Sommerhuse i Bevtoft
Destination

Bevtoft

Bevtoft

Sommerhusudlejning i Bevtoft - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Bevtoft, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Bevtoft er beliggende midt i Sønderjyllands fascinerende natur og tæt på talrige seværdigheder.

Generel

I Bevtoft bor I centralt i forhold til mange af Sønderjyllands talrige seværdigheder og kun ca. 57 km fra den tyske grænse. Her har I gode muligheder for at være aktive i naturen og dyrke jeres interesser. Få hundrede meter fra ferieområdet finder I f.eks. den lille å, Gelså, som byder på gode fiskemuligheder. Dagligvarebutikker er til rådighed inden for en radius af 4 km. Den nærmeste større by er Haderslev, som ligger ved fjorden, og som kan byde på mange forretninger og interessante museer (ca. 27 km).

Strande

Strandene ved Lillebælt ligger ca. 25 km fra ferieområdet. Genner Strand ligger i læ af øen Kalvø og er derfor en meget børnevenlig strand. Her finder I også en badebro. I nordlig og sydlig retning strækker de skovklædte skråninger sig helt ned til vandet. Den gode badestrand ved Loddenhøj har Blåt Flag. Denne strand er ligeledes meget børnevenlig, da vandet her ikke er særlig dybt. Stranden egner sig derudover også godt til windsurfing.

Natur

Ferieområdet er præget af en meget afvekslende natur, og omgivet af små søer, åer og skove. Øst for ferieområdet finder I naturområdet Haderslev Tunneldal, der strækker sig helt til Haderslev. Her er der mange vandre- og cykelstier og den skønne Dyrehave med skov, græsarealer, enge, rådyr og krondyr, hvor I med fordel kan slappe af, ligger også i tunneldalen. Bag ved Genner Strand (ca. 25 km) ligger den bakkede Lerskov Plantage, et naturområde, som er præget af skov, vådområder og enge. Langs med kysten vokser der tykke skove af rør og siv, som tiltrækker et utal af vadefugle og ænder. Foran Genner Bugt ligger øen Kalvø (ca. 27 km) med en herlig, uberørt natur. Såvel Kalvø som en del af Genner Bugt er i dag udlagt som naturreservat.

Aktiviteter

Der er rigtig gode fiskemuligheder langs med kysten, i Put & Take fiskeparkerne, i omegnens åer (f.eks. Gelså) og på havet. Der arrangeres havfiskeri med kutter fra Haderslev og Aabenraa. Golfentusiaster kan afprøve en af de 9 golfbaner i Sønderjylland. Den nærmeste golfbane er banen ved Toftlund Golf Club (ca. 8 km). Derudover kan I i jeres ferie tage på en kanotur eller tage en tur med hestevogn. Området byder også på en historiske jernbane, som kører mellem Aabenraa og Rødekro, og en hjuldamperen, som sejler fra Haderslev eller Aabenraa. Motorsportsinteresserede kan i Vojens (ca. 15 km) besøge både en gokart bane og et speedway center.

Attraktioner

Handelsbyen Haderslev har en hyggelig gågade, mange grønne områder bl.a. Damparken, en gammel bydel med nænsomt renoverede huse og samlinger samt en smuk domkirke. Haderslev museum og Sønderjyllands Arkæologiske Museum er bestemt et besøg værd (27 km). Øen Kalvø er på grund af den smukke natur, den hyggelige havn og det spændende lille museum, som fortæller om øen, et besøg værd (27 km). Leg vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks ældste by (33 km). Her kan I bl.a. møde smede, vævere og kokke fra vikingetiden og besøge deres huse. Den hyggelige ø Barsø er præget af et bakket landskab med smukke, gamle gårde (33 km). En lille færge bringer jer fra Loddenhøj til den smukke ø.

Udflugtsmål

Den gamle by Aabenraa strækker sig helt ned til fjorden, og her kan I opleve havnen, stranden, den skønne gågade med markeder, den gamle bydel samt Aabenraa Slot (36 km). Halvøen Løjt Land bliver præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, hvilket i sig selv er en seværdighed (41 km). Sommerland Syd er den største forlystelsespark i Sønderjylland. Parken ligger i Tinglev, og her finder I action, fart og spænding for både store og små (51 km). Omkring Bevtoft finder I mange interessante slotte, som f.eks. Aabenraa Slot, omgivet af vand og træer, og Gram Slot, der i dag huser et museum for naturhistorie og geologi (13 km). LEGOLAND er bygget af 50 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! 'Den sjoveste legeplads for hele familien' byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (75 km).