Sommerhusudlejning i Klint - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klint, Sjælland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Klint ligger på toppen af Odsherred, lige ud til Hesselø Bugt. Klint byder på dejlige sommerhuse i skøn natur, en hyggelig lille havn og den 35 meter høje udsigtsbakke Klintebjerg. Når I holder ferie i et sommerhus i Klint, er I omgivet af natur, seværdigheder og aktiviteter for hele familien.

 

Gæstevurderinger fra Klint

 
 

16 gæster har givet Klint en gennemsnitlig vurdering på 4,06 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Hvis man skal afsted med mindre børn, er sommerland Sjælland klart et besøg værd. Dog lidt ærgerligt, at mange ting er lukket når man holder ferie i midt august måned.


Kirsten, Fuglebjerg besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Rørvig havn er et besøg værd, hvis man har børn med, krappe fiskning og væddeløb. Dejlig strand for mindre børn og legeplads. Men også en dejlig fin ny legeplads i klint. Dejligt område.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
13-07-2019 til 27-07-2019

Vejhøj gravhøj er bestemt et besøg værd, hvis du kan lide flot gåtur og fantastisk udsigt kombineret med historie


Morten, Kokkedal besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Utroligt at spisestederne lukker så tidligt !!!!!!!!! Dejligt vand lidt besværgeligt med alle stenene


Per, Rødovre besøgte området fra
 
09-05-2018 til 13-05-2018

Fin gå afstand til vandet. Smuk natur ved Klint. Dejligt med lokalkøbmand tæt på. Hyggelig gågade i Nykøbing.


Julie, Bagsværd besøgte området fra
 
21-04-2018 til 28-04-2018

Odsherred Rescue Zoo er et hit, og gåtur ved/på Klintebjerg (ikke for barnevogne ;) Viekærgård er også et godt sted at besøge.


 
youtube
 

Generel

Klint er beliggende på spidsen af Nordvestsjælland, lige øst for Sjællands Odde og ca. 5 km fra Nykøbing Sjælland. Her er der strand og natur lige uden for døren. Lige i nærheden af Klint findes flere seværdigheder og aktivitetsmuligheder for alle i familien. Der er dagligvarebutikker og en restaurant i Klint.

 
Klintebjerg Klint ved sommerhusområdet Klint på Nordsjællands kyst Badebro nær havnen i sommerhusområdet Klint Den lille, hyggelige fritidshavn i Klint Uendelige stensøjler ved stranden i ferieområdet Klint
 

Strand

De dejlige strande ved Klint veksler mellem sten- og sandstrande med græsklædte bakke bag stranden. Strandene er børnevenlige, da vandet kun langsomt bliver dybt.

Natur

Som resultat af mange års kalkbrydning, er Kattegatkysten ud for Klint præget af stejle, græsklædte skrænter. Enkelte kalkklumper kan stadig findes i bakkerne. Klint Bakker er et helt enestående naturområde med gode vandrestier. Ved Ulkerup Skov og Overdrev (ved Nykøbing Sj.) er de gamle hustomter, gærder og gadekær fra en skovlandsby stadig synlige. Ved Havnsø findes Sjællands største kysthede med græsenge, små-søer, lyng og sjælden flora. Ved Hovvig, øst for Nykøbing, kan I opleve et spændende fuglereservat.

Aktivitet

Området byder på flere golfbaner, bl.a. Odsherred Golfklub og Mensalgård Pay&Play-bane med 9 huller. For lystfiskere er der gode muligheder langs kysten eller på havet ombord på en kutter fra f.eks. Sjællands Odde. Desuden findes der 3 Put&Take-fiskesøer i området. Flere steder i området udlejes der rideheste. Der er bowlingcenter i Nykøbing Sjælland.

Attraktion

Nykøbing Sjælland er en hyggelige købstad med gågade, alverdens forretninger og fortovscaféer. (5 km) Sommerland Sjælland byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur i kano, en vild tur i rutschebanen eller en tur i Sjællands største vandland med bl.a. Splach Land, hvor der foregår organiseret vandkamp. (5 km) Jættestuen ved Højby er en af Danmarks bedst bevarede jættestuer med to kamre. Jættestuen er 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Udstilling fra udgravningen kan ses på det nærliggende Stenstrup Museum. (8 km) Besøg Lumsås Mølle, som er et arbejdende møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Oplev de imponerende konstruktioner og køb evt. mel med hjem. (8 km) Området er rigt på levninger fra middelalderen; bl.a. Højby kirke, voldanlægget Borren ved Højby sø, ''Borgen'' Næsholm i den nu udtørrede Nygård sø samt anlægget Nygård i landsbyen af samme navn.

Udflugt

I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan I opleve 600 dyr, fordelt på 100 arter. (28 km) Sagnlanet Lejre ved Roskilde er en jernalderlandsby, hvor I kan sejle i udhulede stammebåde, hugge brænde med jernalderøkse, male mel og bage små brødkiks. (66 km) Vikingeskibsmuseet i Roskilde udstiller 5 forskellige vikingeskibe samt andre nordiske brugsbåde, og har sin egen museumsø og -havn. (75 km) Hovedstaden København med det levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser og Europas længste gågade Strøget ligger 94 km fra Klint. Her findes attraktioner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Klint

Søg sommerhus
 
  •  

   Klint Sommerhus, Klint

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2192,-
    
  •  

   Klint Sommerhus, Klint

   7 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   450 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3935,-
    
  •  

   Klint Sommerhus, Klint

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   700 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2023,-
    
  •  

   Klint Sommerhus, Klint

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   550 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3556,-