Sommerhuse i Lunderskov
Destination

Lunderskov

Lunderskov

Sommerhusudlejning i Lunderskov - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Lunderskov, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Lunderskov byder på skøn, sønderjysk natur og korte afstande til byer og seværdigheder.

Generel

Lunderskov er en lille, hyggelig stationsby i Sønderjyllands grønne natur, 15 kilometer vest for Kolding centrum. Området byder på gode friluftsmuligheder for hele familien. I kan vandre i skove, bade i søer, fiske og spille golf, og vil I se noget andet, kan en kort køretur bringe jer til områdets mange byer og attraktioner. I kan købe dagligvarer i Lunderskov, og flere gange om året kan I også besøge et lokalt marked her. De nærliggende byer, Vejen og Kolding, byder på flere seværdigheder og gode indkøbsmuligheder.

Strande

Der findes ingen badestrand i umiddelbar nærhed af Lunderskov. Ved Skærbæk Strand, nordøst for Kolding, kan I bade ved en fin, hvid sandstrand med rent vand og sandbund. Skærbæk Strand er beliggende i det naturskønne område Strandparken, hvor I har en smuk udsigt til Løverodde på den anden side af fjorden (26 km).

Natur

Lunderskov er omgivet af grønne områder, skove, naturområder, marker og Kolding Å. Lidt øst for Lunderskov kan I besøge Harte Statsskov, som byder på et kuperet terræn, en alsidig beplantning, gode vandreruter af forskellige længder, samt bålplads og hundeskov. Denne rekreative skov har status som fredsskov og bliver smukt indrammet af Stallerup Sø mod øst og Vester Nebel Ådal mod vest.

Aktiviteter

Området omkring Lunderskov er meget naturskønt og indbyder til vandreture i de smukke skove. I kan også besøge flere, attraktive golfbaner i området. Afprøv for eksempel banerne hos Kolding Golf Club (11 km) og Birkemose Golf Club, nordøst for Kolding (20 km). Und jer selv en tur til Slotssøbadet i Kolding - et oplevelsesbad for børn og voksne. Her kan I nyde et stort vandland med rutschebaner, spabad, sauna, romersk dampbad, motionsrum, solarier og helserum.

Attraktioner

Besøg Kolding med de hyggelige, gamle gader, grønne områder, gode forretninger, museer, kunstgallerier, teater, charmerende torve med restauranter og caféer, et rigt musikliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus (15 km). I den smukke Geografisk Have i Kolding kan I nyde synet og duften af en krydder- og lægeurtehave, en rosenhave og en dufthave. Den botaniske have indeholder desuden flere væksthuse, en dyrefold, to legepladser og områder, der er inspireret af andre verdensdele. I Vejen finder I Vejen Kunstmuseum, som byder på skiftende kunstudstillinger året igennem (15 km).

Udflugtsmål

På det smukt beliggende kunstmuseum Trapholt kan I opleve interessante udstillinger af moderne dansk billedkunst og møbeldesign. Museets samling af kunsthåndværk omfatter keramik og tekstil. Keramiksamlingen er blandt landets største (20 km). Oplev en spændende og medrivende forestilling i Orion Planetarium i Jels (24 km). Hygum Hjemstavnsgård er et hyggeligt frilandsmuseum i Rødding, hvor I kan se de gamle redskaber og bygninger, og børnene kan deltage i sjove aktiviteter (39 km).