Sommerhusudlejning i Hjarbæk - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus i Hjarbæk, Limfjordslandet, Danmark udlejes her!

Ferieområdet Hjarbæk ligger ved Hjarbæk Fjord i den sydligste del af Limfjordslandet. Hjarbæk byder på en hyggelig bådehavn med små fiskerhytter og et fællesområde, en lille strand og skønne sommerhuse i et kuperet og naturskønt landskab. Fra mange sommerhuse i Hjarbæk har I udsigt over fjorden.

 

Gæstevurderinger fra Hjarbæk

 
 

7 gæster har givet Hjarbæk en gennemsnitlig vurdering på 4,43 ud af 5 stjerner.


Gæsternes tips til oplevelser i området

?
 
Erika, Silkeborg besøgte området fra
 
20-06-2020 til 27-06-2020

Skønt natur og kort afstand nemt gå ned til Hjarbæk by (der ingen handle muligheder her) lille havn / lille badestrand og en kro. Camping plads der købe koldt at drikke, en is, pizza, der sidde ude eller inde i skøn lille cafe, flot udsigt over fjorden. Hjerte stien går gennem camping pladsen, smuk tur. Fra huset i modsat retning, da tag Hærvejs ruten til Fiskbæk, igen flot natur. Var en tur på "Lundø" samt "Virksund" begge steder er der gode afmærket vandre ruter. I Virksund ishus/cafe/restaurant. En tur til Ertebølle (45 min hver vej i bil)her et stenalder museum, gåtur langs stranden med skrænter


Marianne, Ishøj besøgte området fra
 
06-06-2020 til 13-06-2020

Skønt område med mange golfbaner tæt på. En tur til Viborg er også fint. Slagteren i Løgstrup kan anbefales.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
06-07-2019 til 13-07-2019

Nøgleudleveringen ligger ca 20 km fra sommerhuset, så hvis man kommer fra Syd kan man se frem til 40 km ekstra køretur.. Det synes vi var lidt langt væk !!


Mogens, Nærum besøgte området fra
 
01-09-2018 til 08-09-2018

Restaurant Hjarbæk Fjord i golfklubben kan anbefales. Mønsted Kalkgruber - Thy Nationalpark - Ikke mindst FUR, men generelt mange smukke steder i området.


Lene, Nakskov besøgte området fra
 
18-08-2018 til 01-09-2018

HÆRVEJSTÆPPET I VIBORG ER BESTEMT ET BESØG VÆRD. "KANALFOGEDENS KØKKEN" I LØGSTØR SERVERER MEGET LÆKRE MUSLINGER! "SJÆGTESEJLADS" FRA HJARBÆK HAVN OM TIRSDAGEN ER FLOT AT SE PÅ.


Sol og Strand gæst besøgte området fra
 
18-08-2018 til 25-08-2018

Ulbjerg fodboldgolf kan anbefales som en fabelagtig sommeraktivitet. Verdenskortet ved Klejtrup Sø er også anbefalelsesværdigt.


 

Generel

Den gamle og stemningsfyldte landsby Hjarbæk ligger i naturskønne omgivelser ved Hjarbæk Fjord i det sydvestlige Himmerland, og har sin egen havn og marina. På havnen findes en hyggelig kro. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i byen. Kun 13 km fra Hjarbæk ligger domkirkebyen Viborg med diverse seværdigheder, gode indkøbsmuligheder samt flere spisesteder.

 
Hjarbæk byder på en fin, lille sandstrand ved Hjarbæk Fjord Børn graver i sandet på den lille sandstrand ved Hjarbæk Den hyggelige lystbådehavn i Hjarbæk er byens samlingspunkt Flere sommerhuse i Hjarbæk er højt beliggende og har god udsigt over Hjarbæk Fjord
 

Strand

Den 10 m brede strand ved Hjarbæk består mest af sand, og bunden er af både sand og sten. Vandet er meget fersk her, da stranden ligger langt fra det åbne hav. Det er muligt at surfe her.

Natur

En varieret natur med skov, marker, fjord, smukke ådale og store vådområder omgiver Hjarbæk. Området har et rigt dyreliv. Hjarbæk Fjord er både vildtreservat og fuglebeskyttelsesområde. I den naturskønne skov, Hald Ege, lige syd for Viborg, venter dejlige naturoplevelser langs de mange vandrestier.

Aktivitet

Kun få km fra Hjarbæk ligger det smukke Hjarbæk Fjord Golf Center, hvor golfspillere kan slå sig løs. Området indbyder med sin afvekslende natur til vandre- og cykelture. Bl.a. findes der ved herregården Taarupgaard 2 vandrestier, hvorfra I har storslået udsigt over den smukke Hjarbæk Fjord. Det er meget populært at paraglide fra toppen af skrænten bag badestranden. Der er gode fiskemuligheder hele vejen langs kysten ved Hjarbæk.

Attraktion

Lynderupgård ved Hjarbæk Fjord er landets ældste og største herregård i bindingsværk. Det utraditionelle ved bindingsværket er, at det er grønt. Herregården er omgivet af en voldgrav. Herregården Taarupgaard mellem Knudby og Kvols er ligeledes et besøg værd. Ved herregården og fra de omkringliggende stier er der en flot udsigt over fjorden. (5 km) Virksundhøjene ved Lovns Bredning er de flottest placerede gravhøje i området. Gravhøjene er fra den tidlige bronzealder.

Udflugt

Besøg Viborg med bl.a. nordens største granitkirke, Viborg Domkirke, et rigt kunst- og kulturliv, mange interessante museer, en hyggelige gågade og mange spisesteder. (13 km) Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint af 2 km oplyste minegange med såvel store huler som smalle gange. (21 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spændende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden bliver levendegjort. (43 km) Verdenskortet ved Klejtrup Sø i Hobro er hele verden i miniudgave med søer, floder, bjergkæder og de fleste landes flag. Verdenskortet er bygget ved bredden af søen som et udbredt atlas. (45 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og legeland. (49 km)

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Sommerhuse i Hjarbæk

Søg sommerhus