Ferie i sommerhus med tryghedspakke

Ferie i sommerhus med tryghedspakke
Afbestil helt frem til ankomst

Der kan opstå uforudsete situationer*, der gør, at du bliver nødt til at afbestille opholdet.

Vores tryghedspakke dækker de omkostninger en afbestilling ville koste dig.

Afbryd trygt dit ophold

Ligeledes kan der opstå uforudsete situationer*, der gør, at du bliver nødt til at afbryde dit ophold og tage hjem.

Med vores tryghedspakke får du dækket de ubenyttede dage i opholdet.

Hvis uheldet er ude

Uheld sker en gang i mellem, det kan ske for alle og det er ikke nogens skyld.

Med tryghedspakken er du også i gode her, da den dækker de fleste skader på indbo*

 

Tryghedspakken får du med helt uden omkostninger, da den er inkluderet i lejen.

* Læs mere på forsikringsbetingelser

Sol og Strand har sammen med Tryg Forsikring udarbejdet en afbestillingsforsikring og indboforsikring, som vi kalder for tryghedspakke. Den får du med på dit ophold helt uden ekstra omkostninger, da den er inkluderet i lejen. Vi vil nemlig sikre dig en ferie med ekstra tryghed og vished om, at du er i gode hænder, hvis noget ikke går helt som det skal.

Du er dækket ind både før og under dit ophold, hvad enten der opstår uforudsete grunde til at afbestille opholdet eller afbryde det under.

Afbestillingsforsikring

Forsikringen dækker hvis det planlagte lejeophold ikke kan gennemføres, såfremt forsikrede eller dennes nærmeste pårørende i forsikringsperioden rammes af:

 • (a) akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald,
 • (b) akut forværring af bestående sygdom,
 • (c) vaccinationsintolerance,
 • (d) graviditet, så længe dette opstår i forsikringsperioden,
 • (e) skilsmisse, separation eller ophør af samliv,

Eller hvis:

 • (f) forsikredes eller rejseledsagers bolig eller virksomhed rammes af brand eller indbrud umiddelbart inden afrejse,
 • (g) forsikredes eller rejseledsagers bolig eller virksomhed rammes af storm, oversvømmelse eller skybrud umiddelbart inden afrejse,
 • (h) forsikrede, dennes ægtefælle/samlever eller rejseledsager uventet opsiges eller lockoutes fra sit fuldtidsarbejde umiddelbart inden afrejsen,
 • (i) forsikrede, dennes ægtefælle/samlever eller rejseledsager, efter opsigelse fra fuldtidsarbejde, starter nyt arbejde, uden mulighed for at få fri i den pågældende lejeperiode,
 • (j) forsikrede, dennes ægtefælle/samlever eller rejseledsager skal til reeksamen ved en læreanstalt udover folkeskoleniveau, i forbindelse med ikke-bestået eksamen (det er en betingelse, at personen er studieaktiv, har indgået lejeaftalen før tidspunktet for reeksamen blev kendt, og at reeksamen finder sted i samme periode eller op til 1 uge efter lejeperiodens ophør),
 • (k) forsikredes, eller rejseledsagers personbil før afrejse bliver skadet i et sådant omfang, at køretøjet ikke er i trafikmæssig forsvarlig stand, og at reparation ikke kan færdiggøres inden lejeperiodens start.

Indboforsikring

Under ferien i sommerhus har du ydermere en indboforsikring, der går ind og dækker, hvis du skulle komme til at ødelægge noget af indboet i sommerhuset.

Med indbo menes flytbare genstande, som normalt hører til feriehuset, herunder musikanlæg, TV, video/DVD-afspillere, malerier, ikke-nagelfaste lamper, fastnet telefoner, haveredskaber, køkkenudstyr og løse tæpper.

 

Forsikringsbetingelser

Du kan læse de præcise forsikringsbetingelser her.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig ferie i sommerhus.