Destination

Ore Strand, Sj.

Ore Strand, Sj.

Sommerhusudlejning i Ore Strand, Sj. - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ore Strand, Sj., Sjælland, Danmark udlejes her!

Ore Strand ligger lige ved stranden og ikke langt fra imponerende naturoplevelser, byer og Sjællands seværdigheder.

 

Generel

Ore Strand er beliggende ved Smålandsfarvandet, kun 3 km fra Vordingborg. Kun få hundrede meter fra feriehusområdet finder I en skøn badestrand med en dejlig feriestemning, forfriskende saltvand og indbydende græsarealer. Hos den lokale købmand kan I købe de nødvendige dagligvarer. Nyd en ubekymret ferie med dansk hygge.

Strande

Ore Strand ligger kun få hundrede meter fra sommerhusområdet og strækker sig flere kilometer langs Smålandsfarvandets kyst. Her finder I store græsarealer og flere badebroer. Svinø Strand, der ligger ca. 19 km fra ferieområdet, er meget børnevenlig, og har en god sandbund.

Natur

Gå en tur på vandrestien Bakkebøllestien, den gamle banestrækning mellem Vordingborg og Kalvehave, og gå gennem den frugtbare natur forbi marker, gennem skove med et rigt fugleliv og nyd udsigten over farvandet Storstrømmen. Også fra Oreby Skov (ca. 7 km) har I fra flere steder en fantastisk udsigt. Naturområdet Kulsbjerge (ca. 11 km) udgøres af 3 høje. Fra det højeste punkt i området (107 m.o.h.) har I en flot udsigt over det sydlige Sjælland. På den 15 km lange tange Knudshoved Odde (ca. 15 km) finder I skoven Knudsskov, der såvel mod syd som mod nord er omgivet af vand. I dette herlige naturlandskab vokser så godt som alle Danmarks træsorter, mandshøje bregner, brombær og duftende blomster. Af og til kan I også se sæler herfra. Der er kun adgang til tangen på cykel eller til fods.

Aktiviteter

Ved turistinformationen i Vordingborg (ca. 3 km) kan I leje cykler og opleve de herlige omgivelser i den friske luft. Også vandrekort kan I købe i turistinformationen. Der er gode fiskemuligheder langs hele kysten og i områdets Put & Take fiskesøer. De nærmeste golfbaner findes hos Sydsjællands Golfklub ved Næstved og i Næstved Ny Golfklub (begge ca. 31 km), ved Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 34 km) og ved Møn Golfklub Stege (ca. 36 km).

Attraktioner

Besøg det fredede Ore Fyr fra 1895 (ca. 1 km). Oplev også Vordingborg (ca. 3 km) og føl den sydlandske stemning ved bådehavnen, der kun ligger få hundrede meter fra centrum, som byder på talrige hyggelige forretninger. Byens vartegn er Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen. Besøg også de forskellige museer (Sydsjællands Museer), som indeholder spændende samlinger fra oldtiden til i dag. Historisk Botanisk Have blev anlagt efter 1. Verdenskrig, og her kan I finde ro, mens I nyder duften af blomster og planter og den historiske atmosfære i parken. Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster har Europas største samling af forskellige krokodiller. Her finder I også skildpadder, varaner og anakondaer (ca. 22 km).

Udflugtsmål

Gavnø Slot på øen Gavnø (ca. 27 km) har en af Danmarks smukkeste blomsterparker. Oplev også sommerfuglelandet på stedet. Den skønne ø, Enø (ca. 36 km) er forbundet med den hyggelige fisker- og badeby Karrebæksminde med en bro. Her finder I en hyggelige stemning, en bådehavn fyldt med atmosfære, en minigolfbane, gode indkøbsmuligheder og flere restauranter og caféer. Bonbonland i Holme-Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien, bl.a. 'Vildsvinet', Danmarks vildeste rutsjebane, raftingbane, karruseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (ca. 46 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne af Danmark. De imponerende, hvide kridtklinter, som rejser sig af havet, er et svimlende syn (ca. 48 km). Reserver også lidt tid til hovedstaden med det royale flair - København (ca. 106 km).
Sommerhuse i Ore Strand, Sj.