Sommerhusudlejning i Trend - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Trend, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Sommerhusområdet Bratten ligger lige ud til Kattegat og byder på en herlig badestrand med en lang badebro og mange dejlige sommerhuse i det naturskønne bagland. Ferieområdet indbyder til en hyggelig og aktiv familieferie og derfor er sommerhusudlejning meget populært i Bratten.

 

Gæstevurderinger fra Trend

 
 

63 gæster har givet Trend en gennemsnitlig vurdering på 4,06 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-07-2020 til 25-07-2020

Vi besøgte Rosen- og Bevægelsesparken i Ålestrup, som var en god oplevelse. Rosenparken skal naturligvis besøges i sæsonen for at se de flotte roser.


Camilla, Herning besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Trend kro byder på lækkert dansk mad. Man kan selvfølgelig spise på kroen men de tilbyder også take away. Billigt og lækkert mad. Et besøg værd.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

en tur på livø er et besøg vær, samt en tur om vilsted sø, hvis man er natur elsker


Annette, Fredericia besøgte området fra
 
04-07-2020 til 11-07-2020

Et hyggeligt besøg i Stenalder center, kan anbefales Mønsted kalkgruber er også et besøg værd


Connie, Odense SØ besøgte området fra
 
24-08-2019 til 31-08-2019

Området byder på mange oplevelser ... vi kan anbefale en tur til Fur og et besøg på Glenholm vingård 👍


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
27-07-2019 til 03-08-2019

Som børnefamilie må man indstille sig på at skulle køre nogle kilometer til forlystelser som Jesperhus og Ålborg Zoo (1 time hver vej). Men hvis man er til hygge i sommerhuset, er det et helt perfekt hus ! Vi sejlede over til Mors fra Hvalpsund - fin sejltur, og der var der gode muligheder for at fange krabber med tilhørende krabbe-væddeløbsbane i Hvalpsund Havn :) Et område med FLOT natur !


Heidi, Svendborg besøgte området fra
 
25-08-2018 til 01-09-2018

Ja Thorup Strand Lovns halvø En tur til Mors med Hvalpsund færgen. Rosenparken i Ålestrup Og pandestegt rødspætte på trend kro.


Dorte, Nørresundby besøgte området fra
 
04-08-2018 til 11-08-2018

Ertebølle stenalder museum, cafeen ved Ertebølle Camping og stranden fra Trend til Ertebølle er FANTASTISK


Lasse Aakjer, Bylderup-Bov besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Livø er helt klart et besøg værd. Medbring madpakker, drikkevarer og godt fodtøj. Og husk badetøjet, for ved færgelejet er der en fin strand. Mønsted Kalkgruber er et fantastisk sted. Wauw en oplevelse for børn og voksne.


Paula, Aalborg SØ besøgte området fra
 
07-07-2018 til 14-07-2018

Fik fantastisk is på havnen i Løgstør


 
youtube
 

Generel

Trend ligger ud mod Limfjorden, omgivet af marker og skov og med udsigt til både Livø og Fur. Til den lille landsby Trend hører et hyggeligt ferieområde med mange dejlige sommerhuse. Her kan I finde et sommerhus helt tæt på stranden, eller et sommerhus lidt højere oppe i de naturskønne skovomgivelser bag kysten. I dette ferieområde er I omgivet af storslået natur, fred og ro, masser af frisk luft og strand med gode muligheder for kitesurfing. Trend har en dagligvarebutik samt et par spisesteder. Ellers har I mulighed for at handle i Ranum, 5 km fra Trend. Lidt længere væk finder I Løgstør, Farsø og Aars. Trend er et attraktivt ferieområde for den aktive familie og for alle, som søger skøn natur og fred og ro.

 
Sommerhusene i Trend er beliggende på en skråning ved Limfjorden Den lange badestrand ved Limfjorden i ferieområdet Trend Udsigt over den nordlige del af stranden i Trend til Vidtskøl Kloster Naturskønt og bakket område med skov i den sydlige del af sommerhusområdet Trend
 

Strand

Limfjordsstranden ved Trend er en fin, lang og børnevenlig sandbadestrand med små bølger. Har I kørestol, barnevogn eller klapvogn med, kan I benytte en asfalteret sti, som fører ned til strandkanten. Og fra stranden kan I nyde udsigten til Fur og Livø samt til det nydelige Vidtskøl Kloster. Bilkørsel er ikke tilladt på stranden. Stranden byder på rigtig gode muligheder for wind- og kitesurfing.

Natur

Trend er omgivet af marker, skov og Limfjorden. I Trend Skov, som ligger bag landsbyen, findes den kongelige Jagthytte samt mange, gode vandrestier. Trend Å, som bugter sig fra Vester Hornum og ud til Limfjorden, er populær blandt lystfiskere.

Aktivitet

I et sommerhus i Trend er der gode muligheder for lystfiskeren i åerne Trend Å og Bjørnsholm Å samt i Limfjorden og i Put&Take fiskesøer. På Limfjorden kan I surfe i det lave og rolige vand, eller I kan sejle for motor og sejl. Gode naturoplevelser venter langs de mange cykel- og vandrestier. I må medbringe hund i mange af vores sommerhuse i Trend. 3 18-hullers golfbaner findes i omegnen af Trend. Desuden er der bowlingbane, indendørs gokart-bane, svæveflyveklub og 2 sejlsportshavne i området. Hos Rønbjerg Feriecenter har I adgang til subtropisk badeland og masser af andre aktiviteter for såvel børn som voksne mod betaling.

Attraktion

Sommerhusudlejning i Trend betyder mange spændende seværdigheder, der er værd at opleve. Ved Bjørnsholm Bugt, i nærheden af Trend, ligger det imponerende 3-længede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det muligt at opleve kirkeruinen, krydderurtehaven og gårdspladsen med de smukke bygninger. Ertebølle-kulturen vidner om bosættelserne omkring Limfjorden i stenalderen for flere tusinde år siden. Ved Ertebølle blev den første køkkenmødding udgravet i 1890. Ved Stenaldercenteret i Ertebølle kan I lære mere om stenaldersamfundet. Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøen Louns ved Hvalpsund. Fæstningsanlægget Aggersborg fra 980 er et af de største ringborge i Danmark med spor efter 48 langhuse. Vikingeborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smalleste sted. Flere steder i området finder I kunsthåndværkere, som gerne åbner deres værksteder for besøgende.

Udflugt

Fra Rønbjerg kan I tage med færgen til den smukke ø Livø, som er bilfri, meget naturskøn med et rigt dyreliv og flere afmærkede vandrestier. På øen Fur, som ligger ud for Trend, finder I forskelligartede og særprægede landskaber, som er præget af flade enge, søer, marker, bakker, stejle kystklinger, skove og molergrave. Mønsted Kalkgruber ved Stoholm, 54 km fra Trend, er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange. Hver time opføres et show, hvor lys afspejles i grubens største sø. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup, 65 km fra Trend, er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Trend

Søg sommerhus