Destination

Skaverup

Skaverup

Sommerhusudlejning i Skaverup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Skaverup, Sjælland, Danmark udlejes her!

I Skaverup finder I fred, ro og dejlig, uspoleret natur med skov og fjord.

 

Generel

Den hyggelige landsby Skaverup ligger på Sydsjælland, ud til Avnø Fjord og Smålandsfarvandet, i et stille og roligt område, lige nord for den 15 km lange, delvis fredede tange Knudshoved og Knudshoved Odde. Der er indkøbsmuligheder i byen. Den nærmeste større by er Vordingborg, som ligger 10 km fra Skaverup.

Strande

Stranden ved Avnø Fjord ud for Skaverup er en sand- og stenstrand, som egner sig godt til kystfiskeri.

Natur

Oreby Skov ligger et par km syd for Skaverup. Fra flere punkter i skoven er der udsigt over Storstrømmen. Den 15 km lange Knudshoved Odde rækker ud i Smålandsfarvandet og adskiller Avnø Fjord fra resten af farvandet. Der er kun adgang til odden på cykel eller til fods. På tangen ligger bl.a. Knudsskov med vand mod nord og syd.

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder hele vejen langs kysten samt i områdets Put&Take fiskeparker. De nærmeste golfbaner finder I hos Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 23 km), Møn Golfklub ved Stege (37 km) og Falster Golf Klub ved Eskildstrup (38 km).

Attraktioner

Besøg den smukt beliggende købstad Vordingborg med de mange seværdigheder og tilbud. Byens vartegn er Gåsetårnet; Nordens bedst bevarede middelaldertårn, bygget af Valdemar Atterdag i år 1365. Sydsjællandsk Museum omfatter rige samlinger fra oldtid til nutid. Historisk Botanisk Have er spændende opdelt i bl.a. en renæssancehave og en urtehave. Vordingborg Kirke har en meget smuk barok-altertavle og et overdådigt korgitter.

Udflugtsmål

Bonbonland i Holme Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien; bl.a. Danmarks vildeste rutschebane 'Vild-svinet', raftingbane, karuseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (31 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster er Europas største samling af forskellige krokodillearter. Derudover kan I opleve skildpadder, varaner og en anakonda her (38 km) Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby på Falster, hvor et autentisk 1300-tals miljø er bygget op med huse, værksteder, skibe, fartøjer og en kastemaskine (49 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende hvide kridtklinter rejser sig af havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (57 km). I Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland færdes de vilde dyr i naturlige omgivelser - lige omkring jeres bil eller bus (69 km).
Sommerhuse i Skaverup