Sommerhusudlejning i Bryrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bryrup, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Bryrups sommerhuse ligger i et naturskønt, kuperet skovområde bag Bryrup Langsø. Bryrup byder på et skønt søbad, et fællesområde og en togstation med et veterantog. Bryrups natur indbyder til vandre- og cykelture og byder på gode udsigter over naturen. Bryrup er et paradis for naturelskere og lystfiskere.

 

Gæstevurderinger fra Bryrup

 
 

15 gæster har givet Bryrup en gennemsnitlig vurdering på 4,40 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Helle og Niels, Augustenborg besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Vrads Købmandshandel er et besøg værd. Begrænset, men sjovt udvalg. Begrænsede åbningstider - 14.00 til 16.30.


Cathrine, Hinnerup besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Naturen omkring er skøn. Ellers var en tur til Labyrintia parken sjov for både store og små.


Karina, Kalundborg besøgte området fra
 
27-06-2020 til 04-07-2020

Besøg bunkerne i skanderborg åbner kl 13, god fortælling og 2. Verdenskrig I silkeborg har de fået lavet ny badeanstalt med runde badebroer var virkelig flot og meget indbydende


Vibeke, Hvidovre besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Søbadet i Bryrup var et kæmpe hit for både teenagere, småbørn og voksne. Vi havde også en skøn familiedag i ferskvandscenteret! Husk badetøj! Der er en kæmpe vandlegeplads. Rovfugleshow var også ret fedt!


Liselotte, Mørkøv besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Man spiser fantastisk på Lyng Dal kro og hotel. -Og bader dejligt i Bryrup Langsø og i Hundsø. Vi cyklede en dag til Salten sø, en dejlig tur, men vi havde svært ved at komme helt ned til søen. Vi har brugt naturen og nydt de 8 dage vi havde i Bryrup.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Skove, søer Velling Kalv og Velling Gavl og så naturligvis veteranjernbanen :-)


Ulla, Grindsted besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Silkeborg Ørneresevat var en fantastisk oplevelse. Der var både rovfugleshow og bison safari, man skal bare have hele pakken, Dådyr og ugler i skoven,samt en labyrint


 
youtube
 

Generel

Den hyggelige og rolig by Bryrup ligger i en dalslugt inde i det midtjyske Søhøjland i et dejligt naturområde bag byen Ry og Himmelbjerget. Byen og sommerhusene ligger lige ned til den idylliske sø Bryrup Langsø, som er en meget populær fiskesø. I Bryrup findes indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

 
Bryrup Søbad ved den idylliske Bryrup Langsø Lang badebro ved Bryrup Søbad i det naturskønne ferieområde Bryrup Veterantoget, som kører gennem den smukke natur mellem Bryrup og Vrads Sommerhuse i det smukke og kuperede skovområde bag Bryrup Langsø
 

Strand

Da Bryrup ligger inde i landet, er der langt til kysten, ca. 50 km til strandene ved østkysten (Dyngby Strand og Rude Strand), ca. 80 km til Ringkøbing Fjord (Skaven Strand) og ca. 110 km til Vesterhavet (Nymindegab). Dog er det muligt at bade fra badebro i Bryrup Langsø og i Hundsø, hvor der findes en lille sandstrand. Desuden findes der svømmehal i Them, 10 km fra Bryrup.

Natur

Naturen omkring Bryrup veksler mellem frodigt landskab, hede, søer, bakker og vandløb. Bryrup Langsø, som ligger lige ved byen, er en langstrakt, ret lavvandet og fiskerig sø. Søerne Karlsø, Langsø, Kvindsø og Kulsø forbindes af åen gennem Bryrup. Et af Danmarks højeste bjerge, Himmelbjerget på 147 m, ligger i smukke omgivelser, tæt ved Bryrup. Bryrup er omgivet af skove. Nord for byen ligger den store bøgeskov Velling Skov. I skoven vest for byen finder I udsigtspunkterne Velling Kalv og Velling Gavl.

Aktivitet

Der er enestående fiskemuligheder i egnens mange søer, vandløb og Put&Take-fiskesøer. Området er rigt på vandreruter og naturstier. Her kan I nyde de afvekslende landskabet og den fredfyldte natur. Tag evt. på tur med Hjejlen - Danmarks ældste hjuldamper i drift. Himmelbjerg Golf ligger tæt ved Bryrup, og ud over en 18-hullers bane, findes her også en 9-hullers Pay&Play-bane.

Attraktion

Mange kunsthåndværkere har bopæl i området, og de vil gerne have besøg i deres værksteder og atelier. Danmarks korteste, men smukkeste jernbane, veteranbanen Bryrup-Vrads, kører sin 5 km lange banestrækning forbi skove, søer og naturfredede områder. Hos Labyrinthia ved Rodelund kan I afprøve Europas største 3D-labyrint. (13 km)

Udflugt

Det 147 m høje Himmelbjerg er et af områdets mest berømte og naturskønne udflugtsmål. Fra toppen og fra tårnet, på toppen af bjerget, er der pragtfuld udsigt over landskabet. Øm Kloster Museum ved Ry er et klosterhistorisk museum med ruinpark, medicinhistorisk samling, urtegård og skeletsamling. (20 km) Kunstcentret Silkeborg Bad ligger omgivet af skov og sø, og her går natur, kunst og flotte bygninger op i en smuk enhed. (21 km) AQUA Ferskvands Akvarium i Silkeborg er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvandsakvarium. I Silkeborg findes desuden også både Silkeborg Museum og Silkeborg Kunstmuseum. På Jysk Automobilmuseum i Gjern findes en imponerende samlig af 140 restaurerede veterankøretøjer. (36 km) Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. (38 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Bryrup

Søg sommerhus
 
  •  

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   3 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1   •   800 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3036,-
    
  •  

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1  

    
   1 uge fra DKK 2289,-
    
  •  

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   1000 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3997,-
    
  •  

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   5 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 1  

    
   1 uge fra DKK 2883,-