Sommerhusudlejning i Ajstrup - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Ajstrup, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

Med et sommerhus i Ajstrup bor I lige ved ud til Århus Bugt og er omgivet af skøn natur. Sommerhusene ligger højere end stranden, og flere huse har udsigt over havet. Ferieområdet Ajstrup indbyder til udendørsaktiviteter og besøg i Jyllands hovedstad Århus.

 

Gæstevurderinger fra Ajstrup

 
 

14 gæster har givet Ajstrup en gennemsnitlig vurdering på 4,29 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Nina, Kokkedal besøgte området fra
 
15-08-2020 til 22-08-2020

Der er mulighed for dejlige Vandreture i nærområdet og ved moesgaard museet. Bedste indkøbssted er Beder.


Mogens, Kirke Hyllinge besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Vi besøgte Moesgaard, Den gamle by, Bazar Vest, Horsens statsfængsel, Mønsted Kalkgrupper og Aros, alle et besøg værd


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-09-2017 til 04-10-2017

Vi spiste 1. aften på Norsminde kro, som skulle være et godt og fint sted. Det havde vi ikke gode oplevelser med, maden var meget lidt kreativ, men prisen var høj. vandreture i området er fantastisk. Mosgård museum i nærheden med Skovmøllen. Godt at spise der!!! fantastisk mad og betjening. Men bordbestilling er nok nødvendigt. Hele Molsruten til vandring er meget smuk.


 

Generel

Sommerhusområdet Ajstrup Strand ligger i det dejlige Østjylland, lige nord for Kysing Fjords udmunding i Kattegat, og 18 km syd for ''verdens mindste storby'' Århus. Byen Ajstrup ligger et par km inde i bag kysten. 3 km syd for Ajstrup Strand ligger Norsminde ved Kysing Fjords udmunding i Kattegat. Her findes et fuglereservat og en hyggelig lystbådehavn. Der er indkøbsmuligheder i Ajstrup og flere spisesteder i området.

 
Dejlig badestrand med badebro, omgivet af sommerhuse i grønne omgivelser i Ajstrup Den fine badestrand foran sommerhusene i Ajstrup Udsigtsbænk ved en af badebroerne ved Ajstrup Strand Sommerhuse i grønne omgivelser bag stranden i Ajstrup
 

Strand

Den brede Ajstrup Strand er en god og børnevenlig badestrand med badebro. Kattegats bølger gør stranden til et velegnet sted for windsurfere. Vinden gør det populært at flyve med drage her.

Natur

De smukke bøgeskove nord for Ajstrup Strand spejler sig flere steder i havet. Fuldendalen og Fløjstrup Skov mod nord er et kuperet og kløftet skovområde med engområder, en å, som bugter sig gennem området, samt et rigt dyreliv. Her findes et utal af vandrestier. Fra de højtbeliggende naturområder omkring Ajstrup er det muligt at se til Mols, Samsø og Tunø. Lige i den sydlige udkant af Århus ligger Marselisborgskovene, som er et virkelig naturskønt område med mange cykel- og vandrestier. Her har I også mulighed for at komme helt tæt på bl.a. rådyr og vildsvin indenfor et lukket område.

Aktivitet

Langs kysten er der er gode fiskemuligheder. Der findes adskillige golfbaner i den sydøstlige del af Danmark. De nærmest klubber er Aarhus Golf Club og Odder Golfklub. Der findes cykelstier langs kysten mod nord. De mange vandrestier i naturområderne og skovene, som omgiver Ajstrup Strand, giver mulighed for mange, dejlige naturoplevelser.

Attraktion

Langs fjorden ved Norsminde er der foretaget en del udgravninger, som har resulteret i betydningsfulde fund fra stenalderen. Egnen er rig på historiske seværdigheder, bl.a. kan I opleve kirker og ruiner af kirker, en langhøj med stenkister, monumenter, mindesten og ruiner fra vikingetiden. Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgivet af dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt. (7 km) Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøgshave. Hent inspiration i den store have med temahaver, dyr, korn og blomstermarker. (13 km) Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spændende udstillinger. (14 km)

Udflugt

Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (18 km) Fra Hov, 22 km syd for Ajstrup Strand, sejler færgen dagligt til Samsø. Tag evt. cyklen med til øen, som byder på en enestående natur, fred, ro, idyl og mange aktivitetsmuligheder. LEGOLAND, ca. 113 km fra Ajstrup, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Ajstrup

Søg sommerhus
 
  •  

   Ajstrup Sommerhus, Ajstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 4   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: no   •   150 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3268,-
    
  •  

   Ajstrup Sommerhus, Ajstrup

   6 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 3
   Husdyr tilladt: no   •   100 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 4590,-
    
  •  

   Ajstrup Sommerhus, Ajstrup

   4 Kundevurderinger


    

   Sovepladser: 6   •   Soverum: 2
   Husdyr tilladt: 3   •   20 m til vandet

    
   1 uge fra DKK 3009,-