Destination

Vrist

Sommerhusudlejning i Vrist - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Vrist, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Vrist er en fredelig og naturskøn feriedestination. Sommerhusene ligger i et klitområde, lige bag Vesterhavets brede sandstrand og tæt ved byen Harboør, hvor I finder alt det, I har brug for. Vrist er en populær feriedestination for jer, som elsker natur, vandsport og Vesterhavet.

Generel

Vrist ligger helt ud til Vesterhavet, mellem den 5 km lange sø Ferring Sø og Limfjorden. 13 km mod øst ligger Lemvig. Sommerhusområdet er et let kuperet naturområde, som ligger roligt og beskyttet bag de høje klitter. Her kan I slappe af, hygge jer, bade i havet, vandre i området, fiske eller besøge nogle af de mange seværdigheder i området.

Strande

Stranden ved Vrist er en børnevenlig sandstrand med klitter og Blåt Flag. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden. Drage- og modelflyvning er populære aktiviteter på stranden. Et ideelt sted at vandre - uanset årstiden.

Natur

Vrist er omgivet af hav, sø og fjord, bakkede landskaber og flade lyngstrækninger. Her er naturen ren og uspoleret. Vrist Enge mellem Lemvig og Harboør består af 5 mindre søer. Her i disse store vådområder findes et rigt fugleliv.

Aktiviteter

Området indbyder til vandreture på stranden, i klitterne, vej fjorden og ved Ferring Sø. For lystfiskeren er der gode muligheder i havet, i fjorden samt i Vejlby Klit Fiskesø. Desuden er det muligt at surfe i området.

Attraktioner

Thyborøn Fæstningen var et af Danmarks største fæstningsanlæg og består af resterne af 64 bunkers fra 2. verdenskrig Sneglehuset i Thyborøn er et hus, som er dekoreret med millioner af skaller både indvendigt og udvendigt. Samtidig kan I se Danmarks største udstilling af snegle og flaskeskibe i huset.

Udflugtsmål

Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. LEGOLAND, 140 km fra Vrist, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Sommerhuse i Vrist