Tilbud og aktuelle kampagner

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Sol og Strand Plus - unikke fordele under opholdet

Sol og Strand Plus
unikke-fordele-sol-og-strand-feriehusudlejning

Rabatter og eksklusive fordele til jer
Som gæst i et Sol og Strand-feriehus får du adgang til unikke fordele og rabat på indgangsbilletten til en række attraktioner i hele Danmark.

Ferietips

Stjernestunder når du spiser ude
Stjernestunder når du spiser ude

Den gode smag har ramt ferielandet Danmark. Ud af de 31 Michelin-restauranter, der er i Danmark, ligger de 17 udenfor hovedstadsområdet

Når efteråret kommer, må hunden smide snoren
Når efteråret kommer, må hunden smide snoren

Ferie i et sommerhus er den perfekte ferieform for menneskets - og familiens - bedste ven. I vinterhalvåret er der endnu større muligheder for at udfolde sig, for her skal hunden ikke længere være i snor, når den er på stranden