SOL OG STRAND

Inspiration

Inspiration

Inspiration til ferien

Historier fra vandkanten

Danmark er omgivet af vand. Her kan du læse en stribe historier fra det liv, der leves tæt på vandkanten.

Ferietips - sjove oplevelser

Hvad kan du lave, når du er på ferie? Vi har samlet en række gode ideer til dig.

Tag hunden med på ferie

Når hele familien inkl. den firbenede skal på ferie, er det oplagt at bestille sommerhus med hund som gæst. Hos Sol og Strand kan du vælge mellem over 3000 huse, hvor hunden er velkommen.

Prøv at leje et sommerhus

Her kan du læse om sommerhusudlejningens historie, hvilke steder du kan holde ferie i sommerhus i Danmark, og hvilke rabatter du kan kigge efter, når du  lejer et sommerhus.

Her er der gratis aktivitetscenter

Lej sommerhus eller ferielejlighed med gratis adgang til aktivitetscenter. Det er ferie med gratis aktiviteter og sjov for hele familien.

Vesterhavet kan det hele

Havet, naturen, brede sandstrande, masser af frisk luft og hyggelige badebyer. Ferie i sommerhus ved Vesterhavet er en klassiker, der bare holder.

Sommerhus tæt på Legoland

Bo tæt på Legoland i ferien, så er sjove oplevelser lige i nærheden. 

Sommerhuse til en god pris

Selvom sommerhuset er billigt at leje, er det ikke det samme som, at du behøver at gå på kompromis med dine ønsker

Sommerhuse der kan noget særligt

Swimmingpool

Lej et sommerhus med swimmingpool, og nyd en dukkert i det varme vand, uanset årstiden og uafhængig af vejr og vind. Børnene vil elske det!

Sommerhus med spa

Hold jeres helt egen wellness-ferie i sommerhus med spa og forkæl jer selv. Slap af i det varme vand i en indendørs eller en udendørs spa.

Luksussommerhuse

Hold ferie på 1. klasse i et luksussommerhus med lækkert interiør, luksuriøse detaljer, masser af udstyr, havudsigt eller wellness.

Plads til familiefest, firmatur og fælleskab

Skal din virksomhed på personaletur, skal I holde bryllup, familietræf eller anden festivitas, er et stort feriehus den perfekte kulisse. Find huset, der passer til netop jeres behov.

 

Kørestolsegnet sommerhus

En kørestol er ikke nogen hindring for ferie i sommerhus. Se udvalget af kørestolsegnede sommerhuse over hele Danmark og find din favorit.

Lystfiskerhuse

Er fiskestang og waders en fast del af ferien, så lej et sommerhus indrettet til lystfiskere - tæt på fiskepladser ved hav, mole, å og sø.

Ferielejlighed

Vil I have udsigt til vandet eller være tæt på aktiviteter for børnene? I kan få begge dele, når I holder ferie i en ferielejlighed.

Marinahuse

Ferieboliger i stemningsfulde, maritime omgivelser med udsigt til lystbådehavn. Hold ferie i et marinahus, så er I tæt på hav og by.

Ferie året rundt i Danmark

Book sommerhus 2024 nu

Overvejer du ferie i sommerhus i år, så skal du ikke vente for længe. Sommerhusferie er populær, og jo længere du venter, jo færre sommerhuse er der at vælge mellem.

Sommerferie

Havet, stranden og lune sommeraftener – det danske ferieland byder på masser af ferieoplevelser, hyggeligt samvær og afslapning i sommerhus.

Påskeferie

Luk foråret ind og hold påskeferie i et sommerhus. Slap af og brug tiden på at lede efter påskeæg, spise en god frokost og nyde naturen.

Pinseferie

Skal din pinseferie foregå langt væk fra den daglige trummerum? Så bestil et ophold i sommerhus i pinsedagene.

Kristi himmelfartsferie

Tag på forlænget weekend i sommerhus i forbindelse med Kristi himmelfartsdag. Brug et par dage sammen med dem eller den, du holder af. 

Efterårsferie

Hold efterårsferie i et sommerhus, hvor du kan hygge dig sammen med familien foran brændeovnen, nyde skovens gyldne farver og være aktiv i naturen.

Nytårsferie

Fest og farver eller en stille nytårsaften, hvor familien hygger? Uanset, hvad du er til, så er nytårsferien i sommerhus noget helt specielt.

 

Juleferie

Saml familien i et sommerhus i julen. Det perfekte sted at nyde god mad, gløgg og ild i brændeovnen. Vi har sommerhuse med plads til hele familien.

Vinterferie

Når vinterkulden er værst, har du fortjent ekstra forkælelse. Tag i sommerhus og nyd et varmt spabad eller læs en god bog ved brændeovnen.

Langtidsleje

Langtidsleje af sommerhus - erhverv

Leder du efter overnatning til ansatte på vegne af din virksomhed? Kontakt os og få et konkret tilbud på langtidsleje af sommerhus.

Langtidsleje af sommerhus - privat

Har I brug for et midlertidigt hjem, så kan I leje et sommerhus i en længerevarende periode. Ring og tag en snak med os, om jeres ønsker.

Underholdning og praktisk til ferien

Pakkeliste

Vi har gjort det lettere for dig at pakke og samlet de vigtigste ting, som du vil ærgre dig over, at have glemt - Husk: dit lokale bureau altid kan spørges til råds, hvis du alligevel skulle have glemt noget.

SOMMERHUS-BINGO

Sjov for de små. Print SOMMER-BINGO ud og brug tiden sammen uden for sommerhuset, i naturen og på stranden. Nyd den friske luft og lad de små gå på opdagelse. TIP: Print 2 af hver og klip bagefter elementerne ud, så kan I spille vendespil. 

BIL-BINGO

Slå tiden ihjel på turen mod feriedestinationen. Print BIL-BINGO plader, del ud til alle medpassagerne og lad spillet begynde så snart I triller afsted mod sommerhuslandet. 
Tip: Øg sværhedsgraden ved at aftale antal på hvert element.  F.eks. find "5 røde biler".

 

BUCKETLISTE

Rejsen går mod sommerhusland, vi har samlet gode ideer til, hvad du skal. Kryds af for hver aktivitet du når på listen og fyld selv flere på. Print og medbring på ferien. God fornøjelse.