Sommerhuse i Bågø
Destination

Bågø

Bågø

Sommerhusudlejning i Bågø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bågø, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Den hyggelige, idylliske Bågø ligger i Lillebælt, ca. 30 min. sejlads fra Assens på Fyn.

Generel

Bågø er en landbrugsø, som præges af dejlig natur, ro og harmoni. Øen, som er et minisamfund med kun omkring 30 indbyggere, er kendt for sine store, velholdte gårde i byen, som ligger midt på øen. Ved færgelejet findes en hyggelig, lille lystbådehavn. Øen har en kiosk og sommeråben café, så større indkøb må foretages i Assens, hvor der er rige indkøbsmuligheder.

Strande

Øens bedste badestrand er en sandstrand, som ligger nær færge- og lystbådehavnen.

Natur

Bågøs højeste punkt ligger 8 m.o.h., men herfra har I flot udsigt ud over Lillebælt. Bågø har 2 store indsøer med engarealer imellem. Dette landskab tiltrækker et stort antal trækfugle, som især forår og efterår besøger vådområderne. Disse er desuden udpeget som EU-fuglebeskyttelsesområder. Fra de 2 fugleskjul kan fuglene observeres.

Aktiviteter

Der er rigtig gode muligheder for lystfiskeri langs kysterne ¿ især fra den vestlige kyst og ved fyret. Øen er desuden et ideelt feriested for naturelskere, der gerne vil udforske øen til fods.

Attraktioner

En enkelt gravhøj på øens sydkyst vidner om, at Bågø har været beboet langt tilbage i oldtiden. Bågø Kirke ligger på den nordlige del af øen og har en enkel og smuk stilart. Det fredede fyr på øens østlige del er bygget i 1816 og er dermed et af landets ældste.

Udflugtsmål

Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina. På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en søfartssamling med skibsmodeller, malerier, galionsfigurer, våben osv. Fun Park Fyn i Aarup er vandland samt forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes. (19 km fra Assens) Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (38 km fra Assens)