Destination

Harboør

Sommerhusudlejning i Harboør - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Harboør, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i ferieområdet Harboør ligger i det grønne landskab, lige bag Vesterhavets høje klitter. Når I holder ferie i et sommerhus i Harboør, er I omgivet af Vesterhavet, strand, klitter, grønne områder og Limfjorden. Dette område er ideelt for jer, som søger fred, ro og uspoleret natur.

Generel

Området omkring Harboør er præget af fred og ro. Oplev den hårde blæst og barske natur ved havet eller nyd det rolige vand og de frodige enge ved fjorden. Der er indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Harboør.

Strande

Langs Vesterhavet finder I lange hvide sandstrande. Den nærmeste er strandene i Vrist (4 km), Vejlby (7 km) og Thyborøn (9 km). Alle 3 strande har sandbund, klitter og Blåt Flag. Drage- og modelflyvning er populære aktiviteter på strandene i området. Desuden er det ideelt at vandre på strandene - uanset årstiden.

Natur

Her er naturen ren og uspoleret. Det bakkede morænelandskab, som omgiver Harboør, indbyder til vandre- eller cykelture, og på de afmærkede ruter finder I punkter med fantastiske udsigter over området. Nyd den skønne natur ved Harboør Tange og oplev områdets helt enestående fugleliv. Vrist Enge mellem Lemvig og Harboør består af 5 mindre søer. Her i disse store vådområder findes ligeledes et rigt fugleliv.

Aktiviteter

Området indbyder til vandreture på stranden, i klitterne, ved fjorden og ved Ferring Sø. For golfspillere findes der baner i Fjerritslev, Lemvig, Struer og Thisted (Nordvestjysk Golfklub). På de brede strande kan I afprøve drageflyvning, bygge sandslotte, bade, windsurfe eller spille beachvolley. Harboør Tange er et populært lystfisker-spot. Året rundt kan der fanges forskellige typer fisk her. Det er også muligt at tage på havfiskeri med kutter til Jyske Rev. Derudover byder området på flere fiskerige bække, åer og Put&Take-fiskesøer.

Attraktioner

Besøg Harboør Kirke og Kirkegård, hvor I kan opleve mindesmærker for omkomne redningsfolk, fiskere samt tyske, engelske og russiske søfolk. Området omkring Harboør er pga. beliggenheden mellem fjord og hav kendt for et særligt lys. Dette har gennem tiderne trukket mange kunstnere til egnen. Besøg nogle af områdets værksteder og se kunstnerne arbejde. I Vejlby Sommerpark kan I fiske, leje rideheste, køre på frontbikes, spille minigolf og besøge dyrene i parkens kæledyrszoo. (7 km) Thyborøn Fæstningen var et af Danmarks største fæstningsanlæg og består af resterne af 64 bunkers fra 2. verdenskrig. (9 km)

Udflugtsmål

Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. (60 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (60 km) LEGOLAND, 140 km fra Harboør, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.
Sommerhuse i Harboør