Sommerhusudlejning i Buresø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Buresø, Sjælland, Danmark udlejes her!

Mellem Roskilde Fjord og Øresund ligger den idylliske Buresø omgivet af en enestående natur.

 

Gæstevurderinger fra Buresø

 
 

gæster har givet Buresø en gennemsnitlig vurdering på 0,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Buresø er omgivet af skovene Uggeløse Skov, Ganløse Eged og Slagskunde Skov samt højdedraget Slangerup Ås. Nyd jeres ferie med alle sanserne, for med ferie på Sjælland står alle muligheder åbne: indbydende natur, talrige aktivitetstilbud, kulturelle seværdigheder og naturligvis den royale hovedstad København (ca. 35 km). I en radius af 2 km kan I købe dagligvarer og i Slangerup (ca. 4 km), som er en lille levende by, er der talrige forretninger. Den nærmeste større by er Frederikssund (ca. 12 km), som lokker med gågade, forretninger og gode restauranter, og som også var hjemsted for vikingerne.

 

Strand

Buresø er en meget populær badesø med klart vand. Her findes også et badested med sand og badebro. I kan også bade i Roskilde Fjord, f.eks. i Marbæk Strandpark (ca. 14 km), hvor der er sandbund og lavt vand. Her kan I også spille beachvolley. Der er ca. 34 km til de bedste badestrande ved Øresund, f.eks. kan Skodsborg Strand anbefales. Her kan I solbade i græsset eller spille bold. Men også den børnevenlige Lokeshøj/Frydenlund Strand er et besøg værd.

Natur

Buresø ligger i naturparken mellem Farum og Slangerup, et område der er præget af skove, søer, vådområder, marker og uberørte fællesarealer. Nyd den vide udsigt over landskabet med de gamle landsbyer og de mange søer. Buresø er en af de største søer i området. Til Danmarks største sø, Arresø, er afstanden kun ca. 22 km. Her er der gode muligheder for vandre- og cykelture langs søen. En cykeltur søen rundt er 50 km lang. Tibirke Bakker (ca. 39 km) er et herligt, fredet naturområde med lyngklædte bakker. Fra et udsigtspunkt i området er der en herlig udsigt over Arresø, Gribskov og en bid af Roskilde fjord.

Aktivitet

6 af Danmarks bedste golfbaner ligger i Nordsjælland. Ved Bastrup Sø (ca. 5 km) ligger Molleåens Golfklub, hvor I efter 18-hullers spil kan stille tørsten ved det char(39)19. hulchar(39) på klubbens terrasse. Asserbo Golfklub (ca. 27 km) er en af de ældste og bedste i Danmark og ligger i et vidunderligt naturområde ved Arrenakke Bakke. Her er der udfordringer for både nybegyndere og øvede. Der er gode fiskemuligheder fra kysten, i Put & Take fiskesøer, fra lejet jolle eller på havet fra en kutter og naturligvis i Buresø. Ved Rågeleje (ca. 42 km) finder I Heatherhill, der med sine høje skrænter og gunstige vindforhold er et attraktivt sted for paragliders. Vindforholdene gør ligeledes området velegnet til windsurfing. Skulle vejret en dag ikke være så godt, så kan I besøge svømmehallen i Slangerup (ca. 5 km), hvor der bl.a. også er sauna. I Slangerup kan der også lejes cykler.

Attraktion

Besøg Slangerup med dens prægtige Skt. Mikaels Kirke. Den store renæssancebygning, som fik sit nutidige udseende i 1588, ligger på en høj, som i hedensk tid var et helligt sted. Nyd de helt særlige lysforhold i kirkerummet, et lys som skabes gennem de 12 gotisk inspirerede vinduer. I Slangerup finder I også char(39)Den Gamle Smedjechar(39), hvor I kan opleve en gammel bysmedje fra år 1900. Også smedjens have er et besøg værd, og her kan I i sæsonen købe friske, økologiske grøntsager. I sommerperioden bliver der i Frederikssund (ca. 12 km) opført Vikingespil, og her finder I også J.F. Willumsens Museum, som udelukkende viser værker af J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafik, keramik, skulpturer og fotografier. Vikingelandsbyen ved Frederikssund er en herlig beliggende og velbevaret landsby med huse og skibe.

Udflugt

Besøg Fredensborg Slot og tag del i en rundvisning - måske træffer du Kronprinsen og den skønne Kronprinsesse Mary (ca. 31 km). Royalt er det også hovedstaden København (ca. 35 km), der har meget at byde på: et levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier og Europas længste gågade char(39)Strøgetchar(39). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den smukke gamle park danner en spændende ramme om kunsten (ca. 36 km). I en afstand af ca. 39 km ligger det gamle cistercienserkloster char(39)Esrum Klosterchar(39) fra 1151 midt i et uberørt skov- og marklandskab. I klosterbygningerne er der forskellige udstillinger, og i den skønne klosterhave findes der et stort antal urter. En udflugt hertil er en oplevelse.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Buresø

Søg sommerhus