Destination

Faldsled

Sommerhusudlejning i Faldsled - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Faldsled, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Fakse Ladeplads ligger i grønne omgivelser bag stranden i Fakse Bugt. Foruden sommerhuse, natur og byliv byder Fakse Ladeplads også på en hyggelig lystbådehavn. I den sydlige del af Fakse Ladeplads finder I den naturskønne halvø Feddet med bl.a. skov, naturcenter, gravhøje, hundeskov og dejlig badestrand.

Generel

Faldsled ligger helt ud til kysten, og byen har sin egen lille, hyggelige lystbådehavn. Området omkring Faldsled er fredeligt og familievenligt, og der er aldrig langt til Fyns mange aktiviteter og seværdigheder. Dagligvarer kan købes i byen og her findes en kro, men i Fåborg, 9 km herfra, finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

Strande

Strandholmen ved Faldsled by er en børnevenlig sand- og stenstrand med lavt vand. Her er der gode forhold for windsurfere. En lignende strand findes ved Bøjden, 12 km fra Faldsled, men her er stranden længere. Foretrækker I at bade ved en sandstrand med dybt vand, kan den dejlige strand ved Klinten, tæt ved Fåborg, anbefales.

Natur

Det smukke naturlandskab ved det Sydfynske Øhav indbyder til lange gåture, enten langs stranden, i skoven eller i bakkerne. Fra Faldsled kan I opleve den enestående solnedgang over Helnæs. I området omkring Horne/Fåborg findes der nogle dejlige skov- og bakkelandskaber med afmærkede vandreruter. Her kan I nyde de flotte udsigter over landskabet og se gamle, velbevarede stenaldergravhøje. I Svanninge Bakker eller Bøjden Nor findes et rigt fugleliv. I øhavet ligger der mange, små og ubeboede øer, hvor I uforstyrret kan nyde naturen. På Helnæs er det helt specielle og meget smukke landskab en naturoplevelse i sig selv. De 3 mest bemærkelsesværdige naturområder er; Bobakkerne, Helnæs Made og Feddet. (30 km)

Aktiviteter

Det Sydfynske Øhav byder på mange muligheder for lystfiskere og sejlere. Bæltet er desuden kendt for sine gode surf-betingelser. Det er oplagt at tage på vandre- eller cykelture i det varierende landskab. Faaborg Golfklubs baner ligger kun 9 km fra Faldsled. Fåborg har også andre aktivitetsmuligheder, som f.eks. tennisbaner, svømmehaller og petanquebaner.

Attraktioner

Fyns eneste rundkirke er beliggende i Horne. (7 km) Besøg Fåborg og oplev byens mange museer, de gamle gader og de smukke bindingsværkshuse. Her har I også rige mulighed for at handle og spise. (9 km)

Udflugtsmål

Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne. (24 km) Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. (29 km) Fun Park Fyn i Aarup er vandland med rutschebaner samt sjov og forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes. (30 km) Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (37 km) Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. I Odense Zoo kan I opleve dyr og naturscenerier fra alverdens lande.
Sommerhuse i Faldsled