Sommerhusudlejning i Lundø - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Lundø, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Lundø ligger på toppen af en landtange ved Louns Bredning i Limfjorden. Lundø er omgivet af vand og skov og byder på fin badestrand. En ferie i sommerhus i Lundø indbyder til både afslapning og aktiviteter i den smukke natur og måske en tur til Skive med mange seværdigheder.

 

Gæstevurderinger fra Lundø

 
 

2 gæster har givet Lundø en gennemsnitlig vurdering på 5,00 ud af 5 stjerner.

 

Generel

Halvøen Lundø er en smal og flad tange i det sydøstlige hjørne af Limfjorden. Halvøen ender i en lang odde med et rigt fugleliv. På Lundø kan I stadig opleve gamle, kalkede bygninger og valmede stråtage. Halvøen er et ideelt feriested for de, der gerne vil surfe, fiske eller nyde naturen og fugle-/dyrelivet på stedet. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Lundø. I Skive, 15 km sydvest for Lundø, finder I gode kulturelle tilbud, flere spisesteder og rige indkøbsmuligheder.

 
Bådebro ved stranden i sommerhusområdet Lundø Dejlig sandstrand i sommerhusområdet Lundø Badebro ved de grønne områder bag stranden i Lundø Sommerhus i skovomgivelser i ferieområdet Lundø
 

Strand

Der er strand på begge sider af halvøen, og den er ca. 20 m bred og 10 km lang i alt. Den består af sand og små sten og vandet er klart. Vandet bliver kun langsomt dybt, og stranden er derfor meget børnevenlig. Der findes også badebro for de, der gerne vil springe i vandet.

Natur

Der findes flere små plantager med nåletræer på Lundø. Halvøen ender i et kilometerlangt stenrev ''Jelse Odde'', som det er muligt at gå på ved lavvande og dermed opleve Limfjordens kyster fra søsiden. Den yderste del af odden er beboet af rastende fugle, og ofte er det muligt at se sæler her. Fra odden er der udsigt over Limfjordens vige og bugter, bl.a. Salling, Astrup Vig og Lovns. Mod øst grænser Lundø op mod et stort EU-fuglebeskyttelsesområde med bl.a. vandfugle, svaner og ænder.

Aktivitet

Der er gode surfbetingelser på fjorden. Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller fra en båd på fjorden. Som golfspillere har I gode muligheder i området, hvor I bl.a. kan afprøve banerne i Skive Golfklub (15 km), Hjarbæk Fjord Golf Klub i Skals (23 km) eller Harre Vig Golfklub i Roslev (31 km). Dejlige oplevelser venter i den enestående natur mellem Lovens Bredning og Skive Fjord.

Attraktion

Besøg den smukt beliggende Skive, som er rig på museer og gallerier. Her findes desuden en charmerende lystbådehavn, en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt flere gode spisesteder. (15 km) Det gamle herresæde Stårupgaard og klostret Ørslev kloster er også et besøg værd.

Udflugt

Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en underjordisk labyrint af 2 km minegange med store huler og smalle passager (25 km). Besøg digteren Jeppe Aakjærs hjem, Jenle, ved Breum. Her kan I besøge digterens arbejdsværelse og se skiftende udstillinger (29 km). Besøg en landsby fra gamle dag og oplev, når frilandsmuseet Hjerl Hede bliver levendegjort. Huse, gårde, marker, butikker og værksteder emmer af liv og aktivitet og et besøg her er en lærerig oplevelse for hele familien (37 km). Stenaldercentret i Ertebølle viser en udstilling om naturen og stenalderfolket i området for flere tusinde år siden. I sommerperioden kan I skyde med bue og pil, sejle i stammebåd og meget mere (43 km). På Mors kan I besøge Jesperhus, som byder på duftende blomsterhaver, underholdning for hele familien, legelande og tropiske dyr i en junglezoo (43 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Sommerhuse i Lundø

Søg sommerhus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Lundø Sommerhus, Lundø

   Reg.nr.: 34-1016

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2