Sommerhuse i Kindvig Enge

Sommerhus i Kindvig Enge

Det lille, charmerende fiskerleje og sommerhusområde Kindvig Enge indbyder til afslapning, hygge og naturoplevelser. Det fredelige ferieområde ligger ved Sydøstsjællands kyst - lige over for Nyord og Møn. Kindvig Enge er et ældre sommerhusområde, og derfor er den gamle bevoksning så høj, at den giver både læ og afskærmning omkring grundene. Ved kysten ligger en lille lystbådehavn og en mole. Området er omgivet af flade landskaber med marker og grønne områder, og der er græs og anden bevoksning helt ned til vandkanten. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Mern (5 km). Ønsker du at besøge en større by med gode indkøbsmuligheder, kan du tage til Præstø (13 km) eller Vordingborg (16 km).


Strande og natur ved Kindvig Enge

Der findes ingen sandstrand ved Kindvig Enge, men det er muligt at bade fra en badebro ved lystbådehavnen. Der er stenbund ved badebroen og vandet er ca. 1 m dybt. Ved Sandvig (3 km mod nord) og Kalvehave (11 km mod syd) er der gode badestrande. På halvøen Feddet, 26 km mod nord, ligger en bred, hvid sandstrand med små klitter.
Kindvig Enge er omgivet af marker og grønne områder, og lidt syd for sommerhusområdet ligger Viemose Skov. Her kan du nyde den uberørte og varierede natur samt det rige fugle- og dyreliv (ca. 6 km). Feddet, en 5 km lang halvø, som strækker sig gennem Præstø Fjord, har en meget afvekslende natur. Det fredede hedeområde med klitter og strandenge har desuden et rigt fugleliv, som kan observeres fra et fugletårn. Såvel Præstø Fjord som den lille ø Maderne og Feddet er fuglebeskyttelsesområder (26 km). Oplev den spektakulære Møns Klint med de stejle, kridhvide skrænter mod havet. De forskellige lag af kridt, ler og grus gør, at skrænten til stadighed er i bevægelse (38 km).


Aktiviteter nær Kindvig Enge

Lystfiskere kan kaste snøren i havet ud for Kindvig Enge, i Præstø Fjord, på Feddet eller i en af områdets Put & Take søer. Den uberørte natur, som omgiver Kindvig Enge, kan opleves til fods eller på cykel. Rønnede Golfklub har en naturskøn og spændende 18-hullers golfbane. Der findes ligeledes en svæveflyveklub ved Rønnede (35 km).


Attraktioner ved Kindvig Enge

Besøg Kalvehave Labyrintpark, der udfordrer såvel børn som voksne, som begiver sig ind i labyrinten (9 km). Præstø er en charmerende, gammel handelsby. Her finder du butikker, spisesteder og seværdigheder (13 km). Besøg også handelsbyen Vordingborg med gågade, hyggelige gårdcaféer, seværdigheder og byens vartegn, Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen (16 km).


Udflugtsmål omkring Kindvig Enge

Bonbonland i Holme-Olstrup byder på mere end 70 forlystelser for hele familien, bl.a. rutsjebanen 'Vildsvinet', raftingbane, karruseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (44 km). Kom helt tæt på de vilde dyr i Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland. Her lever dyrene i naturlige omgivelser - direkte omkring bilen (67 km). Hovedstaden København byder på attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Glyptoteket, Rosenborg Slot, København Zoo og meget mere (103 km).