Destination

Båring

Sommerhusudlejning i Båring - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Båring, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Båring ved Fyns nordvestkyst er et hyggeligt og familievenligt ferieområde med sommerhuse i grønne områder, lige bag den fine sandstrand i Båring Vig. Bag sommerhusområdet kan I gå tur i en idyllisk bøgeskov, og en kort køretur bringer jer til mange fynske byer og seværdigheder.

Generel

Båring Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn, 12 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen. Båring Strand er et roligt og hyggeligt ferieområde - et ideelt sted for naturelskere og lystfiskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i landsbyen Båring, som ligger et par km inde i landet bag sommerhusområdet.

Strande

Der er dejlig sandbadestrand med Blåt Flag ved Båring. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er stille og lavt. De, der ønsker at bade i lidt dybere vand, kan benytte badebroen ved stranden. Farvandet i Båring Vig er desuden et godt sted at surfe. Det er også muligt at sejle ud fra stranden i en lille båd.

Natur

Båring Skov ligger helt ned til vandet, lige øst Båring Strand. Rundt om skoven er naturen præget af kyst og marker. På den anden side af skoven er kystskrænterne stejle.

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder langs kysten - især mod øst mod Varbjerg Strand - og på havet ombord på en fiskekutter eller en lejet båd. Desuden findes der flere Put&Take fiskesøer i området. For golfspillere findes Golfklubben Lillebælt i Middelfart. I skoven, som ligger lige ved Båring, er der flere afmærkede vandrestier. Dejlige naturoplevelser venter langs cykelstierne i området.

Attraktioner

Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park med de mange sjældne træer og buske. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I besøge en dyrepark. Ved Brende Mølle i Tanderup findes Danmarks flotteste fisketrappe.

Udflugtsmål

I Middelfart kan I opleve de hyggelige fortorvscaféer, lystbådehavnen, museerne og de mange spændende butikker. Byen er naturskønt beliggende ud til Lillebælt og omkranset af skov. Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (45 km) I Odense Zoo kan I møde pattedyr, insekter, fugle, fisk, padder og krybdyr. En alsidig dyreverden venter jer. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.
Sommerhuse i Båring