Sommerhusudlejning i Genner Strand - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Genner Strand, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Genner Strand ligger i en bugt ved den sønderjyske østkyst og byder på en lang badestrand, en charmerende havn og skønne naturomgivelser. Sommerhusene i Genner Strand ligger på en lille skråning bag stranden og derfor byder mange sommerhuse her på udsigt over Genner Bugt og øen Kalvø.

 

Gæstevurderinger fra Genner Strand

 
 

30 gæster har givet Genner Strand en gennemsnitlig vurdering på 4,63 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Johnny, Brøndby besøgte området fra
 
19-09-2020 til 22-09-2020

Området ligger godt, for gå og cykelture, skøn natur, men der er ingen handle eller spise muligheder i gå afstand.


Dorte, Randers NØ besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

vil anbefale genner pandekagehus. super mad og betjening.


Elizabeth, Millinge besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Spisested, Den gl. Kro, Abenraa Forretning, Abenraa Antik (handel)


Leif, Herlev besøgte området fra
 
13-09-2019 til 05-10-2019

Hvis du selv vil bade - eller sende din hund i vandet: Kørsel gennem Sønderballe ud ud til Gåsevig Camping. Til højre for campingpladsen ligger en lejrskole og derefter en række steder, hvor bilen kan stilles. Vandet er skønt, min hund var i vandet hver eneste dag i 3 uger!


Lena, Assens besøgte området fra
 
31-03-2018 til 14-04-2018

Hvis du elsker fisk så HUSK at besøge fiskemanden på kystvejen mod Aabenraa, ikke langt fra huset.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
23-03-2018 til 26-03-2018

Vi kan varmt anbefale en tur i Dyrehaven og Pamhule Skov. God mulighed for at lave et orienteringsløb for børnene via findveji.dk. Og så er Haderslev bare en hyggelig by.


Linda skjold, Middelfart besøgte området fra
 
10-02-2018 til 17-02-2018

Som skrevet før vildt flot område med gode går ture mulighed. Vi hade MTB er med og der er mange god spor at køre i området. Jeg er vild med at gå på Kalø stien. Super flot natur. Vi komme for at nyder naturen.


 

Generel

Genner Strand ligger lige nord for halvøen Løjt Land, inderst i Genner Bugt, 10 km nord for Aabenraa og 17 km syd for Haderslev. Området er omgivet af rolig, sønderjysk natur med skov, marker og strand. Lige ud for Genner Strand ligger den lille, naturskønne ø Kalvø. En dæmning forbinder øen med fastlandet og en afmærket natursti fører jer de ca. 1,5 km øen rundt. Der er indkøbsmuligheder i Genner, 3 km fra kysten, og i Løjt Kirkeby, 6 km syd for Genner Stand, samt i Aabenraa.

 
Sandstrand med lang badebro ved sommerhusområdet Genner Strand Klart og børnevenligt badevand ved stranden i ferieområdet Genner Strand Lang badebro ved stranden i sommerhusområdet Genner Strand Ænder på de grønne arealer ved den hyggelige lystbådehavn i Genner Strand
 

Strand

Genner Strand ligger i læg bag Kalvø. Dette betyder, at vandet er stillestående og at stranden er meget børnevenlig. Der findes badebro ved stranden. Mod nord og syd er der skovklædte skrænter ned mod vandet. Den gode badestrand ved Loddenhøj, et par km mod øst, har Blåt Flag. Stranden er også her meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt. Her kan I bade, solbade, surfe, fiske osv.

Natur

Bag Genner Strand, lidt mod sydvest, ligger den kuperede Lerskov Plantage, som er præget af skov, moseområder, enge og strandenge. Der er generelt frodig bevoksning i bunden af Genner Bugt omkring Genner Strand. Langs kysterne vokser tætte rørskove, som giver attraktive levevilkår for mange vade- og andefugle. Allerinderst i Genner Bugt ligger den lille ø Kalvø. Øen er præget af dejlig, uberørt natur. Såvel Kalvø som det inderste af Genner Bugt er i dag udlagt som naturreservat, og begge steder findes et rigt dyreliv. Ved Loddenhøj, mod øst, findes en dejlig skov, som indbyder til vandreture langs de markerede ruter.

Aktivitet

Fiskemulighederne er gode langs kysten i bugtens dybe vand, i områdets Put&Take fiskesøer samt på havet. I kan også tage på havfiskeri med kutter fra både Aabenraa og Haderslev. Golfspillere kan udfordre sig selv og hinanden på en af Sønderjyllands 9 golfbaner. I kan leje cykler i Løjt Kirkeby. Gode naturoplevelser venter langs de afmærkede vandre- og cykelstier i området - på fastlandet samt ikke mindst på Kalvø.

Attraktion

Den lille ø Kalvø er bl.a. på grund af den skønne natur, den hyggelige havn og det spændende lille museum, der fortæller om øens historie, et besøg værd. Løjtland er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Syd for Haderslev ligger Haderslev Tunneldal, som inderholder bl.a. Tunneldalen, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave er et 100 ha stort flot, kuperet område med skov, åbne græssletter og enge. Her lever ca. 100 dådyr. Den flotte Pamhuse Skov er en ca. 300 ha stor skov med et rigt dyreliv og mange bakker og skrænter. I Tunneldalen findes 4 afmærkede vandreruter samt et utal af stier, som giver mulighed for at opleve den enestående natur til fods eller på cykel.

Udflugt

I Lillebælt, ud for Genner Bugt, ligger øen Barsø. Den hyggelige ø er præget af bakkede landskaber og smukke gamle slægtsgårde. En lille færge sejler fra Loddenhøj ud til den naturskønne ø. Den gamle købstad Aabenraa ligger ned til fjorden, og her kan I opleve havnen, stranden, den dejlige gågade med torve, den gamle bydel samt Aabenraa Slot, som er omkranset af vand og træer (10 km). Haderslev har en hyggelig gågade, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gamle bydel med nænsomt renoverede huse samt den smukke domkirke (17 km). For motorsportsinteresserede kan Vojens byde på både Go-Kart og Speedway Center (30 km). LEGOLAND, ca. 86 km fra Genner Strand, byder på masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Genner Strand

Søg sommerhus
 
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Genner Strand Sommerhus, Genner Strand

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   10 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 8532,-
    
  •  

   Genner Strand Sommerhus, Genner Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 8   •   Soverum: 4
   Husdyr tilladt: no   •   25 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4612,-
    
  • Inklusiv slutrengøring
    

   Genner Strand Sommerhus, Genner Strand

    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 1
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3383,-
    
  •  

   Genner Strand Sommerhus, Genner Strand

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   50 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2884,-
    
  •  

   Genner Strand Sommerhus, Genner Strand

   8 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2374,-
    
  •  

   Genner Strand Sommerhus, Genner Strand

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 2154,-