Destination

Bøsøre

Sommerhusudlejning i Bøsøre - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bøsøre, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Med et sommerhus i Bunken, nær Skagen, er I omgivet af dejlig Kattegatstrand, høje klitter og skøn natur. Sommerhusene i Bunken ligger i rolige omgivelser, lige ved en stranden og en god golfbane, og en kort køretur bringer jer til vandreklitten Råbjerg Mile eller den attraktive ferieby Skagen.

 

Generel

Det hyggelige og familievenlige sommerhusområde mellem Nyborg og Svendborg er ideelt for lystfiskere, naturelskere og alle, som bare ønsker at slappe af i fredelige naturomgivelser. Bøsøre har en dejlig badestrand og er omgivet af den karakteristiske, idylliske fynske natur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området samt i den nærliggende by Hesselager.

Strande

Bøsøre Strand er en god og børnevenlig strand med groft sand og lavt, stille vand. På klare dage kan Storebæltsbroen skimtes fra stranden.

Natur

Bøsøre er omgivet af vand, skov og dejlig, uspoleret natur. Kajbjerg Skov ligger helt ud til kysten på Østfyn. Her findes skovsøer og afmærkede vandreruter. Et par km nord for Bøsøre ligger også Tårup Lundeskov. Den meget sjældne klokkefrø holder til omkring Klokkesøen ved Tårup Strand, og I kan høre dens kvækken på varme dage i forsommeren. Der er flere vandre- og cykelruter i det dejlige landskab bag byen og langs kysten.

Aktiviteter

Det er muligt at benytte det tropiske badeland med 3 bassiner, spa og sauna hos Bøsøre Camping. Her udlejes også cykler og rideheste. Inden for en radius af 25 km ligger 2 gode golfklubber; Nyborg Golfklub, som er smukt beliggende helt ned til Nyborg Fjord, samt Svendborg Golfklub, som er beliggende med udsigt over det Sydfynske Øhav. For lystfiskere er området fyldt med muligheder. Der er gode fiskemuligheder langs kysten omkring Bøsøre. Der arrangeres havfiskeri med M/S Habeleto fra Nyborg, Svendborg eller Lohals. Det er også muligt at komme på fisketur med en kutter eller på sejltur på Storebælt fra Lundeborg (14 km). I Svendborg Svømmeland er der aktiviteter for hele familien; vandrutschebane, vandkanon, strømkanal, spa-pools, varmtvandsbassin, børnebassin, sauna og solarier.

Attraktioner

Hesselager Kirke er bemærkelsesværdig med sine halvbueformede gavle. Samme udsmykning ses på herregården Hesselagergård (5 km). Damestenen mellem Vormark og Hesselager er en ca. 1000 tons tung sten af gnejs, som er ført hertil under sidste istid (4 km). I Vejstrup ligger Sydfyns Fugle- & naturpark. Den naturskønne park er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vandmiljø en naturoplevelse for hele familien (14 km). Brugskunstbutikker, gallerier og arbejdende værksteder finder I flere steder i området.

Udflugtsmål

Nyborg er en hyggelig by med gamle, nænsomt renoverede huse, voldene, som indbyder til en vandretur, samt mange kulturelle tilbud (19 km). Besøg Svendborg, som har bevaret sin gamle bykerne med smalle krogede gader, torve og gårdmiljøer. Og med præg af byens historie, som går helt tilbage til den tidlige middelalder (23 km). Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg (29 km). I Fjord- & Bælt centret i Kerteminde kan I komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro eller fra den lange undervandstunnel (38 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (56 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.
Sommerhuse i Bøsøre