Sommerhuse i Middelfart
Destination

Middelfart

Middelfart

Sommerhusudlejning i Middelfart - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Middelfart, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Den charmerende, fynske købstad Middelfart er centralt beliggende i Danmark, lige ud til Lillebæltsbroen og Fænøsund i Lillebælt

Generel

Middelfart er omgivet af skov, varierede kyststrækninger, dejlige naturområder, små, hyggelige havnebyer, broer og et smukt slot. Oplev byens stemningsfulde marina 'Middelfart Lystbådehavn' med bl.a. minigolfbane og grillpladser, den hyggelige Kongebrohavn på Hindsgavl-halvøen og den travle trafikhavn. Den blomstrende handelsby byder desuden på et utal af forretninger, spisesteder, fortovscaféer, gallerier, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

Strande

Ved Middelfart Lystbådehavn finder I en dejlig, børnevenlig badestrand med Blåt Flag. Omkring 5 km nord for centrum af Middelfart kan I benytte den gode sandstrand Strib Nordstrand, som ligeledes har Blå Flag.

Natur

Middelfart er omgivet af smukke kystområdet med snævre farvande, skove og smukke, kuperede naturområder. Kongebroskoven ved Hindsgavl Slot byder året rundt på dejlige naturoplevelser, gode vandrestier, et rigt fugleliv og en dyrepark.

Aktiviteter

Golfklubben Lillebælt ligger ca. 200 m fra centrum af Middelfart. Banen er en naturskøn, let kuperet og udfordrende seaside bane med 18 huller og flot udsigt over Fænøsund og Lillebælt. Der er gode fiskemuligheder langs kysten, og de smalle farvande gør det muligt at finde gode, læfyldte fiskespots. Der er ligeledes flere Put & Take fiskesøer til rådighed i området. I kan også tage på fisketur på havet i en lejet jolle eller ombord på en fiskekutter. Middelfart byder desuden på bowlingcenter, svømmehal, tennisbaner og minigolfbaner. Cykler, både og heste kan også lejes i området. De smukke naturomgivelser og skovene omkring Middelfart indbyder til vandre- og cykelture, hvor I kan opleve naturen på nær hold.

Attraktioner

På Grimmershus - Danmarks Keramikmuseum kan I opleve nutidig og international kunst, studiokeramik og keramisk design i naturskønne omgivelser. Henner Friisers Hus er Middelfarts ældste borgerhus fra år 1580. Huset er indrettet som museum og viser bl.a. 2 borgerstuer, en model af byen fra år 1801 samt flere spændende samlinger. På museet Lillebæltsværftet kan I opleve en søfartsudstilling, gamle joller, træfartøjer, jolleloft og en bådehal. Psykiatrisk Museum i Middelfart fra 1888 fortæller om hverdagen på et psykiatrisk hospital i 'gamle dage' og udstiller kunst, som patienterne har lavet. Middelfart byder desuden på et utal af gallerier og udstillingssteder. Hindsgavn Slot og Slotspark ligger på Hindsgavl-halvøen ved Middelfart, lige ud til Lillebælt, og omgivet af skov. Besøg slottet og den smukke, gamle barokhave med damme, terrasser, alleer samt mange sjældne træer og buske (3 km).

Udflugtsmål

Oplev ægte, fynske idyl i de to kommuner Nr. Aaby og Ejby (11-18 km). Her finder I hyggelige landsbymiljøer, smukke kirker, bindingsværk og krogede veje. Fun Park Fyn i Aarup tilbyder vandland, rideheste og andre forlystelser for hele familien (29 km). Besøg Vissenbjerg Terrariet - Skandinaviens største terrarium med krybdyr og padder fra hele verden. Oplev krokodiller, slanger, leguaner, frøer og mange andre eksotiske dyr på nært hold (32 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, volierer og en vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne (41 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850 (48 km). LEGOLAND er bygget af 50 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! 'Den sjoveste legeplads for hele familien' (58 km)!