Destination

Sjælland

Sjælland er omgivet af kyst og byder på kilometerlange sandstrande, som hører til blandt de reneste og mest børnevenlige i Danmark.

Sjælland

Sommerhuse på Sjælland

Hos Sol og Strand finder I masser af dejlige sommerhuse på Sjælland. Hvad end I er til natur eller kultur, er der mulighed for en ferie for hele familien.

Sjælland er omgivet af kyst, og byder på kilometerlange sandstrande, som hører til blandt Europas reneste og mest børnevenlige. Men også skove, fuglereservater og kridtklinter er noget, som I ikke finder lig andre steder. Den sjællandske natur er smuk og alsidig. På Nordsjælland ligger Danmarks største søer og skovområder samt nogle af de smukkeste og mest imponerende gamle kongeslotte. På Sydsjælland kan I opleve den imponerende Stevns Klint. Kattegat og Isefjord byder på det mest varierede landskab. Her findes de bedste strande, markante morænelandskaber, den flade inddæmmede Lammefjord, skove og meget mere.

Sjaelland 17 Sjaelland 24

Kultur

Sjælland summer af kultur, historie og atmosfære. Sjællands historie går adskillige tusind år tilbage. Mange steder kan I stadig opleve, hvordan det var at være viking, og andre steder kan I se de mest velbevarede og storslåede bygninger op gennem tiden.

Sjaelland 26 Sjaelland 21

Natur

Vores sommerhusudlejning på Sjælland tilbyder jer sommerhuse og ferielejligheder over hele øen. Lej fx sommerhus i nærheden af København og gå på opdagelse i hovedstadens mange kulturelle tilbud eller hold ferie i sommerhus ved den populære badeby Gilleleje. Er I to, der skal holde ferie sammen i sommerhus, kan I benytte jer af vore 2-personers rabat. I får en god rabat på sommerhuset og kan i ro og mag nyde ferien på Sjælland sammen. Lejer I sommerhus eller ferielejlighed med 2-personers rabat, kan I tage på udflugter på Sjælland og forkæle jer selv med lidt ekstra indkøb på shoppingturen eller en lækker middag. 2-personers rabat er til alle jer, der vil holde ferie i sommerhus sammen – bare jer to. Får I spontant lyst til at komme væk på mini ferie og slappe af i 3-6 dage, så kan I benytte jer af vores Her-og-Nu-ferie.

Sjaelland 32 Sjaelland 30

Byer

De mange hyggelige sjællandske købstæder og havnemiljøer indbyder til shopping, hygge og kulturelle oplevelser. Gilleleje: Sjællands nordligste by og en af de smukkest beliggende byer med skov og strand i umiddelbar nærhed. Gilleleje har bevaret sine idylliske stræder og smukt restaurerede huse. Her findes også Sjællands største fiskerihavn. Kalundborg: Oplev middelalderbyens smalle gader, velbevarede bindingsværkshuse og toppede brosten. Den levende handelsby har også et spændende havnemiljø. København: Danmarks charmerende hovedstad er en metropol. Middelalderbyen med de gamle, brolagte gader danner en stemningsfuld ramme om et levende kulturliv med gallerier, museer, musik og teater. Europas længste gågade, Strøget, slynger sig gennem den indre by med alverdens butikker. På torve og pladser og langs byens charmerende kanaler blomstrer café- og restaurationslivet. Læs mere om København på www.visitcopenhagen.dk eller www.aok.dk.

Sjaelland 34 Sjaelland 31

Aktiviteter

Den lange kyststrækning danner de perfekte rammer for vandsport. Surfing, sejlads, dykning og badning er populære aktiviteter overalt på Sjælland. Golfspillere har ligeledes gode betingelser her, da Sjælland har en stor koncentration af golfbaner. Havet, fjordene og de utallige søer og åløb er som skabt til lystfiskeri.

Sjaelland 53 Sjaelland 52

Udflugtsmål

Sommerland Sjælland byder på øens største vandland, Amazonas, gokarts, karruseller og skydning - www.sommerlandsj.dk. Bonbonland har mere end 70 aktiviteter for hele familien - til vands, til lands og i luften - www.bonbonland.dk. TIVOLI er en publikumsmagnet. Her har fantasien ingen grænser - www.tivoli.dk. Verdens ældste forlystelsespark 'Bakken' er forlystelser, Pjerrot, restauranter, revyer og underholdning - www.bakken.dk. Louisiana er museet for moderne kunst - www.louisiana.dk. København Zoo indeholder bl.a. Tropezoo, Natzoo og Børnezoo - www.zoo.dk. Experimentarium er et science center, hvor I skaber jeres egne oplevelser - www.experimentarium.dk. I Tycho Brahe Planetarium kan I opleve en helt anden verden - www.planetariet.dk. Besøg Danmarks nationale vartegn, Den lille havfrue, ved Langelinie. Læs mere om nyheder og arrangementer i København på www.kbh.dk

Sjaelland 51 Sjaelland 44