Destination

Bro Strand

Sommerhusudlejning i Bro Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bro Strand, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Bro Strand på det nordvestlige Fyn er et populært og familievenligt ferieområde med dejlig strand med badebro, unik natur, en lille havn og mange skønne sommerhuse. Fra flere sommerhuse kan i nyde udsigten over havet. I Bro Strand finder I aktiviteter for hele familien.

Generel

Landsbyen Bro fremstår med det oprindelige gadenet og gamle, smukke bindingsværkshuse. Ferieområdet Bro Strand ligger i naturskønne omgivelser mellem strand, skov og marker. Her findes desuden den hyggelige lystbådehavn Varbjerg Havn. Området er rigt på naturoplevelser og aktivitetstilbud for hele familien. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Bro, som ligger et par km inde i landet bag sommerhusområdet. Ellers er der gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder i den charmerende købstad Bogense, som ligger 14 km øst for Bro.

Strande

Som de fleste steder på Nordfyn er der grov sandstrand med sten i strandkanten ved Bro Strand. Stranden er meget børnevenlig, da vandet er stille og lavt. For de, der ønsker at springe i vandet, er der badebro til rådighed her. Farvandet ud for Bro Strand er et godt sted at surfe. Det er også muligt at sejle ud fra stranden i en lille båd.

Natur

I området omkring Bro er naturen meget afvekslende, og her findes mange forskellige landskabstyper. Langesøskovene er et populært udflugtsmål og her finder I godset og søen med samme navn, Langesø, samt et lille kapel, hvor brudepar ynder at indgå ægteskab. Det er muligt at vandre rundt om den 1200 m lange sø.

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder langs kysten, i områdets Put&Take fiskesøer samt på havet; i en lejet båd eller ombord på skibet ¿Castor¿, som sejler ud fra Bogense. Herfra er det også muligt at tage med på en dagstur til øerne Endelave, Tunø og Samsø. For golfspillere er der op til flere golfklubben i nærheden at vælge imellem. Det er muligt at leje cykel i området og følge en af de mange cykelruter, som fører gennem egnens dejlige natur og forbi mange seværdigheder.

Attraktioner

Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup kan I se de håndlavede lysestager, som bliver lavet på stedet. En gravhøj (Rundhøj) fra oldtiden kan opleves i skovområdet Nyhaven ved Skåstrup. Harridslevgård ved Bogense er et spændende renæssanceslot med Danmarks største privatejede riddersal.

Udflugtsmål

Bogense er med sit købstadsmiljø, sine gamle torve, krogede gader, fine købmandsgårde og mange bindingsværkshuse samt den maleriske havn og Fyns største marina bestemt et besøg værd. Følg evt. den hyggelige bybæk, der snor sig smukt gennem Bogense. (14 km) Den fredede ø Æbleø ligger ud for Bogense. Øen har en helt speciel natur, som kan opleves langs den 7 km lange vandrerute, der fører jer øen rundt. Det smukke, hvide Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er der adgang til parken med dådyr, søer samt sjældne træer og planter. (22 km) Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse. (40 km) Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.
Sommerhuse i Bro Strand