Sommerhuse i Bisserup

Sommerhus Bisserup – sommerhusferie ved Karrebæksminde Bugt

Sommerhusområdet ved Bisserup ligger ud til Karrebæksminde Bugt på sydkysten af Sjælland. Bisserup er en hyggelig lille havneby, hvor det er muligt at handle dagligvarer, mens sommerhusene ligger ned til et strandområde. Der er flere cafeer og spisesteder i byen.  Fra Bisserup er 17 kilometer til Skælskør og 22 kilometer til Næstved.

Der er rig mulighed for at holde en aktiv ferie i området omkring Bisserup. Havnen og vandet indbyder til lystfiskeri, windsurfing og sejlads i havkajakker. De grønne områder omkring er velegnede til vandre- og cykelture.

Bisserup strand og naturen

Ved sommerhusområdet ligger Bisserup Strand, der er en smal sandstrand med grønne arealer, som mod baglandet afgrænses af et dige. Vandet bliver langsomt dybt, og der kommer en revle mellem 40 og 60 meter ude i bugten. 18 kilometer væk ligger stranden ved Karrebæksminde, der er en bred, børnevenlig sandstrand.

Lige op ad Bisserup ligger Holsteinborg Nor, der er et vildtreservat med et rigt fugleliv. Noret har forbindelse med Smålandsfarvandet gennem to smalle løb, hvoraf det ene ligger ved Bisserup Havn. Vest for Holsteinborg Nor ligger Basnæs Nor Vildtreservat, der er et af landets ældste vildtreservater.

Udflugter nær Bisserup

Holsteinborg Gods ligger lige i nærheden af Bisserup. Der er ikke adgang til bygningerne, men parken er åben for offentligheden.  H.C. Andersen var i sin tid en hyppig gæst på Holsteinborg Gods. Indtil sin død besøgte han godset i alt 35 gange.

Næstved har gode shoppingmuligheder i byens specialbutikker. Hver onsdag og lørdag er der torvemarked på Axeltorv midt i byen. Næstved har også sin egen zoologiske have, hvor det blandt andet er muligt se på bengalske tigre.

Den gamle købstad Skælskør er også en hyggelig by med gamle gader, gode butikker og et charmerende havneområde.

Attraktioner nær Bisserup

BonBon Land

Forlystelsesparken BonBon Land ligger ved Holme Olstrup nær Næstved. Forlystelsesparken har omkring 60 forlystelser til både børn og voksne.

Holmegaard Værk

Det gamle Holmegaard Glasværk har slået dørene op til en verden af design, håndværk og historie. Det tidligere glasværk er i dag en del af Museum Sydøstdanmark. Der er seks faste udstillinger og to skiftende særudstillinger på Holmegaard Værk.

Skovtårnet ved Camp Adventure

Midt i Gisselfelds skove tæt ved Næstved står et smukt og specielt 45 meter højt tårn, hvorfra der er udsigt over træerne kroner.  På toppen af tårnet er man oppe i 140 meters højde over havet og på en klar dag, er der udsigt helt til København, som ligger mere end 50 kilometer væk.

https://www.campadventure.dk/skovtaarnet/

Danmarks Borgcenter

Midt i Vordingborg ligger Danmarks Borgcenter, der fortæller historien om Danmarks cirka 2000 borge og voldsteder. Museet ligger på Vordingborgs Slotsterræn, der er landets største borgruin.

Zoopark Sydsjælland

Zoopark Sydsjælland er en mindre zoologisk have nær Næstved. I haven kan man blandt at se den sjældne, hvide bengalske tiger, og den orange bengalske tiger.