Sommerhuse i Stillinge Strand

Sommerhus Stillinge Strand- sommerhus ved Storebælt

Sommerhusområdet ved Stillinge Strand ligger lige ud til Storebælt på den Vestsjællandske kyst lidt nordvest for Slagelse. Stillinge Strand er et populært ferieområde med flere cafeer og restauranter. 

Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og ellers er der dagligvarebutik i Kirke Stillinge.

Der er gode muligheder for at holde en aktiv ferie ved Stillinge Strand. Storebæltskysten er ideel for lystfiskere, windsurfere og havkajakroere. Den smukke natur omkring indbyder til lange cykel- eller vandreture.  Golfspillere kan vælge mellem flere baner i blandt andet Korsør og Slagelse.

Kalder bylivet er der gode muligheder for at leve det ud i både Slagelse og Korsør. Begge er gode handelsbyer med cafeer og restauranter

Stillinge Strand og natur

Stillinge Strand er en bred og børnevenlig strand med fint sand, og vand der langsomt bliver dybt. Stranden regnes for at være den bedste badestrand i Vestsjælland. Stranden har gennem mange år fungeret som den foretrukne strand for Slagelse bys beboere. Fra stranden er der god udsigt over Storebæltsbroen.

Lige nord for Stillinge Strand ligger Bildsø Skov, der ligger ud til Storebælt. Midt i skoven er der en motionsoase for dem, der har lyst til af motionere på ny og anderledes måde.

Danmarks fjerdestørste sø, Tissø, ligger 17 kilometer væk. Omgivelserne ved søen er fredede med mange vade- og vandfugle. På østsiden af søen ligger den lille bøgeskov Klinteskov med bakker og et varieret landskab.

Udflugter nær Stillinge Strand

Ved Gørlev mod nord ligger det lille Landbrugsmuseum Fløjgården, der har en stor samling af gamle hesteredskaber fra år 1800 – 1950. På museumsgården holdes store Belgierheste, der tidligere en af de mest foretrukne arbejdsheste i landbruget.

Halvøen Reersø er værd at køre forbi. De gamle, stråtækte huse er der mange af, og i den lille lystbådehavn er der altid god stemning og godt humør i sommermånederne.

Slagelse er en meget gammel by. Det er god handelsby takket være et stort opland og den har et naturligt centrum, hvor der er cafémiljøer, krogede gadeforløb, flere indkøbscentre og ikke mindre end tolv torve.

Korsør har gennem århundreder været den store overfartsby fra Sjælland over Storebælt til Nyborg på Fyn. Det er den i og for sig stadig, men nu er det Storbæltsbroen - og ikke færger, der binder Korsør sammen med Nyborg. Korsør er en god handelsby med et hyggeligt centrum og ikke mindst et spændende havneområde.

Attraktioner nær Stillinge Strand

Panzermuseum East

PanzerMuseum East ved Slagelse er den største private samling af militærkøretøjer fra Warszawa-pagten i Skandinavien.  I hallerne kan man se sovjetisk materiel som kampvogne, pansrede og ikke pansrede hjulkøretøjer, helikoptere og andet udstyr, der kunne være blevet brugt under en invasion af Danmark.

Vikingeborgen Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingeborg, og er et af de steder, hvor vikingetiden kan opleves på tæt hold.Trelleborg blev bygget omkring år 980 af Kong Harald Blåtand, og i dag kan man se resterne af den store kongeborg tydeligt i terrænet. Der er udstilling og arrangementer ved borgen.

Odsherred Zoo

Odsherred Zoo er både en zoologisk have og et rescue center, der giver truede dyr et trygt liv. I haven er der omkring 600 dyr fordelt på ca. 100 arter. Odsherred Zoo har specialisert sig i aber, men her er også zebraer, kameler, kænguruer og mange andre dyr.

Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland er en forlystelsespark, der først og fremmest henvender sig til børnefamilier med børn i alderen 0-12 år. Sommerlandet har over 60 forlystelser og Sjællands største udendørs vandland med flere vandrutsjebaner og børnevenlige bassiner.