Destination

Brunsnæs

Brunsnæs

Sommerhusudlejning i Brunsnæs - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Brunsnæs, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Brunsnæs ligger på Broager, lige ud til Flensborg Fjord. Sommerhusene er roligt og naturskønt beliggende på en skråning, og fra flere sommerhuse kan I nyde udsigten over vandet. Når I holder ferie i et sommerhus i Brunsnæs, kan I følge Gendarmstien, som går lige gennem ferieområdet.

Generel

Ferieområdet Brunsnæs er roligt beliggende på sydvestkysten af Broagerland ud til Flensborg Fjord. Ved den lille landsby findes en god badestrand, en hyggelig gammel kro og en dejlig natur. Flere af husene i dette hyggelige område har udsigt over Flensborg Fjord og til den tyske kyst. Der er 5 km til Broager, 11 km til Gråsten og 14 km til Sønderborg fra Brunsnæs. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området.

Strande

Der er god badestrand med rent badevand ved Brunsnæs. For windsurfere og andre vandsportsudøvere er der gode betingelser her.

Natur

Fra sandhøjene Nejsbjerg og Brombjerg langs Gendarmstien, som går fra Brunsnæs til Rendbjerg Strand, er der smuk udsigt over Broager Vig. Kobbelskoven er en statsskov med høje bøgetræer, som går helt ud til den stejle kystlinie. Skoven er beliggende i bunden af Broagerland, ca. 7 km fra Brunsnæs. Fra udkanten af skoven er der storslået udsigt over Sønderborg Bugt, Sønderborg, halvøen Kegnæs samt Dybbøl Mølle.

Aktiviteter

Ved at følge Gendarmstien fra Brunsnæs bliver I ført gennem flere forskellige, naturskønne og frodige landskaber. Stien slutter ved det charmerende ferieområde Rendbjerg Strand. Der er flere muligheder for golfspillere i området. De nærmeste baner ligger ved Gråsten og Augustenborg. Lystfiskere kan prøve lykken langs hele kysten på Broagerland. Langs de mange små vandre- og cykelstier i området venter nogle dejlige naturoplevelser.

Attraktioner

Cathrinesminde Teglværksmuseum ved Broager er et velbevaret industrianlæg fra slutningen af 1800-tallet. Teglværket er i dag indrettet som museum. (5 km) I den sydlige del af Kobbelskoven kan I finde mange interessante fortidsminder; 2 langdysser, 2 runddysser og 7 bronzealderhøje. (7 km) Gråsten er en lille, hyggelig by, som ligger lige ned til vandet. Her finder I ud over et hyggeligt bymiljø også Gråsten Slot og Slotshave, som er omgivet af smuk, sønderjysk natur med skov og sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum. (11 km)

Udflugtsmål

Broagerland er rig på historiske mindesmærker i form af møller, slotte o.lign. Besøg evt. Sønderborg med den smukke havnefront, de historiske bygninger, slottet, de gode indkøbsmuligheder, de hyggelige spisesteder og det livlige natteliv. (14 km) Sønderborg Slot er renoveret i barokstil og indeholder bl.a. et museum for den sønderjyske historie. Dybbøl Mølle (oprindelig fra 1744) ved Sønderborg lå tidligere midt i et militært område og er i dag indrettet med billeder og minder fra slagmarken.
Sommerhuse i Brunsnæs