Destination

Binderup

Binderup

Sommerhusudlejning i Binderup - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Binderup, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Binderup på Jyllands østkyst indbyder til aktiv familieferie på og omkring stranden. Sommerhusene i Binderup ligger lige bag stranden og fra flere sommerhuse har I udsigt over Lillebælt, stranden og det charmerende område. Et sommerhus i Binderup er et godt udgangspunkt for naturoplevelser og udflugter i området.

Generel

Sommerhusområdet ved Binderup ligger naturskønt ved skov og strand og med udsigt over Lillebælt. Binderup er et familievenligt ferieområde med korte afstande til skov og strand, lige ud til Lillebælt og med udsigt til Fyn. Området ligger ca. 10 km syd for Kolding, 15 km nord for Christiansfeld, lige under Stendrup-halvøen og tæt ved Skamlingsbanken. Et ideelt feriested for de, der ønsker at bo i et sommerhus i landlig idyl tæt på skov og strand og med mange seværdigheder og naturattraktioner indenfor rækkevidde. Der er indkøbsmuligheder i området.

Strande

Den børnevenlige Bjert Strand ved Binderup er en sandstrand med en lang badebro samt en dejlig strandpromenade.

Natur

Binderup er omgivet af strand og grønne områder. Når I holder ferie i sommerhus her, er der mange flotte naturoplevelser, der venter. Nogle af landets flotteste bøgeskove findes her omkring Skamlingsbanken, og der er gangsti hertil fra Binderup. Skamlingsbanken er et smukt naturområde, der med sine 113 m.o.h. er Sønderjyllands højeste punkt. Herfra er der pragtfuld udsigt over Lillebælt til Fyn og landet mellem Kolding og Christainsfeld. Området er præget af store højder og dybe slugter. Landskabet fremtræder frodigt med småbakkede marker, bøgeskove, levende hegn langs veje og markskel. Stendrup Skovene på halvøen Stendrup består af løvskov og bøgeskov. Her findes desuden historiske fortidsminder som f.eks. langdysser og voldanlæg fra middelalderen. Solkærenge nord for Binderup er et stort engområde, hvor en del fugle raster om foråret.

Aktiviteter

For lystfiskere er der gode muligheder såvel fra kysten som i fiskesø. Så tag fiskegrejet med på jeres ferie i sommerhus og få nye fiskeoplevelser. Binderup er et populært sted at windsurfe. Der er minigolfbane i området. Der er gode muligheder for vandreture i skov og ved strand.

Attraktioner

Christiansfeld ligger ca. 15 km fra Binderup og er berømt for sine honningkager. Området er desuden kendt for sine mange, flotte naturområder som f.eks. Skamlingsbanken, Stendrup Skovene og Solkærenge.

Udflugtsmål

Sommerhusudlejning i Binderup giver mulighed for at tage på mange spændende udflugter. Besøg Kolding med de hyggelige gamle gader, grønne områder, gode shoppingmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefyldte torve med restauranter og caféer, et rigt musik- og natteliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus. Kolding ligger ca. 10 km fra Binderup. LEGOLAND, ca. 55 km fra Binderup, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 80 km fra Binderup.
Sommerhuse i Binderup