Sommerhusudlejning i Selde - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Selde, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Selde ligger på toppen af Salling, lige ud til Limfjorden og med udsigt til øen Fur. Selde byder på strand, skøn natur og sommerhuse for enhver smag. Her kan I holde ferie i rolige omgivelser og besøge de mange seværdigheder i nærområdet.

 

Gæstevurderinger fra Selde

 
 

30 gæster har givet Selde en gennemsnitlig vurdering på 4,20 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Birgit Stange, Næstved besøgte området fra
 
20-07-2019 til 27-07-2019

Fur er et must på cykel.


Poul-Erik, Sindal besøgte området fra
 
13-07-2019 til 20-07-2019

Besøg Fur, gå en tur ved Knudeklinterne og i molergravene. Nyd et stjerneskud på Fur færgekro. Skive har en fin gågade og Danmarks længste træbro, er lidt svær at finde, er nemmest at finde hvis man kører ned til lystbådehavnen.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
14-07-2018 til 21-07-2018

Vi besøgte brænderiet Limfjorden, som bestemt er et besøg værd. Også Jenle, hvor vi fik en fin rundvisning, er et besøg værd. Og selvfølgelig Fur.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
10-05-2018 til 13-05-2018

Fur er skøn. Husk at booke plads ved bryggeriet hvis i vil spise der


 
youtube
 
youtube
 

Generel

Selde er en hyggelig landsby, beliggende i Selde Vig på nordkysten af Salling, omgivet af dejlige og rolige naturområder. Et ideelt feriested for lystfiskere, surfere eller de, der blot holder af at opholde sig i den friske limfjordsnatur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. Derudover er der i Glyngøre, 15 km sydvest for Selde, flere butikker og spisesteder. Med sommerhusudlejning i Selde kan I tage jeres hund med på ferie i et privat sommerhus, da vi her har mange sommerhuse, hvor hund er tilladt.

 
Selde ved Limfjorden byder på en lille strand med badebro Den fine Limfjordsstrand ved Selde En lang badebro ved stranden i Selde giver jer mulighed for at springe i Limfjorden Udsigtsbænk bag stranden i Selde
 

Strand

Kysten ved Selde Vig er præget af sandbanker med lavt vand, strandsøer og -enge. De bedste badestrande på Salling findes langs halvørns vestkyst. Bl.a. kan Glyngøre Strand, 15 km sydvest for Selde, anbefales. Her finder I en god og bred sandstrand med rent vand og mulighed for badning og windsurfing. Der findes også petanque- og beachvolleybaner her. Stranden har desuden fået tildelt Blåt Flag.

Natur

Selde er naturskønt beliggende, omgivet af fjord, mark og skov. I og omkring Selde kan I få skønne naturoplevelser på jeres ferie i sommerhus. Tager I turen over Sallingsundbroen til Mors, kan I opleve det fredede naturområde Legind Bjerge. Her findes en meget varieret skov med dale søer og høje, gamle træer fra det nordvestlige USA samt et hav af spændende stier, som fører jer gennem de smukke områder. Livø er bilfri og byder på en skøn natur med store egeskove, flere afmærkede vandrestier, klinter, et rigt dyreliv med bl.a. sæler samt en helt enestående ro.

Aktivitet

Vandet omkring Selde byder på gode betingelser for surfere. Harre Vig Golfklub er beliggende i nærheden af Vile, 19 km sydvest for Selde. Andre gode baner finder I ved Morsø Golfklub eller Skive Golfklub. For lystfiskeren er der gode muligheder i fjorden. Der findes også flere fiskesøer i området, f.eks. Vile Put & Take Sø, som er en 3000 m2 stor sø i flot natur. Naturlandskabet omkring Sallingsund byder på mange gode cykel- og vandreruter, som fører gennem områder, der er fyldt med forhistoriske minder.

Attraktion

Sallingsund og Omegns Museum er beliggende i Glyngøre og viser en udstilling om Sallingbanen, fiskeri og fotografering. Derudover er der skiftende særudstillinger. (15 km) Herregården Hessel, den eneste bevarede stråtækte herregård i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvø ved Hvalpsund. Her kan I opleve, hvordan herskab og tjenestefolk levede i gamle dage. (17 km)

Udflugt

På jeres ferie i et privat sommerhus i Selde kan I tage på dejlige udflugter i det omkringliggende område. Fra Branden, 2 km nord for Selde, kan I sejle til øen Fur. På Fur finder I forskelligartede og særprægede landskaber, som er præget af flade enge, søer, marker, bakker, stejle kystklinter, skove og molergrave. Spøttrup Borg i Spøttrup, lidt syd for Vile, er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. (23 km) Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo, legeland og vandland. (29 km) Det smukt beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. udstilles stenalderfund fra en køkkenmødding og en rekonstrueret boplads viser datidens hytter. (35 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (43 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Sommerhuse i Selde

Søg sommerhus