Sommerhusudlejning i Hejsager - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hejsager, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Hejsager er et naturskønt ferieområde ved Sønderjyllands østkyst. Sommerhusene i Hejsager ligger mellem Lillebælts fine strand og Kelstrup Skov. Når i holder ferie i et sommerhus i Hejsager, kan I være aktive i naturen, dyrke vandsport, besøge seværdigheder eller bare slappe af i de rolige omgivelser.

 

Gæstevurderinger fra Hejsager

 
 

26 gæster har givet Hejsager en gennemsnitlig vurdering på 4,50 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Pia og Claus, Kalundborg besøgte området fra
 
07-09-2020 til 11-09-2020

Vi fløj med drage på Hejsager strand og på Rømø.


Michael, Vanløse besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Et besøg på Fuglsang Bryggeriet kan kun anbefales, husk at bestille tid. En tur til Tønder og Møgeltønder er også noget man absolut skal.


Brian, Nykøbing F besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Besøg Otto og Ani's fisk i Havneby på Rømø og smag en af deres fiskeplatter, helt unikt.


Jette, Randers NV besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Besøg Fiskenæs restaurant i Gråsten og smag deres buffet eller måske Kong Fiddes livret. Generelt er det sønderjydske område fyldt med seværdigheder og gode restauranter!


 

Generel

Hejsager Strand ligger i Sandvig Bugt i rolige og familievenlige omgivelser. Her finder I dejlig natur med skov samt fugleområder, fine strande, gode aktivitetsmuligheder og historiske seværdigheder. I kan købe ind i dagligvarebutikkerne i Hejsager, som ligger et par kilometer inde i landet, og i Haderslev finder I flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder.

 
Badebro og blåt flag ved badestranden i sommerhusområdet Hejsager Badestrand med badebro ved sommerhusene i ferieområdet Hejsager Badebroen ved stranden i sommerhusområdet Hejsager Sommerhuse i strandkanten i ferieområdet Hejsager
 

Strand

Hejsager Strand er en god, sydvendt sandbadestrand med dybt vand og Blåt Flag. Stranden i Kelstrup, lige syd for Hejsager, har flere badebroer, små bølger og ingen brænding. Vandet her i Sandvig Bugt og i Lillebælt er utroligt velegnet til windsurfing og sejlads. Få km mod nord ligger Flovt Strand, som med sit lave vand og sandbund er mere børnevenlig. Stranden har fint sand, klitter og Blåt Flag.

Natur

Lige bag sommerhusområdet ligger den lille Hejsager Skov. Langs kysten ved Hejsager findes nogle meget fuglerige områder. Kelstrup Plantage er en dejlig granskov med et rigt dyreliv, som omgiver sommerhusområdet ved Kelstrup Strand, lige syd for Hejsager. Naturen bag kysten er utrolig afvekslende. Anlagte stier og ruter indbyder til vandre-, cykel- eller rideture. Haderslev Tunneldal, et par km syd for Haderslev, inderholder bl.a. Tunneldalen, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave er et 100 ha stort flot, kuperet område med skov, åbne græssletter og enge. Her lever ca. 100 dådyr. Den flotte Pamhuse Skov er en ca. 300 ha stor skov med et rigt dyreliv og mange bakker og skrænter. I Tunneldalen findes 4 afmærkede vandreruter samt et utal af stier, som giver mulighed for at opleve den enestående natur til fods eller på cykel.

Aktivitet

For golfspillere er der gode muligheder på en af Sønderjyllands 9 golfbaner, bl.a. kan Haderslev golfbane anbefales. Der er gode fiskemuligheder langs kysten, hvor der er godt fiskevand med både sandbund, sten og tang, samt i områdets Put&Take-fiskesøer og på havet. Der arrangeres havfiskeri med kutter fra både Aabenraa og Haderslev. En sejltur gennem den 12 km lange, smalle og bugtede Haderslev Fjord med båden MS Helene er en smuk naturoplevelse. Turene afgår fra Haderslev hele sommeren igennem. Haderslev by byder også på aktivitetsmuligheder, så som f.eks. svømmehal, bowlingbane og tennisbaner. Der er muligt at leje cykler og rideheste i området. Den rige vegetation på havbunden samt en gammel tysk ubådsstation gør også området omkring Diernæs, ca. 10 km syd for Hejsager, til et spændende sted at dykke.

Attraktion

I Kelstrup Plantage kan I opleve gravhøje fra sten-, bronze- og jernalderen. Besøg den gamle købstad Haderslev. Her finder I en hyggelig gågade, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gamle bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt den smukke domkirke (12 km). Runde Mølle ligger på Løjtland, syd for Hejsager, hvor I desuden kan se de mange renoverede stråtækte huse. Øen Barsø, som ligger 1 km ud for Diernæs, fungerede under 1. verdenskrig som u-bådsbase. 2 gamle bunkers fra 2. verdenskrig ligger stadig i bugten ved Diernæs. Der findes flere interessante slotte i området, bl.a. Aabenraa Slot, Gram Slot og Gottorp slot (sidstnævnte i Tyskland).

Udflugt

I Orion Planetariet i Rødding kan I gå på opdagelse under planetariets stjernekuppel og lære om bl.a. vikingernes anvendelse af himmellegemerne (46 km). Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger 57 km fra Hejsager. LEGOLAND, ca. 81 km fra Hejsager, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Overalt i Sønderjylland finder I historiske minder og kulturskatte. Besøg fx Frøslevlejren ved den tyske grænse med flere interessante museer. Ved Sønderborg ligger Historisk Center Dybbøl Banke, hvor I kan lære mere om begivenhederne i 1964. Flere steder i Sønderjylland kan I i sommerperioden opleve byfester, hvor den gamle sport, ringridning, udøves.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Hejsager

Søg sommerhus