Sommerhusudlejning i Aborg - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Aborg, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet ved Aborg ligger i naturskønne omgivelser. Feriestedet er ideelt for de, der gerne vil fiske, studere fugle, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Aborg, og herfra er der kun 5 km til den charmerende gamle købstad Assens. Herfra kan I bl.a. sejle ud til den lille, hyggelige ø Bågø.

 

Gæstevurderinger fra Aborg:

 
 

15 gæster har givet Aborg en gennemsnitlig vurdering på 4,60 ud af 5 stjerner.


 

Generel

Sommerhusområdet ved Aborg ligger i naturskønne omgivelser. Feriestedet er ideelt for de, der gerne vil fiske, studere fugle, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Aborg, og herfra er der kun 5 km til den charmerende gamle købstad Assens. Herfra kan I bl.a. sejle ud til den lille, hyggelige ø Bågø.

Strand

Der er god og børnevenlig badestrand ved Aborg. De nærliggende strande Feddet Strand, Mariendal Strand og Assens Næs er alle dejlige, børnevenlige strande med gode faciliteter. Ved Assens er der gode muligheder for windsurfere.

Natur

Det fuglerige moseområde Emtekær Nor ligger få km nord for Aborg og er synligt fra stranden ved Sandager Næs. I skovanlægget i Assens kan I gå en tur rundt om skovsøen. Krengerupskovene ved Glamsbjerg har flere afmærkede vandreruter (18 km). Helnæs ligger ca. 21 km syd for Aborg og er forbundet med Vestfyn via en smal dæmning. Halvøens varierede landskab er en naturoplevelse i sig selv.

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder ved kysten langs Lillebælt og i områdets Put&Take fiskesøer. Her i området er det ligledes en populær aktivitet at køre på skinnecykel. Ruten starter og slutter i Assens og går gennem frodige landskaber, marker, skove og små byer. I Assens står tennis- og minigolfbaner til rådighed. For golfspillere er der rigtig gode muligheder på Fyn. De nærmeste baner finder I hos Vestfyns Golfklub ved Glamsbjerg (18 km), Golfklubben Lillebælt ved Middelfart (38 km) og Fåborg Golfklub (40 km). Det afvekslende landskab omkring Aborg indbyder til cykel- og traveture.

Attraktion

Assens er en 800 år gammel købstad med Danmarks smukkeste gade. I den charmerende og meget velbevarede bymidte findes købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina (7 km). På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en søfartssamling med skibsmodeller, malerier, galionsfigurer, våben osv. Ebberup ligger 11 km fra Aborg, og her finder I følgende seværdigheder: Middelalderborgen Hagenskov, hvor det er muligt at opleve et gammelt fangehul. Gl. Alvernæs, som er en smuk, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, omgivet af park og skov. Området er generelt rigt på herregårde, som f.eks. Wedellsborg, Brahesborg, Krengerup Slot, og Hagenskov Slot.

Udflugt

Fra Assens sejler en lille færge dagligt til øen Bågø, som er en idyllisk og naturskøn ø. Besøg Vissenbjerg Terrariet, her findes Skandinaviens største terrarium med krybdyr og padder fra hele verden (21 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en dejlig naturpark med 700 fugle fra hele verden, vandhuller, volierer og en 2 km lang vandresti, som fører under store gamle træer og ud på den åbne savanne (29 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, teater, gøgl på byens torve, gågader, caféer, restauranter og værtshuse (43 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2017 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


1 Sommerhuse i Aborg

Søg sommerhus
  • Aborg

    

   Kategori: 

   ?

    

   Reg.nr.: 70-2006

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

    

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Ja

   150 m til vandet

    

    
   1 uge fra DKK 5994

   Flere detaljer