Sol og Strand Sommerhusudlejning
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 21 servicekontorer i Danmark 21 servicekontorer i Danmark 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning i Bryrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Bryrup, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Bryrups sommerhuse ligger i et naturskønt, kuperet skovområde bag Bryrup Langsø. Bryrup byder på et skønt søbad, et fællesområde og en togstation med et veterantog. Bryrups natur indbyder til vandre- og cykelture og byder på gode udsigter over naturen. Bryrup er et paradis for naturelskere og lystfiskere.

 

Gæstevurderinger fra Bryrup

 
 

49 gæster har givet Bryrup en gennemsnitlig vurdering på 4,73 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Vibeke, Hvidovre besøgte området fra
 
27-07-2019 03-08-2019

Søbadet i Bryrup var et kæmpe hit for både teenagere, småbørn og voksne. Vi havde også en skøn familiedag i ferskvandscenteret! Husk badetøj! Der er en kæmpe vandlegeplads. Rovfugleshow var også ret fedt!


Liselotte, Mørkøv besøgte området fra
 
28-07-2018 04-08-2018

Man spiser fantastisk på Lyng Dal kro og hotel. -Og bader dejligt i Bryrup Langsø og i Hundsø. Vi cyklede en dag til Salten sø, en dejlig tur, men vi havde svært ved at komme helt ned til søen. Vi har brugt naturen og nydt de 8 dage vi havde i Bryrup.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 21-07-2018

Skove, søer Velling Kalv og Velling Gavl og så naturligvis veteranjernbanen :-)


Ulla, Grindsted besøgte området fra
 
07-07-2018 14-07-2018

Silkeborg Ørneresevat var en fantastisk oplevelse. Der var både rovfugleshow og bison safari, man skal bare have hele pakken, Dådyr og ugler i skoven,samt en labyrint


 
youtube
 

Generel

Den hyggelige og rolig by Bryrup ligger i en dalslugt inde i det midtjyske Søhøjland i et dejligt naturområde bag byen Ry og Himmelbjerget. Byen og sommerhusene ligger lige ned til den idylliske sø Bryrup Langsø, som er en meget populær fiskesø. I Bryrup findes indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

 
Bryrup Søbad ved den idylliske Bryrup Langsø Lang badebro ved Bryrup Søbad i det naturskønne ferieområde Bryrup Veterantoget, som kører gennem den smukke natur mellem Bryrup og Vrads Sommerhuse i det smukke og kuperede skovområde bag Bryrup Langsø
 

Strand

Da Bryrup ligger inde i landet, er der langt til kysten, ca. 50 km til strandene ved østkysten (Dyngby Strand og Rude Strand), ca. 80 km til Ringkøbing Fjord (Skaven Strand) og ca. 110 km til Vesterhavet (Nymindegab). Dog er det muligt at bade fra badebro i Bryrup Langsø og i Hundsø, hvor der findes en lille sandstrand. Desuden findes der svømmehal i Them, 10 km fra Bryrup.

Natur

Naturen omkring Bryrup veksler mellem frodigt landskab, hede, søer, bakker og vandløb. Bryrup Langsø, som ligger lige ved byen, er en langstrakt, ret lavvandet og fiskerig sø. Søerne Karlsø, Langsø, Kvindsø og Kulsø forbindes af åen gennem Bryrup. Et af Danmarks højeste bjerge, Himmelbjerget på 147 m, ligger i smukke omgivelser, tæt ved Bryrup. Bryrup er omgivet af skove. Nord for byen ligger den store bøgeskov Velling Skov. I skoven vest for byen finder I udsigtspunkterne Velling Kalv og Velling Gavl.

Aktivitet

Der er enestående fiskemuligheder i egnens mange søer, vandløb og Put&Take-fiskesøer. Området er rigt på vandreruter og naturstier. Her kan I nyde de afvekslende landskabet og den fredfyldte natur. Tag evt. på tur med Hjejlen - Danmarks ældste hjuldamper i drift. Himmelbjerg Golf ligger tæt ved Bryrup, og ud over en 18-hullers bane, findes her også en 9-hullers Pay&Play-bane.

Attraktion

Mange kunsthåndværkere har bopæl i området, og de vil gerne have besøg i deres værksteder og atelier. Danmarks korteste, men smukkeste jernbane, veteranbanen Bryrup-Vrads, kører sin 5 km lange banestrækning forbi skove, søer og naturfredede områder. Hos Labyrinthia ved Rodelund kan I afprøve Europas største 3D-labyrint. (13 km)

Udflugt

Det 147 m høje Himmelbjerg er et af områdets mest berømte og naturskønne udflugtsmål. Fra toppen og fra tårnet, på toppen af bjerget, er der pragtfuld udsigt over landskabet. Øm Kloster Museum ved Ry er et klosterhistorisk museum med ruinpark, medicinhistorisk samling, urtegård og skeletsamling. (20 km) Kunstcentret Silkeborg Bad ligger omgivet af skov og sø, og her går natur, kunst og flotte bygninger op i en smuk enhed. (21 km) AQUA Ferskvands Akvarium i Silkeborg er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvandsakvarium. I Silkeborg findes desuden også både Silkeborg Museum og Silkeborg Kunstmuseum. På Jysk Automobilmuseum i Gjern findes en imponerende samlig af 140 restaurerede veterankøretøjer. (36 km) Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Her kører I rundt blandt de vilde dyr og kommer helt tæt på både flodheste og løver. (38 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Sommerhuse i Bryrup

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3941,-

    

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   Reg.nr.: 60-0440

   1000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   Reg.nr.: 60-0442

   99999 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   Reg.nr.: 60-0444

   99999 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   Reg.nr.: 60-0445

   99999 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   Reg.nr.: 60-0441

   800 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bryrup Sommerhus, Bryrup

   Reg.nr.: 60-0434

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2