Sommerhuse i Fraugde-Kærby
Destination

Fraugde-Kærby

Fraugde-Kærby

Sommerhusudlejning i Fraugde-Kærby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fraugde-Kærby, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

I Fraugde-Kærby kan I holde ferie på landet, og dog kun få km fra Fyns hovedstad Odense

Generel

Fraugde-Kærby er et landligt beboelsesområde med store ejendomme og smukke, gamle haver. Området er beliggende i skønne naturomgivelser, midt på den grønne ø Fyn og kun 8 km sydøst for Odense. I disse ugenerte og naturskønne omgivelser finder I fred og ro, og blot få km herfra byder Odense på aktiviteter, forlystelser, kulturelle seværdigheder og byliv.

Strande

Der findes ingen strand direkte ved Fraugde-Kærby, men 22 km herfra ligger Kertemindes dejlige badestrande. De børnevenlige sandstrande nord og syd for byen har begge Blåt Flag. Ved begge strande findes badebro, iskiosk, toiletter og p-plads. 35 km fra Fraugde-Kærby ligger Hasmark, som ligeledes byder på en fin, lavvandet og børnevenlig strand. Hasmark Strand siges at være en af Fyns bedste badestrande.

Natur

Fraugde-Kærby er omgiver af frodige marker og grønne arealer. Mod nord ligger landtangen Hindsholm, som byder på en smuk og enestående natur med bl.a. Fynshoved, strande, bakker, maleriske landsbyer, store herregårde og flere fortidsminder. Fynshoved har en pragtfulde natur og et rigt dyreliv (21 km). Fra Klintebjerg (23 km) kan I sejle ud til den uspolerede ø Vigelsø i Odense fjord. Her finder I gode vandrestier, fugletårne og bålpladser.

Aktiviteter

De små, hyggelige veje omkring Fraugde-Kærby indbyder til cykelture i det grønne. Golfspillere kan benytte de to indbydende baner ved Odense: Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub - begge kun få km fra ferieområdet. Der findes mange, gode lystfiskerpladser langs Fyns kyst. I kan også fiske i Put & Take søer eller tage på havfiskeri med kutter fra Kerteminde (22 km). Fra Kerteminde Havn kan I ligeldes sejle en tur ud til den naturskønne Romsø.

Attraktioner

Europæisk Automobilmuseum i Fraugde-Kærby udstiller flere end 100 flotte specialbiler fra bilernes guldalder - omkring 1950’erne (1 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense, som er en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, kultur, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (8 km). I Odense Zoo kan I bl.a. opleve en særlig chimpanseafdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850 (8 km).

Udflugtsmål

Besøg den 1000 år gamle Kerteminde og oplev den helt specielle atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage (22 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro (22 km). Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. Her findes bl.a. smukke haveanlæg, en kæmpe labyrint og flere museer (26 km). Viby på Hindsholm er en af de bedst bevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret mølle, som i sommerperioden er i drift (30 km). Fun Park Fyn i Aarup byder på vandland, bondegårdsdyr samt diverse forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes (38 km).