Sommerhusudlejning i Sandager Næs - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sandager Næs, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Sandager Næs ligger på Vestfyn, direkte ud til Lillebælt, i rolige og naturskønne omgivelser.

 

Gæstevurderinger fra Sandager Næs

 
 

27 gæster har givet Sandager Næs en gennemsnitlig vurdering på 4,44 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Leif, Lystrup besøgte området fra
 
21-08-2020 til 28-08-2020

Assens er super hyggelig by :)


Peter, Birkerød besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi var på (uguidet) byvandring i Assens, så Danmarks Fugle Zoo, Skoda museet, Trapholt museum og Koldinghus. Snyd ikke jer selv for at se solnedgangen fra stranden - det tager kun 4-5 min. at gå derned.


Hanne, Hundested besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi købte morgenbrød hos Sandager næs camping, rigtig godt bake off brød, der sker også forskellige ting på campingpladsen som man kan benytte sig af. Der ligger også en gård lidt efter Sandager, Torup Bakkegård, dejligt sted hvor man kan købe friske grønsager, samt kød og diverse andre ting, vi købte mest ærter og jordbær hver dag. Ellers er stranden det bedste, både for børn og voksne, ved broen lidt derfra kan børnene fange krabber, også sjovt for dem. Jeg syntes så Assens var lidt kedelig i forhold til Svendborg, som havde den hygge og flere cafeer og spisesteder som Assens ikke havde, og der kunne have været et fantastisk havnemiljø i Assens, hvis nogen kunne få det igang, der var havnen rigtig kedelig, især da vi her i min by har et fantastisk havnemiljø. Danmarks bedste romkugler kan købes i Assens, og andre steder også, ikke at forglemme brunsviger, det skal man prøve.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Tur i Odense zoo kan anbefales


Johannes, Sønderborg besøgte området fra
 
04-10-2019 til 06-10-2019

Dejlig strand - rolige omgivelser.


 

Generel

Sommerhusområdet ved Sandager Næs er omgivet af dejlige landskaber med skove, kyster og et fuglereservat. Et ideelt feriested for de, der gerne vil fiske, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser. Fra Sandager er der 10 km til den charmerende gamle købstad Assens. Der er mulighed for dagligvareindkøb i Sandager.

 
Sommerhuse bag den fine sandstrand med klart badevand i Sandager Næs Sommerhusene i Sandager Næs ligger lige bag badestranden Lang badebro ved den fine sandstrand i sommerhusområdet Sandager Næs Udsigt over havet fra sommerhusene i Sandager Næs
 

Strand

Der er god og børnevenlig badestrand med lavt vand ved Sandager Næs. Fra stranden er der udsigt over Emtekær Nor, som er et interessant og fuglerigt moseområde.

Natur

Sandager Næs er omgivet af dejlig og afvekslende natur. Det fuglerige moseområde Emtekær Nor ligger få km fra Sandager Næs og er synligt fra stranden. I skovanlægget i Assens kan I gå en tur rundt om skovsøen. Krengerupskovene ved Glamsbjerg har flere afmærkede vandreruter. (20 km) Helnæs ligger ca. 28 km syd for Sandager og er forbundet med Vestfyn via en smal dæmning. Halvøens varierede landskab er en naturoplevelse i sig selv.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder ved kysten langs Lillebælt og i områdets Put&Take fiskesøer. Der findes flere velbeliggende golfbaner på Fyn. I Assens står tennis- og minigolfbaner til rådighed. Det afvekslende landskab omkring Sandager Næs med kyst, skov, små landsbyer og udsigtspunkter indbyder til cykel- og traveture. Her i området er det ligledes en populær aktivitet at køre på skinnecykel. Ruten starter og slutter i Assens og går gennem frodige landskaber, marker, skove og små byer.

Attraktion

Området er rigt på herregårde, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. Ved middelalderborgen Hagenskov ved Ebberup, 14 km fra Sandager, er det muligt at opleve et gammelt fangehul. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup, 30 km fra Sandager, er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne.

Udflugt

Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina. På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en søfartssamling med skibsmodeller, malerier, galionsfigurer, våben osv. Fra Assens sejler en lille færge dagligt til øen Bågø, som er en idyllisk og naturskøn ø. Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (50 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Sandager Næs

Søg sommerhus
 
  •  

   Sandager Næs Sommerhus, Sandager Næs

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4107,-
    
  •  

   Sandager Næs Sommerhus, Sandager Næs

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4212,-
    
  •  

   Sandager Næs Sommerhus, Sandager Næs

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   250 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2420,-
    
  •  

   Sandager Næs Sommerhus, Sandager Næs

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4879,-
    
  •  

   Sandager Næs Sommerhus, Sandager Næs

   11 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 1   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3711,-
    
  •  

   Sandager Næs Sommerhus, Sandager Næs

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2778,-