Sommerhusudlejning i Marstal, Ærø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Marstal, Ærø, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Den charmerende havneby Marstal på Ærø er omgivet af dejlig natur og øens bedste badestrand.

 

Gæstevurderinger fra Marstal, Ærø

 
 

4 gæster har givet Marstal, Ærø en gennemsnitlig vurdering på 4,75 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Anna Grete, GIVE besøgte området fra
 
08-06-2020 til 11-06-2020

En tur rundt i de smalle gader i Æresbøbing. Voderup klint er et besøg værd. Den bibelske have i Bregninge, altid åben og gratis adgang..


Maiken, Frederikssund besøgte området fra
 
03-06-2020 til 07-06-2020

Der så mange interessante seværdigheder og naturen er så smuk. Det er bare at starte fra en ende af.


Robert, Aalborg sv besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Vi studerede ugeavisen og sammenholdt tilbuddene der, med de ønsker vi havde med hjemme fra.


 
youtube
 

Generel

Marstal er Ærøs største by og ligger lige ved øens østlige afslutning, Eriks Hale. Den gamle søfartsby er hyggelig og charmerende med sine smalle gader og stræder, smukke, gamle huse, stokroserne, byliv og den stemningsfyldte lystbådehavn. I Marstal Havn kan I bl.a. se en imponerende lang kampestensmole og en kalkovn, som fungerer som havnens vartegn. Lystbåde ligger side om side med fiskekuttere, joller og færger, og her er en rigtig hyggelig atmosfære. Marstal byder på et utal af butikker, spisesteder og kulturelle seværdigheder. Fra Marstal kan I sejle til Rudkøbing på Langeland. Ærø er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted. Foruden Marstal findes her også byerne Ærøskøbing samt Søby, som er den mindste. Derudover har øen flere små samfund og fiskelejer.

 
Den hyggelige tange, Eriks Hale, med strandhuse og dejlige strande i Marstal på Ærø Idyllisk strandhus på Eriks Hale i sommerhusområdet Marstal Charmerende gader med gamle huse og stokroser i centrum af Marstal Den berømte kalkovn på havnemolen i Marstal
 

Strand

Den hvide sandstrand, Erikshale Strand, ligger i den sydlige udkant af Marstal. Stranden har dejligt, rent badevand og Blåt Flag. Her finder I desuden også en række små, hyggelige badehuse i glade farver. Der findes flere andre gode og børnevenlige badestrande hele vejen langs Ærøs kyster.

Natur

Marstal er omgivet af marker, flade vådområder og dejlige strande. Ærø har generelt en helt enestående natur med dejlige strande, bugte, vige, vådområder, marker, markante skrænter, kuperede arealer og skovområder. Ud mod det sydfynske øhav er kysten mild og flad, men ud mod Østersøen er kyststrækningen mere kuperet og dramatisk med skrænter og klinter. Gråsten Nor, nogle få km vest for Marstal, er et stort vådområde med et rigt fugle- og planteliv. Følg evt. den 8 km lange vandrerute ''Sporet ved Noret'', som leder jer gennem området. Fra den fredede Voderup Klint på sydkysten, 14 km fra Marstal, er der en fantastisk udsigt over havet, og i klart vejr kan I se helt til Als-kysten, den nordtyske kyst samt til Flensborg Fjords indsejling. Det er muligt at gå ned til stranden fra klinten via en sti. Naturen omkring Skjoldnæs Fyr på nordspidsen af Ærø er meget smuk, og her findes et dejligt vådområde med mange fuglearter (27 km).

Aktivitet

På Havkajak Center Marstal arrangeres der kurser af forskellig varighed. Der findes mange vandre- og cykelruter i området, og det er muligt at leje cykler i Marstal. De mange bugter og vige langs hele Ærøs kyst giver optimale betingelser for lystfiskere. Af specielt gode fiskesteder kan bl.a. Ærøs Hale ved Marstal, Drejet vest for Marstal, Urehoved ved Ærøskøbing, Voderup mod syd og Skjoldnæs ved Fyrtårnet på nordspidsen af Ærø anbefales. Der er generelt gode forhold for windsurfere på Ærø. Det er meget populært at tage på rundflyvning over øen fra Ærø Flyveplads og se hele Øhavet fra oven.

Attraktion

Marstal Kirke er opført i 1738, og kirkens 7 kirkeskibe vidner om byens tilknytning til havet og søfarten. Søfartsmuseet i Marstal består af 4 bygninger og i alt mere end 30 udstillingslokaler, med genstande fra søfartens historie. Se bl.a. over 200 skibsmodeller og mere end 130 flaskeskibe. I den idylliske Ærøskøbing, Danmarks bedst bevarede 1700-tals købstad, finder I smukke, gamle og fredede huse, middelaldergader, stokroser, gårdhaver, spændende butikker, gode spisesteder og en atmosfærefyldt og velbesøgt lystbådehavn (17 km). Ærøskøbing Bymølle er en smuk, restaureret vindmølle, som ligger lige i udkanten af byen. Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum, som viser samlinger af oldsager fra stenalderbopladser, udstillinger om søfart, landbo- og købstadskultur osv. Hammerichs Hus er indrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her findes bl.a. en samling af aktikviteter. Flaske-Peters Samling er en stor samling af flaskeskibe og skibsmodeller samt færgemalerier.

Udflugt

Besøg evt. nogle af de små oprindelige havnemiljøer i f.eks. Kleven og Strandbyen. havne. Søbygaard er et gammelt voldsted med bevarede bygningsværker fra middelalderen og renæssancen, hvilket gør stedet til national kulturarv (21 km). Søby ligger på den nordvestlige spids af Ærø. Byen er en gammel fiskeriby og er med sin marina, den smukke kirke, den stråtægte Søby Mølle fra 1881 og sin hyggelige atmosfære bestemt et besøg værd (24 km). Skjoldnæs Fyr ligger i smuk natur med bl.a. ''Næbbet'', et vådområde med mange fuglearter, på nordspidsen af Ærø (27 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Marstal, Ærø

Søg sommerhus