Destination

Ejsingholm

Ejsingholm

Sommerhusudlejning i Ejsingholm - en dejlig ferie i sommerhus


Sommerhus i Ejsingholm, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Det hyggelige sommerhusområde Ejsingholm ligger på en skråning, lige ud til Limfjorden. Mange af sommerhusene i Ejsingholm har derfor udsigt over vandet. Ferieområdet byder på en dejlig sandstrand, skøn natur og fredelige omgivelser.

Generel

På østsiden af Venø Bugt ligger det lille, rolige sommerhusområde Ejsingholm, lige ud til en dejlig sandstrand. Området er omgivet af vand, marker og enge og byder på fred og ro. I Ejsingholm kan I bade, surfe eller slappe af ved stranden samt fiske, cykle og nyde områdets ro. Den nærmeste by er Vinderup, som ligger ca. 6 km mod syd. Her kan I handle og spise. Handelsbyerne Skive, Struer og Holstebro ligger kun omkring 20-25 km væk. I kan også tage på udflugt til Spøttrup Borg, Frilandsmuseet Hjerl Hede eller Jesperhus Feriepark.

Strande

Ejsingholm Strand er en dejlig, børnevenlig sandstrand med små klitter og høje skrænter i den nordlige ende af stranden. I kan bade direkte fra stranden eller fra en badebro. Den sydlige del af stranden er meget velegnet til kite- og windsurfing samt kajakroning.

Natur

Ejsingholm er omgivet af marker og enge. Ved den nordlige del af stranden rejser de høje skrænterne sig. Tæt ved Ejsingholm kan I gå en tur ved Danmarks største og smukkeste hedesø, Flyndersø. Den 8 km lange sø er omgivet af lyngarealer, egekrat, nåletræsplantager og et utroligt rigt fugleliv. Og ved Spøttrup Sø kan I være heldige at opleve en odder. Ved begge søer finder I afmærkede ruter, der fører jer gennem nogle meget naturskønne områder. Ved Spøttrup ligger også Vendal Høj, en ca. 3.500 år gammel gravhøj fra bronzealderen. Fra højen har I en enestående udsigt over Limfjorden og Venø Bugt.

Aktiviteter

Ved den sydlige del af Ejsingholm giver det lave vand, de rolige bølger og vestenvinden særdeles gode betingelser for surfing. Den nordlige del af kysten, ud for Ejsingholm, byder på gode fiskemuligheder. Faktisk er Ejsingholm et af de bedste fiskespots i Limfjorden. Her finder I lavvandede holme og øer samt muslingebanker med huller, som tiltrækker havørreder. I kan også fange store makreller her. Har I cykler med, kan Ifølge nogle af de mange afmærkede ruter i området, og på denne måde opleve naturen på nært hold.

Attraktioner

Fra Lihme kan I tage på Limfjordssejlads med en veteranfærge og nyde en dejlig dag på vandet (9 km mod nord). Frilandsmuseet Hjerl Hede ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se når museet bliver levendegjort og bageren, bødkeren, smeden, drejeren og sivskomageren udfører de gamle håndværk (10 km). Besøg Spøttrup Middelalderborg i Spøttrup, som er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan I se, hvordan mennesker har levet på den barske, smukke middelalderborg gennem tiderne. Oplev også haverne med roser samt læge- og krydderurter. I kan desuden opleve forskellige aktiviteter, musik, udstillinger, teater og markedsdage på borgen, som ligger 13 km mod nord.

Udflugtsmål

Besøg Skive, som er smukt beliggende ved Limfjorden. Handelsbyen er rig på museer og gallerier, og indeholder desuden en lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode butikker samt flere caféer og restauranter (21 km). I Daugbjerg Kalkgruber ved Stoholm kan I udforske de 2 km oplyste minegange med store huler og smalle gange (36 km). I Jesperhus Feriepark på Mors kan I besøge en kæmpestor blomsterpark med junglezoo, legeland, vandland, 4D-biograf og meget mere (39 km).
Sommerhuse i Ejsingholm