Destination

Sandager Næs

Sommerhusudlejning i Sandager Næs - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Sandager Næs, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Sandager Næs ligger på Vestfyn, direkte ud til Lillebælt, i rolige og naturskønne omgivelser.

Generel

Sommerhusområdet ved Sandager Næs er omgivet af dejlige landskaber med skove, kyster og et fuglereservat. Et ideelt feriested for de, der gerne vil fiske, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser. Fra Sandager er der 10 km til den charmerende gamle købstad Assens. Der er mulighed for dagligvareindkøb i Sandager.

Strande

Der er god og børnevenlig badestrand med lavt vand ved Sandager Næs. Fra stranden er der udsigt over Emtekær Nor, som er et interessant og fuglerigt moseområde.

Natur

Sandager Næs er omgivet af dejlig og afvekslende natur. Det fuglerige moseområde Emtekær Nor ligger få km fra Sandager Næs og er synligt fra stranden. I skovanlægget i Assens kan I gå en tur rundt om skovsøen. Krengerupskovene ved Glamsbjerg har flere afmærkede vandreruter. (20 km) Helnæs ligger ca. 28 km syd for Sandager og er forbundet med Vestfyn via en smal dæmning. Halvøens varierede landskab er en naturoplevelse i sig selv.

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder ved kysten langs Lillebælt og i områdets Put&Take fiskesøer. Der findes flere velbeliggende golfbaner på Fyn. I Assens står tennis- og minigolfbaner til rådighed. Det afvekslende landskab omkring Sandager Næs med kyst, skov, små landsbyer og udsigtspunkter indbyder til cykel- og traveture. Her i området er det ligledes en populær aktivitet at køre på skinnecykel. Ruten starter og slutter i Assens og går gennem frodige landskaber, marker, skove og små byer.

Attraktioner

Området er rigt på herregårde, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. Ved middelalderborgen Hagenskov ved Ebberup, 14 km fra Sandager, er det muligt at opleve et gammelt fangehul. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup, 30 km fra Sandager, er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne.

Udflugtsmål

Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina. På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en søfartssamling med skibsmodeller, malerier, galionsfigurer, våben osv. Fra Assens sejler en lille færge dagligt til øen Bågø, som er en idyllisk og naturskøn ø. Fun Park Fyn i Aarup er vandland samt forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes. Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (50 km)
Sommerhuse i Sandager Næs