Destination

Veddinge Bakker

Veddinge Bakker

Sommerhusudlejning i Veddinge Bakker - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Veddinge Bakker, Sjælland, Danmark udlejes her!

Veddinge Bakker er et grønt og kuperet sommerhusområde med udsigt til Sejrøbugten

 

Generel

Det naturskønne og fredelige ferieområde Veddinge Bakker ligger i et kuperet område ved skov og strand. Her kan I nyde udsigten over Sejrøbugten og Sjællands Odde fra de fleste sommerhuse eller fra de omkringliggende bakker. I er tæt på gårdbutikker, landsbyer med indkøbsmuligheder, gode restauranter, golfbaner samt flere interessante attraktioner. Besøg fx Odsherred Zoo, Dragsholm Slot eller Sommerland Sjælland, som ligger lige i nærheden. Veddinge Bakker er et ideelt feriemål jer for, der ønsker at være omgivet af smuk natur samt at bo i nærheden af seværdigheder for hele familien.

Strande

Ved Veddinge Bakker kan I benytte jer af en god og børnevenlig badestrand. Der er også gode betingelser for lystfiskere og windsurfere her. Ved Hønsinge Lyng, 7 km nord for Veddinge Bakker, ligger en af Odsherreds bedste strande. Den dejlige, børnevenlige sandbadestrand er omkranset af lave klitter, og for at kommen til stranden skal I hen over en bro, der forbinder kysten med revlerne.

Natur

Veddinge Bakker er omgivet af kuperede skovområder, som går næsten helt ud til strandkanten. Fra højen Esterhøj bag Veddinge Bakker kan I nyde en fantastisk udsigt over Sejrøbugten. Ved Ordrup, lidt syd for Veddinge Bakker, finder I landtangen Ordrup Næs, som er et delvist fredet naturområde med løv- og nåletræer. Her græsser ofte både får og kreaturer. Fra spidsen af odden kan I opleve både marsvin og spættede sæler, hvis I er heldige. Det fredede område Vesterlyngen ved Havnsø er Sjællands største hedeområde. Her kan I opleve et enestående område med græsenge, småsøer, lyng og sjælden flora (20 km).

Aktiviteter

Lystfiskere har gode muligheder i Odsherred og kan fiske fra kysten, i Put&Take søer samt fra en fiskekutter på havet. Og golfspillere kan besøge de to nærliggende golfbaner hos Dragsholm Golfklub, ca. 7 km syd for Veddinge Bakker, og Odsherred Golfklub, som ligger ca. 16 km mod nordøst. På Ordrup Næs kan I følge en sti hele vejen rundt i det naturskønne område, som også egner sig godt til drageflyvning på grund af de gode vindforhold på næsset. Og ca. 50 fra land ligger en gammel stenalderboplads, som I kan dykke ned og udforske.

Attraktioner

Ved Høve, lige bag Veddinge Bakker, ligger højen Esterhøj, som indeholder 3 gravhøje fra bronzealderen. Derudover byder højen på en enestående udsigt i alle retninger. 3 km fra ferieområdet kan I besøge Odsherred Zoo, Danmarks eneste Zoo og Rescuecenter. Her kommer I helt tæt på dyrene, som befinder sig i naturlige omgivelser. I Tropehuset kan I opleve spændende dyr fra Sydamerika. Og rundt omkring i parken går påfugle, kaniner og høns frit omkring.

Udflugtsmål

Besøg det smukke, hvide Dragsholm Slot, som er Danmarks ældste slot fra den tidlige middelalder. Slottet er omgivet af en skøn slotspark og byder desuden på en gourmetrestaurant (11 km). Sommerland Sjælland er en herlig familiepark med mere end 60 sjove aktiviteter for hele familien. Sejl en hyggelig tur i en kano, prøv en vild tur i rutsjebanen, hold balancen i det kæmpe klatrestativ eller tag en tur i Sjællands største vandland (13 km). Fra Havnsø kan I tage med færgen til den uspolerede Nekselø. Her bliver I mødt af en helt anden verden. Øen er uspoleret, bakket, meget naturskøn og fyldt med fugle. Sejlturen tager ca. 20 min. og det varer ca. 2 timer at gå øen rundt. I kan også sejle til Sejerø, som har Danmarks mildeste klima. Her finder I et kuperet landskab, mange små badestrande samt flere gravhøje og en bautasten.
Sommerhuse i Veddinge Bakker