Sommerhusudlejning i Saksild - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Saksild, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Saksild Strand er et charmerende, roligt og familievenligt sommerhusområde med en dejlig, indbydende strand.

 

Gæstevurderinger fra Saksild

 
 

13 gæster har givet Saksild en gennemsnitlig vurdering på 4,92 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Line, Kolding besøgte området fra
 
22-08-2020 til 29-08-2020

Lækker møbelbutik i Odder - Lund Møbler. Bestemt et besøg værd og generelt en hyggelig lille by.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Bondehuset, fin restaurant.


 

Generel

Saksild by er beliggende ved Jyllands østkyst, 3 km syd for Rude Strand, 3 km nord for Dyngby Strand og 6 km øst for handelsbyen Odder, der byder på kulturelle seværdigheder, gode indkøbsmuligheder, hyggelige torvedage og flere spisesteder. Sommerhusområdet Saksild Strand er omgivet af Kattegat og smukke, varierende naturområder. Herfra kan I nyde udsigten til øerne Tunø og Samsø, og I kan sejle til begge øer fra Hou, som ligger 7 km mod syd. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer samt et par spisesteder i Saksild. Området har en central beliggenhed i forhold til seværdigheder, større byer og dejlige naturområder, og henvender sig til børnefamilier, naturelskere, lystfiskere og andre, som værdsætter områdets kvaliteter.

 
Kunstværk og bænk ved Saksilds dejlige sandstrand med lavt, klart vand Den brede sandstrand og sommerhuse langs kysten i Saksild Stranden i Saksild byder på lav, klart og børnevenligt badevand Et af kunstværkerne i serien, To på tur, på stranden i Saksild
 

Strand

Den kilometerlange Saksild Strand, som siges at være Østjyllands bedste strand, er en skøn, bred badestrand med hvidt sand. Stranden har Blåt Flag og er meget børnevenlig - både på grund af sin bredde og det lave vand i strandkanten. Det er behageligt at opholde sig på stranden, da den ligger i læ for vestenvinden. Den dejlige strand indbyder til badning, solbadning samt diverse strand- og vandsportsaktiviteter.

Natur

Saksild er omgivet af en meget varieret natur, som præges af bakkede arealer, dale, landbrugsjord, skove, vildtreservater, strandenge, strande, Kattegat, Kysing Fjord og diverse åer. En af de mange, smukke skove i området er Vejlskoven, lige syd for Odder, som indeholder flere afmærkede vandreruter. Skoven er meget varieret med både flade og meget kuperede områder. Fra de højtliggende naturområder bag kysten er det muligt at se til Mols, Samsø og Tunø. Lige i den sydlige udkant af Århus ligger Marselisborgsskovene, som er et virkelig naturskønt område med mange cykel- og vandrestier. Her har I også mulighed for at komme helt tæt på bl.a. rådyr og vildsvin indenfor et lukket område.

Aktivitet

Saksildbugten byder på særdeles gode muligheder for badning, fiskeri og vandsport. Der kan fiskes direkte fra kysten, fra en båd samt i baglandets Put & Take fiskesøer. Der er ideelle betingelser for windsurfing her, da vinden er svag og vandet er lavt ud for Saksild. Både og vandcykler kan lejes i området. Golfspillere kan besøge Odder Golfklubs 18-hullers bane, som er tegnet af en golfbanearkitekt og beliggende i meget naturskønne omgivelser. Odder Svømmehal byder med sine 3 bassiner, klatrevæg, vipper og vandrutschebane på aktiviteter for hele familien (6 km). Den meget naturskønne og varierede natur opfordrer til både cykel- og vandreture, hvor I kan opleve vegetationen på nært hold. Sommeren igennem kan I opleve byfester, havnefester og markedsdage i Saksild og de små, omkringliggende byer.

Attraktion

Saksild er beliggende i et område, der er rigt på kulturelle seværdigheder som kirker, herregårde, gravhøje, ruiner, monumenter, mindesten og levn fra vikingetiden. Ved Rude Strand (3 km) kan I f.eks. finde en langhøj med flere stenkister fra den tidlige stenalder. Besøg Odder og nyd den charmerende stemning i byen, der indeholder flere gamle bygninger, grønne områder, skulpturer, en hyggelig å, et spændende museum og gode muligheder for at shoppe og spise (6 km). Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere interessante udstillinger. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøgshave med bl.a. temahaver, dyr, korn og blomstermarker. Den gamle Gylling Mølle er i dag gennemrenoveret, fuldt funktionsdygtig og der males igen mel på møllen (12 km). Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf (20 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Saksild

Søg sommerhus
 
  •  

   Saksild Sommerhus, Saksild

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 5   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   200 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2482,-
    
  •  

   Saksild Sommerhus, Saksild

   2 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: 1   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2225,-
    
  •  

   Saksild Sommerhus, Saksild

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4603,-
    
  •  

   Saksild Sommerhus, Saksild

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5327,-
    
  •  

   Saksild Sommerhus, Saksild

    

   Sovepladser: 12   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   400 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 5580,-