Sol og Strands destinationer

Sommerhus udlejning i Danmark - Sol og Strands destinationer

Sommerhus udlejning i Danmark - Sol og Strands destinationer

Populære sommerhusdestinationer

Vælg mellem mere end 6000 skønne sommerhuse og find det helt rigtige til din ferie

Nordvestjylland

Fra Skagen i nord over Løkken og Blokhus til Agger i syd strækker Lysets Land sig på den nordjyske vestkyst. Lyset tiltrækker især kunstneriske sjæle, men også strand- og naturelskere.

Jyllands vestkyst

Hele året rundt er Vesterhavet en oplevelse. Vildt, brusende og smukt om efteråret og vinteren. Mildt og indbydende om sommeren. Du kan opleve de endeløse, hvide sandstrande fra vores dejlige sommerhuse.

Limfjordslandet

Langs Limfjorden er der rig mulighed for aktiv ferie, især hvis interessen er vand- og sejlsport. For naturelskere er den jyske hede af speciel interesse. Glæd jer til at opleve lyngens blomstring i sensommeren.

Bornholm

Klippeøen i Østersøen er meget mere end Sol over Gudhjem. Bornholm emmer af feriestemning, historie og kultur. Lej et sommerhus og nyd de hvide sandstrande og den fantastiske natur.

Nordøstjylland

Den nordjyske østkyst udmærker sig ved sin børnevenlighed. Det flade vand gør, at badegæsten skal langt ud, før vandet når navlen. Dette gør området meget velegnet for småbørnsfamilier.

Djursland og Mols

Jyllands næse er kendetegnet af store oplevelser og smuk natur. Tag i sommerhus og besøg Fregatten Jylland, tag en vandretur i Mols Bjerge eller nyd en familiedag i Djurs Sommerland.

Sydøstjylland

Den sydøstjyske kyst strækker sig fra Flensborg Fjord i syd og op til Norsminde i nord. Her kan du nyde ferien i smukke og historiske omgivelser i et af vores lækre sommerhuse.

Fyn og øer

På Fyn og øerne hersker en udpræget afslappede stemning. En speciel ro, der kan få ethvert stressniveau til at holde ferie. Vi anbefaler at udforske de lokale bryghuse og den lokale gastronomi.

Lolland, Falster og Møn

Er du på udkik efter en naturoplevelse i verdensklasse, så besøg Møns Klint – et af de smukkeste og mest spektakulære steder i Danmark. På Lolland, Falster og Møn har vi dejlige sommerhuse, hvorfra du nemt kommer frem til Møns Klint.

Sjælland

Sjælland er kendt for sine dejlige feriebyer. Skønne sommerhuse og en afslappet feriestemning er en del af hemmeligheden. På Sydsjælland ligger BonBon-Land. Her får hele familien en herlig dag.

Sommerhuse i Danmark for enhver smag

Hvad enten du ønsker et sommerhus eller en ferielejlighed tæt på strand og skov eller en ferie fuld af luksus, kan du finde det hos Sol og Strand. På hjemmesiden kan du  nemt og hurtigt få et overblik over vores store udvalg af privatejede sommerhuse og ferielejligheder i hele Danmark. Vi tilbyder mange forskellige sommerhuse, og har du lyst til et luksussommerhus med pool, spa eller sauna, kan du også finde det hos os. Du skal bare vælge, hvilken del af landet, du helst vil have, at dit sommerhus ligger i. Under hvert område kan du desuden hente inspiration til de gode ferieoplevelser i sommerhus.

Hos Sol og Strand kan vi tilbyde mange former for sommerhuse og ferielejligheder, så du har mulighed for at finde den type bolig, der passer bedst til dine ønsker. Vores private sommerhuse og ferielejligheder ligger ofte langs kysten, hvor du kan nyde de dejlige danske sandstrande til både afslapning og en aktiv ferie for hele familien. Du kan bygge sandslotte og dekorere dem med strandskaller eller du kan tage en dukkert i det dejlige badevand. Ved mange af de danske strande kan du surfe og fiske, og det er nemt at kombinere flere af familiens interesser på ferien i et sommerhus.

Naturen i Danmark har langt mere at byde på end smukke sandstrande. Rundt omkring i landet finder du smukke skove og plantager, et varieret landskab og et rigt fugle- og dyreliv, der giver mange gode naturoplevelser. I mange af skovene kan du finde naturlegepladser og hundeskove, hvor både børn og hund kan bruge mange timer på at boltre sig i den skønne natur. Tag på gåture eller lej cykler og kom længere omkring i naturen omkring sommerhus. Mange steder er der mulighed for at leje heste og opleve guidede ture på hesteryg.

Danmark byder på mange spændende attraktioner og aktiviteter. Du finder bl.a. golfbaner, paintball og bowlingcentre, hvor du kan være aktiv og skabe gode ferieminder. Der er også mange forlystelsesparker med rutsjebaner, store is og legepladser, hvor hele familien kan få en sjov dag. Har du lyst til at opleve kunst og kultur, finder du både store kunstmuseer og små gallerier med arbejdende værksteder. Få et indblik i kunstens tilblivelse og gør spændende unikafund i løbet af din ferie i sommerhus.

Ferie i sommerhus ved kysten

Vi har mange skønne feriedestinationer på både Vestkysten og Østkysten, hvor du kan nyde at bo i et sommerhus tæt på stranden og dens mange muligheder. På Vestkysten finder du bl.a. de populære feriedestinationer Rømø og Fanø. På disse skønne øer ved Vestkysten kan du opleve en ferie i sommerhus med ægte ø-stemning og massevis af skønne hvide badestrande. Rømø byder på en meget smuk natur med skov, hede og dejlige sandstrande. På Rømø har du mange muligheder for at holde en ferie, der passer præcis til dig og din familie. Hos os kan du leje et luksussommerhus, en ferielejlighed eller et sommerhus, hvor I må medbringe jeres hund.

Vi har bl.a. ferielejligheder i det luksuriøse Enjoy Resorts Rømø og i Feriecenter RIM Rømø. Når du besøger Rømø kan du tage på en spændende sælsafari, hvor en naturvejleder tager dig med på en guidet tur, der byder på kig til sælerne og skønne naturoplevelser. I vinterhalvåret kan også prøve at plukke østers, som er lige til at spise. På Rømø finder du også spændende museer om øens historie og natur.

På Fanø finder du en skøn natur ved Vadehavet og den store hvide sandstrand er et dejligt sted til en ferie i sommerhus. Naturen her er meget fugle- og dyrerig, så du er måske heldige at opleve bl.a. sjældne fuglearter, sæler og vilde kaniner. Fanø er en livlig ø, hvor du altid finder mange spændende aktiviteter og seværdigheder. Øen danner ofte rammen om forskellige festivaler, hvor du kan få mange gode oplevelser. Vores sommerhusudlejning på Fanø giver dig mulighed for at leje et dejligt privat sommerhus og du kan også her finde et skønt luksussommerhus med pool, spa eller sauna. I mange af vores sommerhuse må du medbringe din hund. På Fanø finder du nemt en dejlig ferielejlighed og vælger du en i Fanø Bad, kan hele familien nyde de dejlige fællesfaciliteter.

Et stort udvalg af sommerhuse i Danmark

Sol og Strand sommerhusudlejning tilbyder et bredt udvalg af dejlige sommerhuse. Skal ferien tilføres lidt ekstra luksus, kan du leje et af vores dejlige luksussommerhuse. Her har du mulighed for at holde en ferie med ekstra fokus på wellness, hygge og afslapning. Et luksussommerhus indeholder ofte en privat pool, spa og sauna, hvor du kan nyde en ekstra forkælelse. Du finder særligt mange luksussommerhuse i dejlige Blåvand ved Vestkysten.

I vores store udvalg af sommerhuse finder du også dejlige ferielejligheder på populære destinationer. Du har mulighed for at vælge en ferielejlighed i helt særlige omgivelser, en ferielejlighed i en lystbådehavn eller en ferielejlighed, der er tilknyttet et feriecenter eller en ferieby. Nogle af vores ferielejligheder har lige lidt ekstra. Det kan være en speciel beliggenhed, en særlig luksus i boligen eller noget helt andet. Disse ferielejligheder er ikke altid tilknyttet fællesfaciliteter.

Du kan også vælge en ferielejlighed i form af et marinahus og nyde en skøn udsigt over vandet. Et marinahus er en ferielejlighed, der ligger i en lystbådehavn og du har mulighed for at nyde en skøn maritim stemning på jeres ferie. Du kan gå ture langs lystbådehavnen og se de smukke både ligge i det blanke vand. Ofte har du heller ikke langt til spændende seværdigheder og gode spisesteder, når du lejer en ferielejlighed ved en lystbådehavn.

Vælger I en ferielejlighed i et feriecenter eller en ferieby kan du nyde godt at de mange fælles faciliteter, som fx vandland, legeplads og boldbaner. I en ferielejlighed i et feriecenter kan du have nem adgang til at dyrke mange sjove aktiviteter sammen og samtidig have glæde af den omkringliggende natur. Tit er din ferielejlighed beliggende tæt på skønne sandstrande, hvor du kan nyde dejlige dage med at bygge sandslotte og bade i vandet. Til en ferielejlighed i et feriecenter eller en ferieby er der tilknyttet en reception, hvor Idukan få hjælp og vejledning.

Ferie i sommerhus med rabat

Sommerhusudlejning behøver ikke at være en dyr ferieform. Hos Sol og Strand har vi mange billige feriehuse og mange former for tilbud, som du kan gøre brug af, når du skal leje et sommerhus. Skal du af sted sammen med en anden, som også trænger til en ferie i skønne omgivelser i et sommerhus, kan du benytte 2-personers rabatten. Med denne rabatform er der op til 25% rabat på sommerhuset. Vælger du en ferie i et privat sommerhus i sidste øjeblik, kan du være heldig at finde et sommerhus med Last Minute rabat. Med Last Minute har du mulighed for at få en spontan ferie med op til 40% rabat.

Spar-Ferie er en god rabat til dig, som ønsker en ekstra lang ferie i sommerhus. Her holder du minimum 14 dages ferie uden for højsæsonen og opnår herved rabat på din ferie. Brug den ekstra lange ferie til at få slappet af og nyde områdets seværdigheder.

Tag hunden med på ferie

Tag hunden med på jeres ferie i sommerhus. Vælg sommerhusudlejning og nyd, at din hund kan tilbringe ferien sammen med jer. Det kan være, at du finder et privat sommerhus, der er indhegnet, så hunden nemt kan blive sluppet løs udenfor. Ellers er der mange steder i Danmark hundeskove, hvor du kan gå tur med din hund i skønne omgivelser. Det kan være, at en hundeskov tæt på indeholder en agilitybane, og ellers er der ofte borde og bænkesæt, så du kan nyde en kop kaffe, mens din hund hygger sig. En ferie med hund i sommerhus kan være en aktiv ferie, hvor din hund kan deltage i skønne løbeture ved stranden eller hyggelige gåture i skoven.

En ferie i sommerhus kan skabe dejlige minder. Her kan du være sammen med resten af familien og nyde, at der er god tid til hinanden. Uanset, hvilken destination og hvilken type feriebolig du vælger, finder du skønne naturoplevelser og attraktioner i nærheden. En ferie i sommerhus kan du variere år efter år med forskellige destinationer og boligtyper. Du kan også besøge et sted, som du er blevet særligt glad for og nyde glæden ved at genopleve stedet eller tilmed gøre nye opdagelser. Så lej et sommerhus og hold en ferie, der matcher dine ønsker og behov.