Aktuelle kampagner

Tilbud og rabatter på sommerhusferie

Last Minute

Tag i sommerhus med kort varsel og spar op til 40 procent på ferien i sommerhus. Nyd en spontan ferie med vores Last Minute tilbud.

Miniferie

Miniferie i sommerhus er perfekt til dig, der trænger til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan slappe af. Nyd fx et weekendophold.

Miniferie med børn

Miniferie med børn i sommerhus skaber de helt rette rammer for leg, sjov og afslapning, hvor batterier kan lades op, og overskuddet genfindes

14 Plus ferie

Hold en lang ferie med tid til afslapning og oplevelser. Book sommerhus i min. 14 dage og op til 28 dage med rabat og kom helt ned i gear.

2-personer-rabat

Er I to, der skal på ferie sammen i sommerhus, kan I spare penge. Med 2-personers rabatten får I op til 20 % rabat på ferien i sommerhus.

 

Unikke fordele under opholdet

Unikke fordele
unikke-fordele-sol-og-strand-feriehusudlejning

Rabatter og eksklusive fordele til jer
Som gæster i et Sol og Strand-feriehus får I adgang til unikke fordele og rabat på indgangsbilletten til en række attraktioner i hele Danmark.

Ferietips

Sommerhuse der begyndte som noget andet
Sommerhuse der begyndte som noget andet

Der er mange forskellige slags sommerhuse: klassiske sommerhuse, luksussommerhuse, ferielejligheder og sommerhuse der ligger fantastisk – og så er der de sommerhuse, der har en særlig historie. Det som mange kalder for sjæl