Destination

Klegod

Sommerhusudlejning i Klegod - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Klegod, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Klegod ved den jyske vestkyst byder på en bred sandstrand med klitter og skønne sommerhuse i klitområdet bag Vesterhavet. Når I holder ferie i et sommerhus i Klegod, bor I i fredelige omgivelser, men er stadig tæt på aktiviteterne i Søndervig. Ferieområdet indbyder til aktiviteter i naturen.

Generel

Den 35 km lange og kun 2,5 km brede landtange Holmsland Klit, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er et pragtfuldt og roligt ferieområde med imponerende klitter og fredede naturarealer. Ud over naturen byder området desuden på et væld af fritidsmuligheder af såvel sportslig som kulturel karakter. Især alle former for vandsport kan med fordel dyrkes her, hvor både hav og fjord er inden for rækkevidde. I Klegod er en købmand, som har åbent hele året. I Søndervig, som ligger ca. 5 km fra Klegod, er der flere indkøbsmuligheder og gode spisesteder.

Strande

Sandstranden er lang og bred med fint sand og klitter. Stranden indbyder til såvel badning, solbadning, vand- og strandaktiviteter samt gåture.

Natur

Kun få steder i Danmark kan I opleve så særpræget en natur med fjord på den ene side og havet på den anden. Såvel i Klegod som på hele strækningen langs Holmsland Klit er der en enestående natur med fredede klitarealer og vand til flere sider.

Aktiviteter

Ringkøbing Fjord er et af de meste kendte windsurfing-områder i Nordeuropa. De store lavvandede områder gør det både nemt og sjovt at lære at surfe i trygge omgivelser. I Søndervig, ca. 5 km fra Klegod, findes en dejlig 18-hullers golfbane samt et badeland. Der er gode fiskemuligheder fra kysten, på havet og i fiskeparken Klegod Ørredsø.

Attraktioner

Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusindvis af trækfugle kan observeres her. Fra det 38 m høje Nr. Lyngvig Fyr, som ligger mellem Hvide Sande og Søndervig, kan I få en fantastisk udsigt over vandet og landskabet.

Udflugtsmål

Den gamle, kønne købstad Ringkøbing med de røde tegltage og de gamle brostensbelagte gader ligger ca. 16 km fra Klegod og er et besøg værd. LEGOLAND, ca. 90 km fra Klegod, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombineret løvepark og zoo. Mød mere end 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store areal.
Sommerhuse i Klegod