Sommerhuse i Fanø, Nyby
Destination

Fanø, Nyby

Fanø, Nyby

Sommerhusudlejning i Fanø, Nyby - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Fanø, Nyby, Jyllands vestkyst, Danmark udlejes her!

Sommerhusene i Nyby på Fanø er beliggende i det smukke klitlandskab bag Vesterhavet og den brede sandstrand ved Rindby. Nyby er et naturskønt og familievenligt ferieområde med sommerhuse for enhver smag. Et sommerhus i Nyby er en god base for udflugter til Fanøs mange seværdigheder.

Generel

Sommerhusområdet Nyby på Fanø ligger i den naturskønne Torp Plantage, tæt ved den brede og flere kilometer sandstrand i Rindby. De hyggelige sommerhuse er beliggende i et kuperede klitområde, og mange af ferieboligerne ligger helt ugenert og med udsigt over området eller havet. Området har et rigt dyreliv, og I kan ofte opleve især kaniner, men også fasaner og rådyr omkring sommerhusene. I har gode indkøbsmuligheder i Nyby, da områdets supermarked holder åbent året rundt. Foruden den smukke natur og den dejlige strand byder Nyby også på Piratgolf - en stor, flot og spændende minigolfbane med pirattema, samt en stor hestegård, hvor I kan leje heste og ride ud i naturen med guide eller på egen hånd. Nyby ligger meget tæt på den populære Rindby Strand, hvor I finder flere spisesteder og butikker.

Strande

Når I holder ferie i et sommerhus i Nyby, er i tæt på Fanøs dejlige Vesterhavsstrand. Fanø har en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande: En 18 km lang, bred, ren og hvid sandstrand med klitter, hvor I kan finde læ. Stranden har Blåt Flag, klart vand og en dejlig sandbund. Og I kan køre i bil på den brede sandstrand i Rindby. På grund af forskellen i vandstanden mellem ebbe og flod har I gode muligheder for at finde rav på stranden. Derudover kan I vandre, bade, surfe, flyve med drage og dyrke diverse andre strandaktiviteter her under jeres ferie i Nyby.

Natur

Sommerhusene i Nyby er omgivet af den 10 ha store og meget naturskønne Torp / Melbjergdal Plantage. Området er præget af skov og hedelandskaber med lyng, og I kan opleve et rigt dyreliv her. Ofte kommer fasaner og vilde kaniner helt tæt på jeres sommerhus. Derudover kan I se mange fuglearter her, og langs sandbankerne ved kysten, kan I opleve sæler. Tæt ved Nyby ligger Fanø Klitplantage, hvor I kan følge flere afmærkede vandreruter, lufte jeres hund i hundeskoven og besøge en herlig skovlegeplads med grillområde. Ønsker I at opleve Fanøs egen sandørken, kan gå helt op til den nordlige del af Vesterhavsstranden. Her finder I Søren Jessens Sand - et spektakulært område, hvor Vesterhav og ørken mødes.

Aktiviteter

Nær sommerhusene i Nyby finder I minigolfbanen Piratgolf, hvor hele familien kan udfordre hinanden i de spændende piratomgivlser. Nær minigolfbanen ligger den store hestegård, og her kan I leje heste og opleve jeres ferieområde og Fanøs natur fra hesteryg - alene eller sammen med en gruppe. Den brede sandstrand i Rindby indbyder til diverse strandaktiviteter, som fx badning, drageflyvning, blowkart- og buggykørsel samt wind- og kitesurfing. Spiller I golf, kan I prøve den smukke seaside golfbane bag Fanøs første klitrække i Fanø Bad. Det er ideelt at cykle rundt på Fanø på grund at øens smukke natur og dens størrelse. De naturskønne plantager indbyder også til vandreture. Lystfiskere kan kaste snøre i havet langs Fanøs kyster eller i en Put & Take fiskesø i Rindby. Hvert år i juni kan I opleve en imponerende dragefestival, Fanø International Kite Fliers Meeting, på Rindby Strand. Og i august afholder øen en mindre dragefestival for familier på stranden.

Attraktioner

I Nordby, 2 km fra jeres sommerhus i Nyby, kan I besøge Fanø Museum, som er indrettet i et beskedent Fanøhus. Her kan I se en samling af 200 år gamle møbler, redskaber og andre spændende ting. Nordby byder også på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling, som udstiller skibsmodeller og dragter, samt flere interessante gallerier. Sønderho, 9 km mod syd, er tidligere kåret som årets landsby. Den idylliske by består af smukke, stråtækte huse og hyggelige stier, som fører jer rundt i museumsbyen. Her finder I også Hannes Hus, som er et enkelt og næsten intakt Sønderho-hjem fra 1700-tallet, en smuk vindmølle samt Fanø Kunstmuseum, som udstiller malerier og akvareller med Fanøs natur som motiv.

Udflugtsmål

Under jeres ferie i sommerhus på Fanø kan I besøge Esbjerg og opleve en aktiv handelsby med et rigt kulturliv. I kan blandt andet besøge Esbjerg Kunstmuseum, et ravmuseum, et frilandsmuseum samt Fiskeri- og Søfartsmuseet eller handle og spise på restaurant i centrum af byen. Tag en tur til LEGOLAND, hvor flere end 50 forlystelser sørger for, at hele familien får fart, spænding og sjove oplevelser! (66 km).