Sommerhusudlejning i Udsholt Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Udsholt Strand, Sjælland, Danmark udlejes her!

Udsholt Strand ligger ved Kattegat i naturskønne omgivelser på Sjællands nordkyst.

 

Gæstevurderinger fra Udsholt Strand

 
 

17 gæster har givet Udsholt Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,41 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Joan, Solrød Strand besøgte området fra
 
13-11-2020 til 15-11-2020

Der er SÅ smukt ved Heatherhill


Hans, Hellerup besøgte området fra
 
10-10-2020 til 17-10-2020

Det er et dejligt område at cykle i med skøn og afvekslende natur.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Det lokale pizzaria laver udmærkede pizzaer. Gilleje: Chicago pizzaria, 4stjerner*, 3stk smørrebrød, tunsalat, spaghetti Bolognese, kyllingesalat, fiskefilet, pizza pepperoni. Fiskernes Deli, 4stjerner*, fiskefrikadeller m.m., Kanalkiosken, 3stjerner*, kaffe, kage,lakridssoftice til 4 stjerner*. Restaurant Far til 4, 2stjerner* til det søde personale. Skinkeschnitzel. Helsinge: Restaurant Palermo 4stjerner*, plankebøffer, kalveschnitzel, oksebøffer. Hillerød: Gonzales Cantina, 4stjerner*, chili con carne, clubsandwich, kyllingesalat, omelet. Hundested: Sandkulturfestival 5stjerner*, Perlen af Hundested, 3stjerner*, fiskefileter, omelet, salat


Ole Friis, Lille Skensved besøgte området fra
 
31-07-2020 til 07-08-2020

Gilleleje havn er et godt sted


Jesper, Aalborg SV besøgte området fra
 
25-07-2020 til 08-08-2020

Meyers havde sat ‘Skovtur’ op ved Udsholdt strand. Der var lækker mad og drikke, samt god stemning.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-06-2020 til 11-07-2020

Mugge P på Smidstrup Strandvej 95 har nogle skønne billeder og vi har set st hun arrangere stenmaling.


Ketil, Kongens Lyngby besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Spise stederne og Is huset i Gilleleje Havn er helt fantastisk, det skal prøves. Unik forretning er Bakkehuset på Alfavej 18, hvis man er til figurer og ting i træ m.m., er butikken en fryd for øjet. I hele taget en dejlig by. Esrum kloster er også et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
09-06-2019 til 12-06-2019

Spændende fiskebutik i Gilleleje.


Julie, Bagsværd besøgte området fra
 
11-03-2019 til 17-03-2019

Fra den lokale strand så vi Marsvin i havet. I stedet for at gå af Argusvej, som er nærmest, er det hyggeligt at gå til venstre mod stranden lidt længere henne, hvor man kommer gennem lidt dejlig natur. Heather Hills er altid et skønt område at gå tur i og ligger ca ti minutters kørsel derfra (gennem Rågeleje og lidt videre).


Marie gejl, Ølgod besøgte området fra
 
21-07-2018 til 28-07-2018

Cykelrute 47 langs nordkysten er fantastisk. Vi kan anbefale alle at tage moutainbike cyklet med. Det gør det muligt at cykle fra øst til vest. Ruten byder på meget alsidig natur. Og underlægget cyklen skal kunne komme igennem er: skovbund incl træ-rødder, asfalt, grus og sand. Fantastisk rute.


 

Generel

Lige i nærheden af Kattegats kyst, som indbyder til en forfriskende dukkert, ligger Udsholt Strand. Nyd den salte havluft, bølgernes brusen og den dejlige natur. Udsholt Strand er det perfekte feriested for jer, der gerne vil ligge ved stranden og tage solbad, men også en gang imellem vil have mulighed for at nyde øen Sjælland, der byder på mange interessante tilbud. I en radius af 2 km finder I dagligvarebutikker, og de nærmeste større byer er Hillerød (ca. 30 km) med Frederiksborg Slot som vartegn, og Helsingør (ca. 32 km), som også bliver kaldt ''Porten til Øresund''.

 
Lang badebro på den dejlige badestrand i ferieområdet Udsholt Strand Sti til stranden i sommerhusområdet Udsholt Strand Badegæster på den lange badestrand i Udsholt Strand Badebroen ved den brede sandstrand i Udsholt Strand
 

Strand

Udsholt Strand er meget børnevenlig. Den herlige, brede Smidstrup Strand er en sandstrand med sten, sandbund, Blåt Flag samt badebro med rækværk og trappe. I sommerperioden er der livreddere på stranden. Ved siden af livredderposten finder I et bålsted. Stranden er en af de få steder i Danmark, hvor I må tænde bål. Der er store grønne områder bag stranden. Nyd den enestående udsigt fra stranden eller badebroen.

Natur

Heatherhill ved Rågeleje er et stort, fredet, bakket og meget naturskønt område, som går helt ned til Kattegat. Hovedparten af Heatherhill er dækket af hede og lyng, og fårene går frit omkring på de lyngklædte bakker (ca. 3 km). Skrænten Gilbjerghoved ved Gilleleje (ca. 8 km) ligger ca. 35 moh. Herfra er der en fantastisk udsigt over det omkringliggende område og Kattegat, og i klart vejr kan I se til Hesselø. Gilbjerg er et yndet sted for trækfugle. Tibirke Bakker er et herligt, fredet naturområde med lyngklædte bakker. Fra et udsigtspunkt i området er der en herlig udsigt over Arresø, Gribskov og en bid af Roskilde fjord (ca. 12 km).

Aktivitet

Der er gode fiskemuligheder langs kysten og især ved revet ud for Smidstrup Strand. Derudover findes i dette område også Put & Take fiskesøer. I Nordsjælland findes der et utal af golfbaner. Heraf er banerne ved Passebækgård Golfklub (ca. 12 km), Gilleleje Golfklub (ca. 16 km), Helsinge Golfklub (ca. 18 km) og Asserbo Golfklub (ca. 23 km) de nærmeste. De høje skrænter og de gunstige vindforhold ved Heatherhill gør dette naturområde til et attraktivt sted for paragliders. I badebyen Gilleleje (ca. 8 km) finder I tennisbaner, og dejlige naturoplevelser venter jer langs de mange vandreruter i området.

Attraktion

Besøg Smidstrup Farmen, hvor I kan opleve hele paletten af danske bondegårdsdyr, køre på traktor og ride på ponyer (ca. 4 km). Besøg badebyen Gilleleje (ca. 8 km) med den gamle bydel, de idylliske stræder og de små fiskerhuse. På byens hyggelige havn, hvor der hersker en livlig aktivitet og en stemningsfuld atmosfære, kan der købes fisk direkte fra fiskerbådene (ca. 6 km). På Gilleleje Museum kan I opleve udstillinger omkring fiskeri og bl.a. se et gammelt fiskerhus. Ved det naturskønne, fredede område Rusland ved Dronningmølle er der bl.a. et kunstmuseum og en stor samling af bronzestatuer i det fri (ca. 16 km).

Udflugt

I Nordsjælland findes flere interessante slotte. Bl.a. Frederiksborg Slot, der med sine tårne og spir har et næsten eventyragtigt udseende (ca. 28 km), Kronborg Slot i Helsingør (ca. 32 km) og Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens (ca. 33 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (ca. 38 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er indrettet med galleri, udstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbilledafdeling, bibliotek og café (ca. 44 km). Besøg også hovedstaden København med dens levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser, Europas længste gågade ''Strøget'' samt et utal af attraktioner (ca. 63 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Udsholt Strand

Søg sommerhus
 
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 3   •   1400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3530,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4513,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: 2   •   1500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4123,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   650 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4513,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   600 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4513,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   335 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3309,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   500 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3309,-
    
  •  

   Udsholt Strand Sommerhus, Udsholt Strand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   650 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4161,-