Sommerhusudlejning i Søndervig - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Søndervig, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Søndervig ved Vesterhavet byder på en bred sandstrand med høje klitter, dejlige sommerhuse i klitlandskabet bag stranden og et aktivt byliv med aktiviteter for alle i familien. Her finder I alt, hvad I kan ønske jer af en ferie i sommerhus, og derfor er sommerhusudlejning i Søndervig meget populært.

 

Gæstevurderinger fra Søndervig

 
 

786 gæster har givet Søndervig en gennemsnitlig vurdering på 4,59 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Judy, Ikast besøgte området fra
 
22-12-2018 til 29-12-2018

Dejligt område men vi fik ikke set så meget , måske mere om sommeren :-)


Birgit, Broager besøgte området fra
 
20-10-2018 til 27-10-2018

Biergarten, er et besøg værd.


Bent Erik, Odense SV besøgte området fra
 
13-10-2018 til 20-10-2018

Vi havde fire børnebørn med og der blev samlet flotte sten på stranden, så vi måtte i legtøjsforretningen for at købe tudser og lak. Meget fin service i legetøjsforretningen. Selvom det var sidst på sæsonen, var sandskulpturudstillingen stadig imponerende flot. Børnebørnene (4 stk 7-10 år) var også meget begejstrede


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Vi synes Hvide Sande er et skønt sted og flere besøg hver, især fiske butikkerne er et besøg vær.


Britta, Esbjerg Ø besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Vi besøgte Vestkystens gårdbutik, her er mange spændende ting at købe. Vedersø, hvor kaj Munk ligger begravet, ligger ikke så langt fra Søndervig, ved Stadil fjord. Sandskulpturene var også et besøg værd.


Lene, Roskilde besøgte området fra
 
28-07-2018 til 04-08-2018

Lyngvig fyr er et besøg værd især i klart vejr. Børn under 18 år har gratis adgang, hvis de følges med en voksen.


Ida, Kastrup besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Det er jo altid dejligt at gå torvedage stranden. I år tog vi også en tur omkring Bagges Dæmning. Det kan varmt anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Altid godt at komme til Hvide Sande og købe fisk😀


Joern, Herning besøgte området fra
 
14-07-2018 til 28-07-2018

Stauning Flymuseum - absout et besøg værd.


Anders Lee, Roskilde besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Der er virkelig mange attraktioner i området. Tag brochurer i dels Sol og Strand - Hotellet og forretningerne. Man er gode til i området at gøre opmærksom på attraktionerne. Skøn del af Danmark


Gitte, Ringkøbing besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Besøg Houvig købmanden og Vestkystens Gårdbutik


lene, Boeslunde besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Fyrtårn i lyngvig og stranden ved tårnet, samt hvide sande røgeri, et besøg værd


Gitte og Jan, Haderslev besøgte området fra
 
23-06-2018 til 30-06-2018

Kan klart anbefale at besøge gårdbutikken ; VESTKYSTENS GÅRDBUTIK ( har en side på facebook), Så lækkert kød fra de hvide køer man ser græsse ved gården. Lækker hjemmelavet is, gode olier, oste jeg kunne blive ved. En butik man bare kan købe sig fattig i.


Peter, Kalundborg besøgte området fra
 
28-12-2017 til 06-01-2018

Gå ikke glip af Søndervig's Nytårsbadning - i år med ny rekord med 1500 tilmeldte. Vi deltager kun som tilskuere, men det er en fantastisk oplevelse.


Birgitte, Galten besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Bunkertur ved Houvigfæstningen med Ringkøbing Museum kan anbefales. Adventur Park mellem Søndervig og Ringkøbing kan der bruges en hel dag, og man kan medbringe sin madpakke, da der er flere steder man kan sidde og spise. Viser man sin nøgle fra Sol og Strand får man 20 % på billetprisen. Ravsafari med udgang fra Søndervig er også anbefalelsesværdig.


Rita Lingberg, Dragør besøgte området fra
 
14-10-2017 til 21-10-2017

Restaurant Sandgaarden i Søndervig er en meget lækkerr restaurant. Blåvandshuk er et besøg værd.


 
youtube
 
youtube
 
youtube
 

Generel

Den storslåede natur, det blide miljø ved Ringkøbing Fjord, de kilometerlange sandstrande ved Vesterhavet, de gode sommerhuse og de utallige aktivitetsmuligheder gør Søndervig til en attraktiv feriedestination og tiltrækker hvert år mange gæster. Her er noget for enhver smag, hvad enten I har lyst til at besøge museer eller havnemiljøer, bowle, bade i havet eller vandland, surfe, kite-surfe, spille golf, vandre, cykle eller ride. Byen har et indkøbscenter med de nødvendige butikker. Ligeledes findes der flere gode spisesteder i byen. Husk at I kan tage jeres hund med, når I holder ferie i sommerhus i Søndervig, for vi har mange sommerhuse her, hvor dyr er tilladte.

Mere arrow

 
Udsigt over den brede sandstrand og sommerhusene bag stranden fra de høje klitter i Søndervig Livreddertårn, bunkere og badegæster på Søndervigs brede sandstrand Det blå flag vajer over Søndervigs sandstrand med bunkere og dejligt badevand Udsigt over nogle af Søndervigs sommerhuse fra de høje klitter ved stranden
 

Strand

Den dejlige, lange og brede strand har fint sand, klitter og Blåt Flag. Stranden byder på gode muligheder for lange spadsereture i den friske luft eller for solbadning i en klitgryde.

Natur

Sommerhusudlejning i Søndervig er en mulighed for at opleve et enestående område mellem hav og fjord. Naturen på landtangen Holmsland klit er et smukt og storslået landskab med høje klitter og hede - et af de mest spændende og afvekslende områder på Vestkysten. Her mødes hav og fjord.

Aktivitet

Ringkøbing Fjord er et af de meste kendte kite- og windsurfing-områder i Nordeuropa. De store lavvandede områder gør det både nemt og sjovt at lære at surfe i trygge omgivelser. Den smukt placerede 27-hullers golfbane på Holmsland Klit ligger tæt ved Søndervig. Beach Bowl har aktiviteter for hele familien, bl.a. bowlingbaner, poolborde, legeland, restaurant og engelsk pub. Store sportsbegivenheder o.lign. vises desuden på en storskærm. Søndervig har et dejligt vandland med bl.a. rutschebane, grotte, børnebassin, tyrkisk bad, spa, solarier og sauna. En 14 km lang cykelsti fører fra Søndervig gennem klitlandskabet og Nr. Lyngvig Fyr til Hvide Sande. På ruten har I udsigt over fjorden og mod kirketårnene i Nysogn og Gammelsogn. Der er endvidere minigolf og cykeludlejning i Søndervig. Gode muligheder for at fiske såvel i havet som i Put&Take fiskesø. Der er masser at lave i Søndervig, så I kan rigtigt nyde en aktiv ferie, når I lejer et sommerhus her.

Attraktion

Fra det 38 m høje Nr. Lyngvig Fyr, 6 km syd for Søndervig, kan I nyde den fantastiske udsigt over Vesterhavet og landskabet. Ved foden af fyret kan I se lære mere om områdets planter og dyr. Den gamle, kønne købstad Ringkøbing med de røde tegltage og de gamle brostensbelagte gader ligger ca. 9 km fra Søndervig. Byen byder på hygge, charme og flere museer, gallerier og arbejdende kunsthåndværkere. Den charmerende havneby Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit. Her kan I blandt andet besøge Fiskernes Hus - Vestkystakvariet, fiskeriauktioner og et lysstøberi (12 km). Fiske- og Familiepark West i Hee er en legeplads for hele familien. Her kan I benytte et vandland, køre gokart, klappe geder, hoppe på hoppepuder, køre med tog, lege på legepladsen og fiske i de 3 store fiskesøer (18 km).

Udflugt

Egnsmuseet Abelines Gård er en velbevaret strandfogedgård fra 1860erne, som ligger meget naturskønt ved Nørre Haurvig. Her får I et indtryk af, hvordan man levede på egnen i gamle dage (20 km). Strandingsmuseet ''St. George'' i Torsminde giver et indblik i dagligdagen ombord på de forliste, engelske krigsskibe ''St. George'' og ''Defence''. Se de spændende fund, bl.a. kanoner, guldmønter, musikinstrumenter og våben (33 km). I Jyllands Park Zoo ved Videbæk kan I opleve, kæle for og fodre de mere end 700 dyr fra alverden lande (33 km). Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusindvis af trækfugle kan observeres her (43 km). I Bork Vikingehavn går I 1000 år tilbage i tiden. Oplev vikingeskibene i havnen, vikingegården og udstillingen. Området levendegøres i højsæsonen (44 km). LEGOLAND - ''Den sjoveste legeplads for hele familien'' - byder på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere (91 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2019 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Mindre arrow

 

73 Sommerhuse i Søndervig

Søg sommerhus