Sommerhuse i Midskov
Destination

Midskov

Midskov

Sommerhusudlejning i Midskov - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Midskov, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Midskov er beliggende i et naturskønt område på Hindsholm ved Odense Bugt, nord for byerne Kerteminde og Munkebo.

Generel

Sommerhusområdet ved Midskov er roligt, hyggeligt og naturskønt, og indbyder til mange dejlige naturoplevelser. Her har I både mulighed for at holde en aktiv ferie, slappe af eller opleve nogle af områdets seværdigheder. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, men i Kerteminde (9 km) og Munkebo (11 km) finder I gode indkøbsmuligheder, restauranter, kultur og attraktioner.

Strande

Midskov ligger lige ud til Odense Bugt og der er badestrand lige ud for Midskov. Dog er vandet temmelig dybt og der er stenbund. Ønsker I at bade ved en mere børnevenlig strand, kan I besøge Kerteminde Nordstrand, som ligger få km mod sydøst. Her er vandet lavt og rent, der er sandbund og stranden har Blåt Flag. Ud for stranden er det meget populært at windsurfe.

Natur

Naturen omkring Midskov på landtangen Hindsholm er meget smuk og enestående med bl.a. Fynshoved, strande, bakker, maleriske landsbyer, store herregårde og flere fortidsminder. Ved det fredede Fyns Hoved er der pragtfuld natur med bl.a. strand, klint, odde, hede, skov og et rigt dyre- og fugleliv. Herfra kan I nyde udsigten over havet og på en klar solskinsdag se helt til Samsø, Jylland og Sjælland. Der findes flere afmærkede vandreruter i området. Øen Romsø i Storebælt er også et besøg værd. Den naturhistorisk perle tilbyder bl.a. en vild, tæt natur med en stor bestand af dådyr.

Aktiviteter

For lystfiskere er der særdeles gode muligheder for fiskeri langs kysten i området. Desuden er det muligt at tage på havfiskeri med kutter fra Kerteminde. Fra Kerteminde Havn kan I også sejle en tur ud til den naturskønne ø Romsø. Der findes mange golfbaner på Fyn, og banen hos Sct. Knuds Golfklub i Nyborg, som er en smuk park-/skovbane, samt banerne hos Odense Golfklub og Odense Eventyr Golf Klub er de, der ligger tættest på Midskov. I Kerteminde kan I spille tennis, petanque, minigolf og beachvolley, dykke, surfe og stå på vandski. Hindsholm er med sin skønne natur og det idylliske landskab et ideelt område at cykel i.

Attraktioner

Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, seværdigheder og gallerier. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage (9 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro. Farvergården er oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630. Museet rummer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850. Ved siden af den stadig aktive mølle Svanemøllen kan I, på Johannes Larsens Museet, se kunstværker af Johannes Larsen og andre fynske malere. Kerteminde er rig på gallerier. Omkring Kerteminde findes flere godser og herregårde. Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret mølle, som i sommerperioden er i drift (10 km).

Udflugtsmål

Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, kultur, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (24 km). I Odense Zoo kan I bl.a. opleve en særlig chimpanseafdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Det smukke Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas bedst bevarede renæssance-vandborg. Her findes bl.a. smukke haveanlæg, en kæmpe labyring og flere museer (48 km). Fun Park Fyn i Aarup er vandland, bondegårdsdyr samt diverse forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser frit benyttes (54 km).