Destination

Vejlby Fed

Sommerhusudlejning i Vejlby Fed - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vejlby Fed, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Vejlby Fed på Nordvestfyn er et ideelt feriemål for naturelskere og lystfiskere.

Generel

I Båring Vig, 11 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen, ligger det rolige og naturskønne ferieområde Vejlby Fed. Sommerhusområdet er attraktivt, især på grund af stranden, som hører til blandt Fyns bedste. Der findes en sommerkøbmand i området. Ellers er der indkøbsmuligheder i Strib (5 km) og i Middelfart.

Strande

Den dejlige sandstrand ved Vejlby Fed er en af Fyns bedste badestrand med Blåt Flag. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er lavt. De, der ønsker at bade i lidt dybere vand, kan benytte den lange badebro. Vejlby Fed Strand er desuden et godt sted at surfe.

Natur

De flade strandenge ved Vejlby Fed er en kontrast til 40 m høje Røjle Klint, som ligger mod nord. Fra klinten er der flot udsigt over området og havet. Her finder I også Kasmose Skov, som er en frodig løvskov. Her går skoven og dens skrænter helt ned til kysten.

Aktiviteter

Dr er gode fiskemuligheder langs kysten og på havet ombord på en fiskekutter eller en lejet båd. Kysten ud for Kasmose Skov samt Wedellsborg Hoved er gode fiske-spots. Det er muligt at søsætte båd fra kysten. For golfspillere findes Golfklubben Lillebælt i Middelfart. Dejlige naturoplevelser venter langs cykelruten, som fører fra Middelfart forbi Røjle Klint, gennem Kasmose Skov og Vejlby Fed til Bogense.

Attraktioner

Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger lige ud til Lillebælt, og er omgivet af skov. Besøg den smukke park med de mange sjældne træer og buske. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der ligeledes adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan I besøge en dyrepark. Ved Brende Mølle i Tanderup findes Danmarks flotteste fisketrappe.

Udflugtsmål

I Middelfart kan I opleve de hyggelige fortorvscaféer, lystbådehavnen, museerne og de mange spændende butikker. Byen er naturskønt beliggende ud til Lillebælt og omkranset af skov. Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (45 km) I Odense Zoo kan I møde pattedyr, insekter, fugle, fisk, padder og krybdyr. En alsidig dyreverden venter jer. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.
Sommerhuse i Vejlby Fed