Destination

Kindvig Enge

Kindvig Enge

Sommerhusudlejning i Kindvig Enge - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Kindvig Enge, Sjælland, Danmark udlejes her!

Det fredelige ferieområde Kindvig Enge er beliggende ved Sydøstsjællands kyst - lige over for Nyord og Møn

 

Generel

Det lille, charmerende fiskerleje og sommerhusområde Kindvig Enge indbyder til afslapning, hygge og naturoplevelser. Da Kindvig Enge er et ældre sommerhusområde, er den gamle bevoksning nu så høj, at den giver både læ og afskærmning omkring grundene. Ved kysten findes en lille lystbådehavn og en mole. Området er omgivet af flade landskaber med marker og grønne områder, og der vokser græs og anden bevoksning helt ned til vandkanten. Her får I frisk havluft, dejlig natur samt fred og ro, og ønsker I at opleve mere, finder I både større byer, naturseværdigheder og attraktioner indenfor kort afstand. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Mern (5 km), og ønsker I at besøge en større by med gode indkøbsmuligheder, kan I tage til Præstø (13 km) eller Vordingborg (16 km).

Strande

Der findes ingen sandstrand ved Kindvig Enge, men det er muligt at bade fra en badebro ved lystbådehavnen. Der er stenbund ved badebroen og vandet er ca. 1 m dybt. Ved Sandvig (3 km mod nord) og Kalvehave (11 km mod syd) finder I gode badestrande. På halvøen Feddet, 26 km mod nord, kan I benytte jer af en bred, hvid sandstrand med små klitter.

Natur

Kindvig Enge er omgivet af marker og grønne områder, og lidt syd for sommerhusområdet ligger den smukke Viemose Skov. Her kan I nyde den uberørte og varierede natur samt det rige fugle- og dyreliv (ca. 6 km). Feddet, en 5 km lang halvø, som strækker sig gennem Præstø Fjord, har en meget afvekslende natur. Det fredede hedeområde med klitter og strandenge har desuden et rigt fugleliv, som kan observeres fra et fugletårn. Såvel Præstø Fjord som den lille ø Maderne og Feddet er fuglebeskyttelsesområder (26 km). Oplev den spektakulære Møns Klint med de stejle, kridhvide skrænter mod havet. De forskellige lag af kridt, ler og grus gør, at skrænten til stadighed er i bevægelse (38 km).

Aktiviteter

Lystfiskere kan kaste snøren i havet ud for Kindvig Enge, i Præstø Fjord, på Feddet eller i en af områdets Put & Take søer. Den uberørte natur, som omgiver Kindvig Enge, kan opleves til fods eller på cykel. Rønnede Golfklub tilbyder en naturskøn og spændende 18-hullers golfbane. Der findes ligeledes en svæveflyveklub ved Rønnede (35 km).

Attraktioner

Besøg Kalvehave Labyrintpark, der udfordrer såvel børn som voksne, som begiver sig ind i labyrinten (9 km). Præstø er en charmerende, gammel handelsby. Her finder I butikker, spisesteder og seværdigheder, bl.a. det arbejdende pottemageri Rødeled med historisk atmosfære, hvor I kan følge arbejdsprocessen når leret omdannes til en brugsgenstand (13 km). Besøg også handelsbyen Vordingborg med gågade, hyggelige gårdcaféer, seværdigheder og byens vartegn, Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen (16 km).

Udflugtsmål

Tag evt. på sejltur på Præstø Fjord med turbåden Fjordkaperen, der sejler fra Præstø (13 km) til Fed Havn på Feddet. Bonbonland i Holme-Olstrup byder på mere end 70 forlystelser for hele familien, bl.a. rutsjebanen 'Vildsvinet', raftingbane, karruseller, cirkus, børneteater, sørøversø og meget mere (44 km). Kom helt tæt på de vilde dyr i Knuthenborg Safaripark ved Bandholm på Lolland. Her lever dyrene i naturlige omgivelser - direkte omkring jeres bil (67 km). Hovedstaden København byder på attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot, København Zoo og meget mere (103 km).
Sommerhuse i Kindvig Enge