Destination

Bakkebølle

Bakkebølle

Sommerhusudlejning i Bakkebølle - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bakkebølle, Sjælland, Danmark udlejes her!

Bakkebølle er et hyggeligt sommerhusområde på Sydsjælland. Sommerhusene i Bakkebøller ligger i grønne omgivelser, lige ud til stranden ved farvandet Storstrøm. Bag sommerhusene finder I Bakkebølle Skov. En ferie i et sommerhus i Bakkebølle indbyder til aktiviteter i naturen og udflugter til områdets seværdigheder.

 

Generel

Bakkebølle ligger på Sjællands sydligste spids, ved farvandet Storstrømmen og nord for de 3 øer Lolland, Falster og Møn. Nyd de korte afstande til talrige seværdigheder, naturoplevelser og historiske byer, som f.eks. Vordingborg, der har en snert af den sydeuropæiske glød, og som kun ligger ca. 11 km fra Bakkebølle. Det hyggelige ferieområde Bakkebølle ligger kun 1 km fra vandet og 2 km fra indkøbsmuligheder. Lad jer inspirere af de mange fristelser og oplev Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Strande

Bakkebølle Strand ligger i et skønt naturområde, ca. 1 km fra sommerhusområdet. Her er I tæt på Farø-broen, som forbinder Sjælland med den lille ø Farø. Også Ore Strand (ca. 16 km herfra) kan anbefales. Her findes der store, rekreative græsarealer, og der er badebroer til rådighed.

Natur

Gå evt. en tur langs vandrestien Bakkebøllestien - den gamle banestrækning mellem Vordingborg og Kalvehave, og gå gennem den frugtbare natur forbi marker, gennem skove med et rigt fugleliv og nyd udsigten over farvandet Storstrømmen. Naturområdet Kulsbjerge (ca. 3 km) udgøres af 3 høje. Fra det højeste punkt i området (107 moh) har I en herlig udsigt over det sydlige Sjælland. På tangen Knudshoved Odde (ca. 24 km) finder I skoven Knudsskov, der såvel mod syd som mod nord er omgivet af vand. I dette dejlige naturlandskab vokser så godt som alle Danmarks træsorter, mandshøje bregner, brombær og duftende blomster. Der er kun adgang til tangen på cykel eller til fods. Møns Klint (ca. 36 km) er en sand turistattraktion. De forskellige lag af kridt, ler og grus gør, at skrænten stadig er i bevægelse.

Aktiviteter

Ved turistinformationen i Vordingborg (ca. 11 km) kan I leje cykler og opleve de herlige omgivelser i den friske luft. Vandrekort kan også købes i turistinformationen. Der er gode fiskemuligheder langs hele kysten og i områdets Put & Take fiskeparker. De nærmeste golfbaner finder I hos Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 26 km) og hos Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt i Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Attraktioner

Oplev Vordingborg (ca. 11 km) og føl den sydlandske stemning på bådehavnen, der kun ligger få hundrede meter fra centrum, som byder på et utal af hyggelige forretninger. Byens vartegn er Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen. Besøg også de forskellige museer (Sydsjællands Museer), som huser seværdige samlinger fra oldtiden og frem til i dag. Historisk Botanisk Have blev anlagt efter 1. Verdenskrig, og her kan I finde ro, mens I lader duften af blomster og planter og den historiske atmosfære i parken virke på jer. Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster har Europas største samling af forskellige krokodiller. Her finder I også skildpadder, varaner og anakondaer (ca. 26 km). Gisselfeld Slotspark, der fremstår som en engelsk have, er en af Nordeuropas smukkeste haver (ca. 42 km).

Udflugtsmål

Gavnø Slot på øen Gavnø (ca. 43 km) har en af Danmarks smukkeste blomsterparker. Oplev også sommerfuglelandet på stedet. Den skønne ø, Enø (ca. 47 km) er forbundet med den hyggelige fisker- og badeby Karrebæksminde med en bro. Her finder I en hyggelige stemning, en bådehavn fyldt med atmosfære, en minigolfbane, gode indkøbsmuligheder samt flere restauranter og caféer. Bonbonland i Holme-Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien, bl.a. 'Vildsvinet', Danmarks vildeste rutschebane, raftingbane, karruseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (ca. 45 km). I Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland (ca. 58 km) lever de vilde dyr i 'naturlige' omgivelser - direkte omkring jeres bil. Reserver også lidt tid til hovedstaden med det royale flair - København (ca. 105 km).
Sommerhuse i Bakkebølle