Destination

Næsby Strand, Sj.

Næsby Strand, Sj.

Sommerhusudlejning i Næsby Strand, Sj. - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Næsby Strand, Sj., Sjælland, Danmark udlejes her!

Næsby Strand - en strand med fint sand og rent vand - er beliggende i Musholm Bugt på Sjælland.

 

Generel

Hold ferie på Sjælland ved den milde Musholm Bugt. Både hav og forretninger findes i en radius af 300 m. Slagelse (ca. 15 km) er den nærmeste større by og har ikke kun talrige forretninger og restauranter, men også attraktive grønne arealer og mange interessante museer at byde på. Glæd jer til en ferie med hele familien ved Næsby Strand. Her finder I de skønneste strande, talrige tilbud for børn - også i dårligt vejr - og fantastiske naturoplevelser i det indbydende sjællandske landskab.

Strande

Næsby Strand er en børnevenlig sandstrand med enkelte sten og rent vand. Kongsmark Strand (ca. 4 km) er særdeles velegnet til windsurfing og vandreture, og tidligt om morgenen kan I her finde rav i strandkanten. Stillinge Strand (ca. 8 km) er en bred, børnevenlig strand med fint sand. Stranden, som også har det Blå Flag er egnet for kørestolsbrugere. Her finder I en minigolfplads, og også windsurfere har mulighed for at udøve deres sport. Gå ikke glip af den herlige solnedgang fra stranden.

Natur

Slagelse Lystskov er et herligt skovområde med bl.a. søen 'Studentersøen' (ca. 19 km). Halvøen Reersø har en enestående natur med bl.a. 3 vådområder; 'Flasken', 'Skiften' og 'Vejlen', hvor der lever vadefugle og ænder. Fra udsigtstårnet på stedet kan I studere fuglelivet (ca. 24 km). Danmarks 4. største sø, Tissø og den omgivende natur er et fredet område med mange vade- og vandfugle. Ved søens østside finder I den lille bøgeskov 'Klinteskov', som har et højtliggende, bakket og varieret landskab. Tissø er udlagt som et EU-fuglebeskyttelsesområde (ca. 25 km).

Aktiviteter

Der er gode fiskemuligheder langs kysten i Musholm Bugt, og derudover kan i også fiske i ferskvandssøen Tissø. For golfspillere er der mulighed for at afprøve banen hos Korsør Golf Klub (ca. 11 km). Skulle vejret en dag ikke være godt, så finder I i Slagelse (ca. 15 km) en svømmehal med bl.a. vandrutschebane, sauna og restaurant.

Attraktioner

Vikingeborgen Trelleborg er en 1000 år gammel vikingeborg. Et museum udstiller fund fra udgravninger (værktøj, våben, dragter o. lign.) samt rekonstruktioner (ca. 6 km). Mindestenene i Mullerup Mose indikerer stederne, hvor fund fra stenalderens jægere og fiskere ændrede Danmarks historie (ca. 14 km). Besøg byen Slagelse, som har en gammel bydel, der er blevet restaureret med brosten på vejene. Byen har desuden flere interessante museer, spændende historiske samlinger, gallerier samt gode indkøbsmuligheder og spisesteder (ca. 15 km). I kan i Slagelse besøge f.eks. det gamle landbageri og den fredede mølle (Skovsgård Mølle og Bageri Museum) eller Gerlev Legepark, der er en legeplads for hele familien, hvor I kan prøve gamle spil og sport fra hele Europa.

Udflugtsmål

Besøg halvøen Reersø (ca. 24 km) med dens stråtækte, hvidkalkede bindingsværkshuse fra 1700-tallet, en lille hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rigt fugleliv samt de mange kunsthåndværkers værksteder og udstillinger. Omkring landsbyen Bjerge findes flere jættestuer, bl.a. 'Regnarshøj' ved Bjerge by og Rævehøj, hvorfra I har en pragtfuld udsigt over Storebælt (ca. 26 km). På østsiden af Tissø findes hele 7 herregårde med smukke alléer, omgivet af marker og skove (ca. 30 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en fryd for øjet. Oplev en engelsk, japansk og dansk have samt en dyrefold med tamme dyr (ca. 47 km). Bonbonland i Holme-Olstrup har mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften (ca. 55 km).
Sommerhuse i Næsby Strand, Sj.