Destination

Sandersvig

Sandersvig

Sommerhusudlejning i Sandersvig - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Sandersvig, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sandersvig er beliggende ved Jyllands østkyst, mellem Haderslev og Kolding, og direkte ud til Lillebælt.

Generel

Sommerhusene ved Sandersvig ligger i et roligt og hyggeligt område, omgivet af dejlige strande, marker og skov. Da området er let kuperet, er der udsigt over Lillebælt fra flere af husene. Sandersvig er en ideel feriedestination for bl.a. lystfiskere og naturelskere. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 17 km herfra byder Haderslev på gode indkøbsmuligheder, restauranter, aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

Strande

Sandersvig Strand er en dejlig og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand, sandbund og badebro. Stranden har Blåt Flag og indbyder til strandaktiviteter. Der er desuden gode forhold for windsurfere.

Natur

Området omkring Sandervig er præget af afvekslende, frodig og let kuperet natur med skov, strand og marker. Fuglereservatet Hejlsminde Nor er et lavvandet nor med en vandflade på ca. 350 ha, som grænser op til rørskov, marker og enge (7 km mod nord). Nord for Hejlsminde ligger Skamlingsbanken - et smukt naturområde med bl.a. Sønderjyllands højeste punkt, som ligger 113 m.o.h. Herfra er der pragtfuld udsigt over Lillebælt til Fyn og landet mellem Kolding og Christiansfeld (14 km).

Aktiviteter

Der er gode muligheder for kystfiskeri i området, men det er ligeledes muligt at tage på fisketur på Lillebælt og at fiske i områdets fiskeparker. Golfspillere kan afprøve banerne hos Haderslev Golf Klub (17 km) og Royal Oak Golf Club ved Jels (40 km). Den dejlige og varierede nature, som omkranser Sandersvig, indbyder til cykel- og vandreture evt. i skoven eller langs stranden. Lillebælts rolige og rene vand egner sig til mange former for vandsport, som f.eks. sejlads og windsurfing. Ved Hejlsminde Badehotel kan I benytte et dejligt subtropisk badeland (7 km). Haderslev byder på diverse aktivitetsmuligheder, som f.eks. bowling.

Attraktioner

Christiansfeld ligger ca. 12 km fra Sandersvig og er berømt for sine originale honningkager. Besøg den 350 år gamle købstad og fæstningsby Haderslev med den hyggelige gågade, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gamle bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt den smukke domkirke (17 km).

Udflugtsmål

Besøg Kolding med de hyggelige gamle gader, grønne områder, gode shoppingmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefyldte torve med restauranter og caféer, et rigt musik- og natteliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus (30 km). Den smukke have 'Geografisk Have' i Kolding består af bl.a. en krydder- og lægeurtehave, en rosenhave, dufthaven og et væksthus. På museet Trapholt kan I opleve interessante udstillinger af moderne dansk billedkunst, møbeldesign og kunsthåndværk (36 km). LEGOLAND er bygget af 44,5 mio. byggeklodser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spænding og oplevelser! 'Den sjoveste legeplads for hele familien' byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (70 km). Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 74 km fra Sandersvig. Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver (80 km).
Sommerhuse i Sandersvig