SOL OG STRAND

Om os

Om os
Firmaprofil

Hos Sol og Strand ønsker vi at sætte feriegæsten i centrum, at yde landets bedste service og at være vores feriegæsters foretrukne sommerhusudlejningsbureau.

Sol og Strand donerer 1 mio. kroner

Sol og Strand donerer igen i år 1 mio. kroner til projekter eller oplevelser, der kan være med til at gøre de danske feriedestinationer endnu mere attraktive.

Hovedkontor

Sol og Strands hovedkontor ligger i Nordjylland, tæt ved Vesterhavet. Her er direktionen, salg/marketing, dataregistrering og økonomiafdelingen placeret.

Lokalbureauer

Personalet på Sol og Strands 27 lokalbureauer, som ligger i ferieområderne over hele Danmark, er klar til at hjælpe jer med stort og småt under jeres ferie.

Tryghedspakke

I kan føle jer trygge, når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, da vi har inkluderet afbestilling- og indboforsikring samt udvidet lægehjælp i prisen.

Feriehusudlejning

Sol og Strand udlejer sommerhuse og ferielejligheder overalt i Danmark. Om I vil bo i naturen, ved havet, på en ø eller ved en by, finder I en feriebolig her.

 

Job

Kunne du tænke dig at arbejde i et af Danmarks største bureauer for sommerhusudlejning? Se vores ledige jobs her og bliv en del af team Sol og Strand.

40 år med Sol og strand
Ferie med det gode hjerte
Ferie med det gode hjerte

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre.

Presse

Læs seneste pressemeddelelser fra Sol og Strand.